| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Yeni Üyeler İçin.......:) slm arkdaşlar görüyorum ki şu sıralar bayağı yeni üye aldık grubumuza........) evet yeni üyeler kendinizi burda tanıta bilirsiniz................ ![]() ![]() |
|
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:146 ![]() ![]() |
ewt ilk mesajı ben veriyim. bin bir güçlükle ve grup üyemizin çabalarıyla burdayım. daha yeni üye oldum 1dk geçti . neyse slmlarrrrrr |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:146 ![]() ![]() |
tşkr senin sayende recruit.19
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | `Hiperaktif (09-06-07) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm bende yeni geldim.
![]() Spor Grubu |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.379
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:6948 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hoşgeldin iηƒєяηαℓ grubumuza..... |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 300
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş bulduk by blog.
![]() Spor Grubu |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selamın aleyküm....
![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #9 |
| Öğrenci Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:50 ![]() ![]() |
merhabalar bende bu guruba yeni üye oldum sporu severim adım ceren... ![]() ![]() |
|
| | #10 |
Teşekkür etti: 789
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7381 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilenler bilir bir zamanlar burada çok varlık göstermişti…bazı sebeplerden dolayı forumu baya bi ihmal ettim ama geri döndüm hem de spor grubuyla…. İsmim kübra bu arada ve niğdede yaşıyorum galatasaraylıyııım.... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |