| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Acelya Giriş: Am F Em7 D7 }2 Am F ) Pembe yeşil güzelim açelya ) Em7 Dm7 ) Yakışır o başka yarınlara ) Am F ) Çiçeklenir coşar ışık suyla ) A Em7 Dm7 ) Kırılgandır koyu karanlıkta ) G Am ) Açelyalar hep hatırlatır seni bana ) Am G F Am ) Kısacık ömrün işte bir soluk gibi geldi geçti ) Am G F Am ) Açelyam gibi hoyrat bir iklimdeydi yeşertmedi ) Dm C G ) B Bütün ömrüm gün görmeden öyle gelip geçti ) Am ) .....bir solukta ) Am F Sabahleyin alacakaranlık Em7 Dm7 Uyan artık doğan güne karşı Am F Okşayınca yüzünü usulca Em7 Dm7 Gençlik resmin düşmüştü aklıma G Am O sabah birden ölümü görmüştüm yüzünde Tekrar(B) Em F Denizin dibinde karanlıklar gibisin Em F Işığın içinde saklıdır bilmezsin G F Hayat artık sensiz akıp gidiyor G F Em-F-G-Am Senden habersiz sessiz ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | agir kapi Bm7 Bm F#m Em E|----------0-|2-------2-3-|5-------5-7-|3-------3-5-| B|--------3---|------------|------------|------------| G|------------|------------|------------|------------| D+7 & Bm7 & E|2---5~~~~~~~|~~~~----320---|------------|----------| B|------------|-----------320|------------|----------| G|------------|--------------|------------|----------| D|------------|--------------|4~~~~~~~~~~~|----------| -3--3- Bm A Agir kapi, aksak lisan Em Bm Kelimeler yetmiyor A Çiplak yara, günisigi Em Bm Tenimi incitiyor G D+7 Içeriden yeni çiktim Em Bm Dünya almiyor beni G D+7 Yüregimde yasar hâlâ Em Bm Ölenlerin yemini Em Hangi meydan, hangi sokak F# G Bulusturur bizi Em Hangi yalan, hangi yasak F# G Karsilar bizi Bm A Ne insanlar, ne mekanlar Em Bm Özlemlere yetmiyor A Baska sözler, baska yüzler Em Bm Ödesmeler bitmiyor Bm A Ask uyudu ranzalarda Em Bm Düsler eridi gitti A Isligima gömüyorum Em Bm Kalbimdeki sözleri Em Hangi sokak, hangi meydan F# G Bulusturur bizi Em Hangi yürek, hangi sevda F# G Karsilar bizi ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Akasya Kokulu Sabahlar Em Am B7 Em Em Geri verin D G Am Dalgalarin kiyilara çarparak Em G Herhangi bir makamda D Em Bir sarki söyledigi D C Em Akasya kokulu sabahlarimi Em Geri verin D G Am Arnavut kaldirimi yollarda Em G Bir kizin saçlarinda D Em Gönlümün vals yaptigi D C Em Akasya kokulu sabahlarimi G Am Em Am B7 Am Em G Geri verin C Am Zamanin geçmek bilmedigi D C Gençligimin sirtima B7 Bir yük gibi bindigi Em D C Em Akasya kokulu sabahlarimdan D Em Hiç olmazsa birini ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ask yeniden Am C Aşk yeniden Akdeniz'in tuzu gibi Dm Aşk yeniden riizgarlı bir akşam vakti Am G Dm Aşk yeniden karanlıkta bir gül açarken Am C Aşk yeniden ürperen sahiller gibi Dm Aşk yeniden kumsalların deliligi Am G Am Aşk yeniden bir masal gibi giilumserken E F Dm Am Gözlerim doluyor aşkimin şiddetinden Dm G Ağlamak istiyorum E F Dm Am Yildizlar tutuşurken gecelerin şehvetinden Dm Am E Kendimden taşiyorum C Gdim Aşk yeniden unutulmuş yemin gibi Am G Aşk yeniden hem tanidik hem yepyeni C G E Am Aşk yeniden kendini yaratti kendinden C Gdim Aşk yeniden bitti artik bu son derken Dm G Aşk yeniden aynı sularda yuzerken C G E Am Aşk yeniden rüya gibi bir yaz geçerken ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bahar sarkisi Em Am Em Yagmurlu günlerde sevis benimle (F#)G Bm Kuslar çinko dami gagalarken G C+7 Am C Em Teninin kokusunu degistiren yagmurlardan mmmm (F#)G Em Am Em Sicak ögle sonlarinda sevis benimle (F#)G Bm Buhurlar tü-terken tenimden G C+7 Am C Em Yanan topragin bugusu solugumken mmm G D'F# Em D'F#| Bahar günleri dere boylarinda sevis benimle G Em Am Kestane saçlarinda kelebekler asiliyken G Em Am Yaz geceleri kurumus dere yataklarinda G Em Am Em Sicak kumlar yatagimiz, Sögütler çatimiz duvarimizken Em Am Em Ne olursa olsun sabahlari sevis benimle G Am Dinlenmisligin gücü bedeninde G Em Am Ilk kez görür gibi algilaman için G Em Am Her sabah öylece birakayim seni dünyaya ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #6 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Bana Bir Masal Anlat Baba Yeni Türkü" Em C Am Bana bir masal anlat baba C Am Içinde bütün oyunlarim B Em Kurtla kuzu olsun sekerle bal C D Baba bir masal anlat bana C Am Içinde denizle baliklar B Em Yagmurla kar olsun günesle ay G D Am Anlatirken tut elimi C G Uykuya dalip gitsem bile B7 C D Birakip gitme sakin beni G D Am Anlatirken tut elimi C G Uykuya dalip gitsem bile B7 Em Birakip gitme sakin beni C D Bana bir masal anlat baba C Am Içinde tüm sevdiklerim B Em Içinde Istanbul olsun ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Baska türlü birsey Em C D Bm Baska türlü birsey benim istedigim Em C D Bm Ne agaca benzer ne de buluta Em C D Bm Burasi gibi degil gidecegim memleket Em D Am D Denizi ayri deniz havasi ayri hava Em C D Bm Nerde gördüklerim nerde o bekledigim Em D Am Rengi baska tadi baska Bm C Am Bir baska yolculuk dalindan düsmek yere Em Yasadigimdan uzun Bm C Am Bir tatli yolculuk dalindan inmek yere Em D Am C Em Agacin yüksekligince dalin yüksekligince rüzgarda D Am D Ve bir yeni ömür vardigin çimen yesilligince Em C D Bm Baska türlü birsey benim istedigim Em C D Bm Ne agaca benzer ne de buluta Em C D Bm Burasi gibi degil gidecegim memleket Em D Am D Denizi ayri deniz havasi ayri hava Em C D Bm Nerde gördüklerim nerde o bekledigim Em D Am C Rengi baska tadi baska ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir capkin dinlenci Em Em'D# Em'D Em'C# C Am Bir çapkin dilenci,dansederek gezip durur sehri Am7 Cm B7 Em Adiyla seslenir, gülerdi kadinlar. Em Em'D# Em'D Em'C# C Am Özür diler gibi, sessiz geçer-di yillar Am7 Cm B7 Em Bir uzak akrabaydi sonbahar Bm C D7 G Dört bir yana esip giden rüzgârlardan biri C D B7 Bir gece koynuna aldi beni Em Am7 G Em Cm Genis kanatlarinda açildim denizlere, Em C Em G B7 Em Yillanmis ne günler bulup çikardim derinde Em Am7 G Em Cm Bir yosun bir sarki, bir eski kayikhane Em C Em G B7 Em Dogdugum sehri buldum gittigim her yerde |:Em Cm :|G C D B7 E|----------|----------|-------0--|------0-0-|----------|----------| B|------010-|--3-1-0---|----013-3-|-------3--|3-----0-1-|0---1-0---| G|----02----|-------20-|0-02------|0---------|----2-----|-------20-| D|2124------|1--------4|-4--------|----------|----------|---------4| |:Em Cm :|G C B7 E|----------|----------|-------0--|----------|----------| B|------010-|--3-1-0---|----013-3-|----------|----------| G|----02----|-------20-|0-02------|0---0-----|----------| D|2124------|1--------4|-4--------|------4-2-|1---------| Em Em'D# Em'D Em'C# C Am Kaybolur aksamlar sokaklarda, kaybo-lur zaman Am7 Cm B7 Em Ihlamur kokusu birakip ardindan Em Em'D# Em'D Em'C# C Am Bir çapkin dilenci dansederek gezip durur sehri Am7 Cm B7 Em Takilir her evde sureti. Bm C D7 G Dört bir yandan esip gelen rüzgârlardan biri C D B7 Her gece koynuna alir beni Em Am7 G Em Cm Genis kanatlarinda açilir denizlere, Em C Em G B7 Em Yillanmis ne günler yakalarim derinlerde Em Am7 G Em Cm Bir yosun bir sarki, bir eski kayikhane Em C Em G B7 Em Dogdugum sehir karsilar beni, her yerde ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cevriye hanim Gm Cm D Civil civil gelir sesi Gm Kösedeki lokantanin Cm Bir isveli ki sahibi D Gm Ah Cevriye güzel hanim Cm D Gm Gm Cm D Gm D Gm Bastan beri sevdaliyim ( Gm D Gm ) ( Aman Cevriye Hanim, kuzum Cevriye canim ) ( Cm D ) ( Güzel gözlerin aklimi basimdan aldi hey ) A ( Gm D Gm ) 2 ( Ah yok mu isvelerin, Sarkili güzel sesin ) ( Cm D Gm D Gm ) ( Kestane gözlerin beni dertlere saldi ) Gm Cm D Her yaptigi olay olur Gm Pesindedir sevdalilar Cm Mangaldaki köfteleri D Gm Ciz etmez su kalbim kadar Cm D Gm Gm Cm D Gm D Gm Umutsuz asiginim ben TEKRAR A (2) ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cember C G Ya disindasindir çemberin F C Ya da içinde yer alacaksin Dm Am Dm Am Kendin içindeyken kafan disindaysa C G Çaresi yok kardesim F C Her aksam böyle içip, kederlenip Dm Am Mutsuz olacaksin Dm Am C Am Meyhane masalarinda kahrolacaksin C G F C Siirlerle, sarkilarla kendini avutacaksin G Ya disindasindir çemberin F C Am Ya da içinde yer alacaksin TEKRAR ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | deliler Bm C Diyorlar ki bazen gözlerimden Bm C Deliler dolusmus bakiyor birer birer Em D Delilerden sen anlarsin, konus onlarla C Nasil muhtacim buna Bm C Diyorsun ki bazen geceler boyu Bm C Sayiklarmisim olanlari birer birer Em D Düslerden sen anlarsin, konus onlarla C Nasil muhtacim buna Em D Em ) Bir gece ansizin gel yine ) D Em ) Elinde mor çiçeklerle ) D Em ) 2 Tazelikle gel yine ) D Em ) Binbir güzel hikayeyle ) TEKRAR ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #12 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dolunay B Am ) Ay dolunay dalgın gecede ) B Am ) Ay büyüyor tam yüreğimde ) A C D ) Suskunum ben söyleyemem ) C B Ay ben ay neden B Am Ay dolunay sessiz gecede B Am Ay bir anda düş yüreğime C D Yanayım ben söz büyürken C B Ay ben ay sana Em &D Bırak ateşte Em&D Sözler çoğalsın C&D Ateşten sözler C D C D Yaksın dolunayda Em&D Ateşten sözler Em&D Ayaklanırsa C&D Akıntıya karşı C D C D Koşar mı dolunayda Tekrar A C B Ateş dilinde ![]() MmMmMmMmMmMmm...! Konu MissCrow tarafından (16-07-08 Saat 22:57 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostlarim C G Dm C Özgürlük uçsuz bucaksız bir ülke Dm Am F G Sevgin ışık tutmazsa yolumu bulamam ki C G Dm C Mutluluk uzansam dokunacak kadar yakın Dm Am F G Dostlarım olmazsa tadına varamam ki Am F Hiçbir olay gerçek olmaz G E Dostlarıma anlatmadan Am F Hiçbir sevinç tamam olmaz G E Sevenle paylaşmadan Am F Masallar masal değil G E Sevgiyle anlatmadan TEKRAR F G F ...G Dostlar arasında bugün F E Am Sevgiyle dolu yüreğim ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | donmek Bm Am ) Dönmek, mümkün mü artik ) Bm Am Em ) Dönmek, onca yollardan sonra ) 2 C Am ) Yeniden yollara düsmek ) Em Dm C Neresi sila bize, neresi gurbet Am Em Al bizi koynuna ipek yollari Dm C Üstümüzden geçiyor gökkusagi Am Em Sevdali bulutlar uçan halilar Dm C Uzak degil dünyanin kapilari Em Dm C Neresi sila bize, neresi gurbet Bm Em Yollar bize memleket Bm Am ) Gitmek, mümkün mü artik ) Bm Am Em ) Gitmek, onca yollardan sonra ) 2 C Am ) Yeniden yollara düsmek ) Am Em Rakili aksamlar, gün batimlari Dm C Çocuk gibi aglar yaz sarhoslari Am Em Olmamis yasamlar, eksik yarinlar Dm C Hatirlatir hersey eski asklari Em Dm C Neresi sila bize, neresi gurbet Bm Em Yollar bize memleket ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | firtina Am Gm Bak işte yaklaşıyor fırtına Am Gm Bak yine yükseliyor dalgalar Dm C Gm Yıllardan sonra yollardan sonra Bb Gm Am Şarkılar söylüyor çocuklar Dm C Gm C Yıllardan sonra yollardan sonra Bb A Dm Yeniden yan yana onlar C Gm Bb Ne geçmiş tükendi ne yarınlar Gm Bb Dm Hayat yeniler bizleri C Gm Bb Geçse yolumuz bozkırlardan Gm Bb C Dm Denizlere çıkar sokaklar Dm C Gm C Yıllardan sonra yollardan sonra Bb A Dm Yeniden yan yana onlar ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gune bakan Em G Am Evvel zaman içinde dostlar agaçlara ev kurardik Em D B7 Tatli bir düs içinde bir yere bir göge bakardik Em G Am Gönlümüz kus gibiydi dostlar dünyaya kanat açardik Em D B7 Tutsak degildik zamana basina buyruk yasardik ( Am C D B7 ( ( Em Am ( Çocuklardik parlak yildizlardik o zaman ( D ( Ay büyülüydü yakamoz deniz ( C B B7 ( Ardindan kostugumuz sonbaharlar A ( ( Em Am ( Çocuklardik parlak yildizlardik o zaman ( D ( Artik dönemesek de geriye ( C B B7 ( Ardindan kostugumuz o zamanlar Em G Am O zaman bu zamandir dostlar ne ister neyi özleriz Em D B7 Denizini arayan akarsulara benzeriz Em G Am Pencereler birak açik kalsin geceleri yagmurlar yagsin Em D B7 Günebekan düslerimiz yagmur sesiyle çogalsin TEKRAR A ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Göç Yolları Em D Am ) Söyleyin daglara rüzgara yurdundan sürgün çocuklara ) D Am ) 2 Düsmesin kimse yilginliga ) D Am Geçit vardir yarinlara ( G C G C ( Göç yollari göründü bize görünür elbet A ( G C G C ( Göç yollari bir gün gelir döner tersine dönülür elbet Am Em En büyük silah umudetmek yadigar kalsin size Em D Am D Em D Am D Em Em D Am ) Yol verin kanatli atlara sürgünden dönen çocuklara ) D Am ) 2 Atesler yakin doruklarda ) D Am Geçit vardir yarinlara TEKRAR A Am Em Dagilsak da göç yollarinda yarin bizim bütün dünya ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstersen Hiç Başlamasın Bm F#m Bm F#m İstersen hiç başlamasın,bu hikaye eksik kalsın G D Em F#m G Onca yaraların ardından yeni bir aşk yaratamazsın Em F# Bm Yeni bir aşk yaratamazsın Bm F# Em F# Bm Örselenmiş bir çocukluk,işte benim bütün hikayem D G Kaç sevda geçse de yüreğimden Em F# Bu yıkıntıları onaramazsın Bm F#m Bm F#m İstersen hiç başlamasın,geç kalmışız birbirimize G D Yanlış kapılarla geçmiş bunca yıl Em D Dönemeyiz artık ilk gençliğimize G D Em G İstersen hiç başlamasın,istersen hiç başlamasın Em F# Bm Söz verelim kendimiz ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #19 |
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İşte Yine Gidiyorum Em Gözyaslarim akip bogmadan bu sehri C G Iste yine gidiyorum çinarlar Em Bir çifti bir sehre güzel demeye yeter Am Bm C Em Yine sana kaliyor, yine sana kaliyor Em Bm Em Yanaklarinda dört mevsim badem çiçekleri C G Baslasam sanki onlar da aglayacak Am Bm Em Binbesyüz yildir hâlâ çocuk kale burçlari Am Bm C Em Yine sana kaliyor, yine sana kaliyor G G7 C Okulunun duvari sana kaliyor D G Oturup söylesirsin çevreni mutlu edesin diye G G7 C Ben hep yabancisi bu sehrin D G Sana doyasiya bakamadan gözlerim G'D G Iste yine gidiyorum G'G G'F# Em Iste yine gidiyorum Em Em'E Em'D Binbir rüyanin oynastigi çiniler C Em Biri olsun gecelerimi paylasmadan Em Gözyaslarim akip bogmadan bu sehri C G Iste yine gidiyorum çinarlar Em Bir çifti bir sehre güzel demeye yeter Am Bm C Em Yine sana kaliyor, yine sana kaliyor Am Bm Em Yine bana sensizlik kaliyor Am Bm Em Yine sana sessizlik kaliy ![]() |