| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Yer İmlerim Uçtuuuuuu :((( Selam mini mini bıldırcınlarım ![]() Hee niye ağlıyon Helin diyeceksiniz, hemen anlatayım, yer imleri çalışmıyooooooo ![]() Neden neden nedeeeennnn ![]() Kaydediyorum mesela Dana'yı, kapatıyorum, yer imlerine tıklıyorum, gitmiişş ![]() Niye ki iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koşun koşuun oldu, kaydedebildiiimm ![]() Artık ben de hekır olabilirim, bunu bile başardım ![]() Peki niye, nasıl silindi kendi kendine onca adres iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben biliyorum ama söylememek en iyisi bir hacker olmanın birinci kuralı -hataları kendin bulman lazım ![]() daha çok şy öğrenmemn lazım Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sen git ulen, bilen birileri gelsin iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.658
Forum Gücü: 252 Forum Puanı:95336 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilenleride kaldırdık painle bi biz warız ![]() |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hellin bacım geçmiş olsun yapıcak pek bişiyok bu saaten sonra Bundan sonra Düzenli olarak yedek alman Gerekli. (FireFox için) Yer imleri menüsü -> Yer imlerini Düzenle -> Dosya menüsü -> Dışa aktar html olarak kaydediyor sonra yedeği geri yüklemek için aynı işlemleri yapıyoruz son adımda dışa aktar yerine içe aktar seçip sakladığımız html dosyasını gösteriyoruz. ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Konu Sadness tarafından (13-11-07 Saat 12:34 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.802
Forum Gücü: 104 Forum Puanı:45037 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş explorer da kullanıyorsan aynı zamanda onun sık kullanılanlarına da ekle olası sorunda adreslere rahatça ulaşabilirsin.Ben öyle yapıyorum...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Artemis (13-11-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |