| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni bir pc lazım simdiki call of duty 4 ü calıstırmıyo beni deli ediyo Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni kız arkadaş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 4.747
Forum Gücü: 86 Forum Puanı:35897 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | insan zaman zaman kendini ve herşeyi yenilemeli.. hayatını bile.. ![]() bana bir ben lazım dermişim |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 445
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:5932 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni bir aşk yeni bir iş Yine gülecek bir neden lazım Yeni bir haber yeni bir kader Bunlar için bana şans lazım xD Korkutmaz ßeni en korkunçh kabusLar. ßenim kaßusLardan daha korkunçh gerChekLerim war! ü$ütmez ßeni iLikLerime i$Leyen sogukLar. ßenim $imdi ßuzLardan daha soquk ßir kaLßim war..!! ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |