| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğrenci ![]() | Yeniden Osmanlı mı Geliyor???
Türkiye Lider Ülke mi Oluyor??? http://www.youtube.com/watch?v=ac_e5IO3r9A http://www.youtube.com/watch?v=Oz5qARvJGmQ |
|
| | #2 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman ne gösterir bilinmez
|
|
| | #3 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan için Osmanlının tekrar gelmesi imkansız gibi bişey.Saltanatın yeniden gelmesi gerekir buda imkansız artık.Ancak Osmanlı ruhu tekrar dirilebilir.Buda çok zor günümüz şartlarında
... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Verdiğin videolar bir yazarın kitaplarının reklamı ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #5 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
su ankı saltanat kalktı bunun olması imkansıs annncak Emege saglık::d |
|
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana reklam yapiyor gibi geldi nedense "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #7 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adnan Oktar mı ? yuh.. ! düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiç gülecegim yoktu Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Adnan Oktar iyi bir artisttir ... ![]() Ve kendisinin çevresinde geniş bir kitle vardır. Bu kitle forumlar da böyle reklamlar yapar. Bu da böyle bilinsin. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Warmonger (22-06-08) |
| | #10 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 473
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:11475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar rica ediyorum.Bu konu gerçekleşmesi mümkün olmayan bir durumdur.Kaynaklar kim olduğu çok iyi bilinen birinin kitap reklamı içeriğidir.Günümüz koşullarında Yeni bir İMPARATORLUK düşünülemez.Osmanlı devleti 600 yıllık tarihinden sonra devri kapanmıştır.Sonrasında Osmanlı Padişahı tarafından satılan topraklar Büyük bir mücadele sonucu kazanılmıştır.Günümüzde Araplar ve müslümanlığı temsil eden topluluklar birbirini arkadan hançerleme için yer ararken İslam Birliği gibi bir Hayal düşünülemez.Bireysel menfaatler öne çıkmakta artık bu yüzden bu tarz hayallere kapılmak değilde üzerinde yaşadığımız altın toprakların değerini bilmek gerek...Yoksa bir gün onlarda elimizden gittiğinde artık hayalini kuracak hiçbir şey kalmaz,yazık olur..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Warmonger (22-06-08) |
| | #12 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 181
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu tip yalan haberlerden uzak durmalıyız. ONE RING TO RULE THEM ALL, ONE RING TO FIND THEM ONE RING TO BRING THEM ALL AND IN THE DARKNESS BIND THEM IN THE LAND OF MORDOR WHERE THE SHADOWS LIE |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |