| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | yetmişlik adam alırsa genç kızı;el için dere ağzına ev yaparsan ;sel için der babam : babm ya süper sözleri var diyom ki baba bunu da foruma koyucam bi daha de bakim diyom gülüyor ve bir daha diyor ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (22-09-08) |
| | #2 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sana dio laaa anlasana evlen artık dioo anlasana )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ASAKİRİ (22-09-08) |
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlayamadığım söz Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.388
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hımm evet tuna abim haklı ![]() evlenmek isteyenler el kaldırsın şöyle adını yazdırsın (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #5 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunda anlasılmayacak bişi yok Yetmişlik adam genc eşine erkeklik yapaamaz ee sorası boynuz ![]() Dere agzına da ev yaparsan malum bir gun sel alır okmi Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gökiş ,, abi Allah seni ![]() (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . | |
|
| | #7 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noldu şimdi konu senin Allah beni hayret bisi Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır L'etranger yüz ifadesini düşünemiyorum haaaa der o şimdi![]() hayırdır çok güldüm evlencem galiba puhaha ![]() ![]() ![]() 2-3 sene var bana bıraksalar var ya ya da beni bıraksalar rep vercem veremiyorum (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Anlamadım birşey ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #11 |
Kopy yap olm alla alla onudamı ben diiimm konu senin Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #12 |
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AAaannnlaaaa madim \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
|
| | #15 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru bi söz . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
|
| | #16 |
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |