DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Spor  Spor Grupları  Spor grubu

Konu Seçenekleri
Eski 22-05-07, 00:59 Çevrimdışı   #1

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.658
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95336
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yeni Üyeler İçin.......:)

slm arkdaşlar görüyorum ki şu sıralar bayağı yeni üye aldık grubumuza........)
evet yeni üyeler kendinizi burda tanıta bilirsiniz................

Eski 08-06-07, 23:55 Çevrimdışı   #2
Stajyer

()|\||_|r - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:146
()|\||_|r ara sıra gören oluyor()|\||_|r ara sıra gören oluyor
ewt ilk mesajı ben veriyim. bin bir güçlükle ve grup üyemizin çabalarıyla burdayım. daha yeni üye oldum 1dk geçti. neyse slmlarrrrrr
Eski 08-06-07, 23:56 Çevrimdışı   #3

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.160
Teşekkür etti: 4.658
RepForum Gücü: 252
Forum Puanı:95336
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
selam onur hoş geldin aramıza.............

Mesaja teşekkür eden:
()|\||_|r (09-06-07)
Eski 09-06-07, 12:16 Çevrimdışı   #4
Stajyer

()|\||_|r - ait Avatar
Genel Mesajlar: 105
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:146
()|\||_|r ara sıra gören oluyor()|\||_|r ara sıra gören oluyor
tşkr senin sayende recruit.19
Mesaja teşekkür eden:
`Hiperaktif (09-06-07)
Eski 15-11-07, 15:52 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
slm bende yeni geldim.

Spor Grubu
Eski 15-11-07, 21:51 Çevrimdışı   #6
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.651
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin iηƒєяηαℓ grubumuza.....
Eski 16-11-07, 18:21 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Spor grubu

iηƒєяηαℓ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.066
Teşekkür etti: 300
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1550
iηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuşiηƒєяηαℓ üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
hoş bulduk by blog.

Spor Grubu
Eski 03-12-07, 15:38 Çevrimiçi   #8
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
selamın aleyküm....

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 16-12-07, 14:50 Çevrimdışı   #9
Öğrenci
Spor grubu
Genel Mesajlar: 15
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:50
fenerli kız ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
merhabalar bende bu guruba yeni üye oldum sporu severim adım ceren...
Eski 02-05-08, 16:44 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.043
Teşekkür etti: 789
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7381
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
Bilenler bilir bir zamanlar burada çok varlık göstermişti…bazı sebeplerden dolayı forumu baya bi ihmal ettim ama geri döndüm hem de spor grubuyla….
İsmim kübra bu arada ve niğdede yaşıyorumgalatasaraylıyııım

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 03-05-08, 14:11 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Spor grubu

By_Blok - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.651
Teşekkür etti: 1.379
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:6948
By_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBy_Blok Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
hoşgeldin kübra uzun bir aradan sonra,kaldığın yerden dewam edersin artık
Mesaja teşekkür eden:
KÜBÜŞ (03-05-08)
Eski 03-05-08, 14:48 Çevrimdışı   #12
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kübra hoşgeldin...

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Mesaja teşekkür eden:
KÜBÜŞ (03-05-08)

Konu Seçenekleri