DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları
Anket Sonuçlarını Göster: Yeni bir anayasaya ihtiyaç var mı?
Evet...Yeni bir anayasa gerekli... 26 68,42%
Hayır...Mevcut anayasa yeterli... 9 23,68%
Fikrim yok... 3 7,89%
Oylayanlar: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 25-03-08, 16:29 Çevrimiçi   #1
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yeni bir anayasaya ihtiyaç var mı?

Yeni bir anayasaya ihtiyaç var mı?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 25-03-08, 19:03 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 589
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7818
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
Yeni anayasaya direk değil ama var olan anayasanın ciddi bir düzenlemeye ihtiyacı var bence.

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (25-03-08)
Eski 25-03-08, 19:16 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.061
Teşekkür etti: 1.285
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7382
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
anayasa düzenlenmelidir...1982 anayasası çok ağır bir anayasadır...laiklik ilkesi korunmak şartıyla büyük bir düzenleme yapılmalı...eşitlik...demokrasi...haklar için çerçeve genişletişlmeli...kişisel ayrıcalıklar azaltılmalıdır...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
ALoNe CoVBoY (28-03-08), DREWFOSTER (26-03-08), senay (26-03-08)
Eski 25-03-08, 19:33 Çevrimiçi   #4
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Hayır...Mevcut anayasa yeterli...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 25-03-08, 19:36 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 851
Teşekkür etti: 442
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:825
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Yeni bir anayasana acil ihtiyaç var ama bunun dinci takımının hazırlamaması lazım adam gibi bir sivil anayasa oluşturulması gerekiyor

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!

"Allah'ı ararsan gönlünde ara
Mekke'de , Kudüs'te Hac'da değil" Yunus Emre
ALoNe CoVBoY (28-03-08), DREWFOSTER (26-03-08), senay (26-03-08)
Eski 25-03-08, 19:36 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.061
Teşekkür etti: 1.285
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7382
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayır...Mevcut anayasa yeterli...
dokunulmazlıklar...

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (25-03-08)
Eski 25-03-08, 19:45 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ne diyim yağmurdan kaçarken doluya yakalanma tehlikesi var AKP hazırlamasın diye dedim mecburen AKP hazırlıyacana böyle kalsın....

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (25-03-08)
Eski 25-03-08, 19:46 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
82 deki anayasaya anayasa bile diyemiyorum belge diyelim!koltuga oturan kendine göre ayarlıyor yasaları nasılda kadrolaştık kara fatmalar heryerde gezinip duruyor bu bir hal yoluna koyulmalı bu da su anki cogunlukla asla mümkün deil!
ayrıca konu baslıgı cok genel belli bir konu üzerindeki deişiklikleri yada gerekleri konusursak daha etkili olabilir!çünkü bu sekilde 10larca konu acılacak!
genel bir soruya bende genel bir cewap wererek deiştirilmesi gerektigini düşünüyorum ama önemli olan yasayı kmlerin deiştirdigidir!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
DREWFOSTER (26-03-08), senay (26-03-08), sonsuus (25-03-08)
Eski 25-03-08, 23:53 Çevrimdışı   #9
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.634
Teşekkür etti: 3.080
RepForum Gücü: 86
Forum Puanı:35280
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
82 anayası tamamen bir ülkenin halkına getirilen bir yasaklar sinsilesidir....bu anayasa her yönüyle darbeyi meşru kılmak için yapılmış ve dönemin tüm hak ve hürriyetlerini kısıtlamakla kalmamış darbe ile başa gelen cuntanın kahraman gibi görülmesi sonucunu doğurmuştur...
bu anayasa tabiki değiştirilmeli hak ve hürriyetleri verildiği düşünce özgürlüğünün suç olmaktan çıkarıldığı bir anayasa yürürlüğe konmalıdır..

CEZALI ÜYE
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
DREWFOSTER (26-03-08), Samson (26-03-08), senay (26-03-08), tragonya (26-03-08), Şidaam (25-03-08)
Eski 26-03-08, 16:54 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
yeni bir anayasaya tabiki ihtiyaç var ama bu değişikliği AKP'nin yapmasına karşıyım=(

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 26-03-08, 17:13 Çevrimiçi   #11
Stajyer
Kemalistler

sev_cak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 149
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:1021
sev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuş
yeni bir anayasa elbette gerekli...

Şuan ki anayasa o kadar değiştirildi ki yamalı bir bohça haline geldi. Artık gereksinimlere cevap verecek durumdan çıktı.

Fakat yeni oluşmasını istediğimiz anayasada insanların kendi çıkarlarını değil toplum çıkarlarını gözetmesi gerekiyor. buna Dokunulmazlıklarda dahil...

Gece oldu.Sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum NERDESİN...
Eski 26-03-08, 17:17 Çevrimdışı   #12
Asistan
Kemalistler

acü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 277
Teşekkür etti: 125
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:541
acü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyoracü ara sıra gören oluyor
Yeni bir anayasaya ihtiyaç vardır önceki anayasa 61 anayasasını değiştirmek için yapılmıştır. Yani bir bütünselliği yoktur.acil durum anayasasıdır.
Anayasayanın niteliğine ve değiştirilmesine gelirsek yoruma kapalı nesnel bir anayasa olmalıdır. Cumhuriyetin temel ilkelerinden ödün verinilmemelidir. Hazırlanışı şeffaf olmalıdır(şimdiki gibi değil yani)
Ama ortada bir sorun var önceki anayasa %92 ile kabul edilmiştir. Ve akp demokrasi anlayışına göre kimin yüzdesi daha fazlaysa onun söz söyleme hakkı vardır. Dolayısıyla bu anayasayla bir 60 yıl daha idare etmemiz gerekir

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşçesine,
bu hasret bizim...
Mesaja teşekkür eden:
sev_cak (26-03-08)
Eski 26-03-08, 17:27 Çevrimiçi   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Akp 7 başlı ejderha oldu mübarek

Sanırsam Gerekli Yeni AnA Yasa...

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 26-03-08, 17:27 Çevrimiçi   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 26-03-08, 17:31 Çevrimiçi   #15
Stajyer
Kemalistler

sev_cak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 149
Teşekkür etti: 160
Forum Puanı:1021
sev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuşsev_cak üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Aynen öyle arkadaşım . Kullandığın tabir tam yerinde.

Ama bu ejderha yakında kendinide yakacak farkında değil....

Gece oldu.Sözüm bitti, uykum geldi, yatağım boş, üşüyorum NERDESİN...
Eski 26-03-08, 17:32 Çevrimdışı   #16
Rektör

Metu İz baCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.867
Teşekkür etti: 2.172
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:26868
Metu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMetu İz baCK tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Genç Parti hazrLasın anayasayı

.

Kadehte yansimama baktim ayakLi bir kanıtım

Kadin dergiLeri testLerinde her soruya yanıtım..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
KartofeL (29-03-08), Scнiивея (26-03-08)
Eski 26-03-08, 17:37 Çevrimiçi   #17
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Döküman

parti kapamak 1YTL

Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

Mesaja teşekkür eden:
Metu İz baCK (26-03-08)
Eski 26-03-08, 18:11 Çevrimdışı   #18
Asistan
Genel Mesajlar: 263
Teşekkür etti: 45
Forum Puanı:508
Bay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyorBay Önder ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Türkiye'de Anayasa var mı merak ediyorum? Çünkü Devlet Dairelerinde siyasi simge yasak olmasına rağmen türbanlı çalışanlar var. Bu yüzden anayasa uygulanmıyor. Bu nedenle hangi anayasadan bahsediyoruz?
Mesaja teşekkür eden:
delkray (27-03-08)
Eski 26-03-08, 18:14 Çevrimiçi   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Bay Önder´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiye'de Anayasa var mı merak ediyorum? Çünkü Devlet Dairelerinde siyasi simge yasak olmasına rağmen türbanlı çalışanlar var. Bu yüzden anayasa uygulanmıyor. Bu nedenle hangi anayasadan bahsediyoruz?
Türbanın siyasi simge olduğuna sen karar veremezsin. Buna devlette karar veremez. Bunu din alimleri açıklar.

Anayasanın değişmesi gereken yanlarıda var, aynen kalması gereken yasalarda...

Yeni anayasayı akp'nin yapmasını istemiyorsunuz. Bizde veya bende chp-dsp gibi partilerin yapmasını istemiyorum. Ozaman orta yol mevcut anayasayla devam etmek...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 26-03-08, 20:03 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

Sk8er Boi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.634
Teşekkür etti: 1.078
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11314
Sk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmışSk8er Boi Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Sivil bir anayasaya ihtiyaç var.Türkiyenin karanlık kesiminin hazırladığı anayasa ne zaman değişecek bakalım

...

Konu Seçenekleri