| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() |
Bu bıyığın kendisine ayrı bir hava kattığını düşünürler ama yanılırlar ![]() 6.sınıfta yanlışlıkla kesmiş ve bayağı bir bereketini görmüştüm ![]() ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim sekizinci sınıfta baya uzamıstı sarı sarı ![]() Kız arkadasım iğrenç der demez kesmiştim o tüyleri ![]() Sanırım ben onlardan utanırdım Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Note Problema ![]() Daha 2 Gun Onceye Cıkmaya Basladıgından Hayatımda Yasamadıgım Bı Donem ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 54 Forum Puanı:19754 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay bir de ses yeni yeni kırılmaya başlar eşantiyon olarak yeni terleyen bıyıklar erkeklerin en berbat dönemleri bu olsa gerek |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım ben ilk olarak lise 1 de kesmiştim istiklal marşı töreninden sonra okula alınmamama sebep olan tüyler Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mandalinadan daha komik olmadığı kesin bir durum Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler Konu J.Mengele tarafından (22-09-08 Saat 04:12 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lise 3 e kadar karsılasmadıgım durum (=
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |