Konu Seçenekleri
Eski 01-09-08, 16:12 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
isaret Yeni yılın en komik filmini çekiyoruz

"Ekmek Teknesi" dizisindeki ’Jale’ karakteriyle ünlenen Esin Civangil, "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git" filmiyle sinemaya adım attı. Çekimleri Side Dionysos Otel’de süren filmin setinde konuştuğumuz Civangil, projeye çok güveniyor: "Yeni yılın en eğlenceli filmini çekiyoruz. İzleyici film süresince yerinde duramayacak."

Kadri’nin Götürdüğü Yere Git" filmindeki rolünüzden biraz bahseder misiniz?Alp Kırşan ve Şafak Sezer ile birlikte yeni yılın en komik, en eğlenceli filmini çekiyoruz. Filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Eylem Şenkal ve Nilgün Belgün de rol alıyor. Yönetmenimiz Onur Tan. Ben filmdeki sürpriz karakterim. Şunu söyleyebilirim ki, izleyici film süresince yerinde duramayacak ve kahkahalarla gülecek.

Film ne zaman izleyicinin karşısına çıkacak ?

- Filmimiz, 16 Ocak’ta izleyicilerle buluşacak. Sinemada ilk projeniz komedi oldu. Daha sonra dram türünde bir projede yer almak ister misiniz, komedi yapımlarına devam mı diyorsunuz?

- Yeni yıl benim için çok güzel geçecek biliyorum. Yeni yılın en komik filmi olacağına inanıyorum "Kadri’nin Götürdüğü Yere Git"in. Biz çekim yaparken sette çok eğleniyoruz. Bu enerjinin filme de geçtiğine inanıyorum. İlk sinema filmimde komedi oynadım ve çok sevdim ama ayrım yapmıyorum. Projeye inanırsam, dram türü bir işte de yer alabilirim.

"Ekmek Teknesi" dizisindeki sevgiliniz size sürekli ’Lan Jale’ diye hitap ediyordu ve siz de bu rolle ünlendiniz. Bu sizi rahatsız etti mi? Bir oyuncunun adının sürekli oynadığı karakterle anılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

- Oyunculuk uzun bir yoldur. Ben yola çıktığım ilk anda oynadığım karakterle bunu başardım. Bunun bana artıları olduğunu düşünüyordum. Rahatsız etmedi ama bir oyuncu olarak bundan böyle oynadığım diğer karakterlerle de izleyici tarafından kabul görmek istiyorum.

"Ekmek Teknesi" dizisinden sonra uzun süre ortalarda yoktunuz. Bu filme kadar neler yaptınız?

- Ben oyunculuk serüvenime Osman Sınav ile başladım. Ona çok inandım ve güvendim. Osman Sınav bana beklememi ve güzel bir projeye başlayacaklarını söyledi. O projenin ömrü bazı sebeplerden dolayı kısa sürdü. Cem Özer’in sahibi olduğu "Usta" ajansı ile ilk sinema filmime başladım. Cem Özer ve Nurgül Yeşilçay’a çok güveniyorum. Benim patronum olmalarının yanı sıra imajımı da baştan yaratmama yardımcı oldular. Bu film için çok uzun olan saçlarımı kestirdim. Yeni halimi de çok beğendim.

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Konu Seçenekleri