| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Ne fırsat bulup ne için kime küfür ettikleri anlamadığım kişilerin başına gelen olay. Bi insan foruma üye olur olmaz niye milleti rahatsız eder ki Yani daha yabancı bi yerdesin kime ne diye küfür ediyorsun ki be kardeşim! |
|
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi de kızlara asılıp ban yiyen versiyonları var bunların, abaza bünyeler Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | belkide eski uyedir Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Galiyev (17-08-08) |
| | #4 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aynen katıLıyorum... böyLe şeyLer oLmamaLı artık... anLam veremiorum şu oLayLara Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #5 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 59
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:1208 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimalle, kız arkadaş bulmak için girenlerin yaptıkları şey...
Onca mazlumun gönülden kopan ahları elbet indirir bir gün tepenizden lanetullahI |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.227
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde asli üyelikleri ile küfür etmeye maçaları yemeyen acizlerin clone üyelik alarak küfedip banlanması hadisesidir. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |