| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() Downloadiki | Yiğit Özgür Önce Leman ve Penguen şimdi ise Uykusuzlar dergisinin hastası olduğum çizeri ![]() -aloo! -anneni mi daha çok seviyosun babanı mı? -kimsiniz? -anneni mi daha çok seviyosun babanı mı_ -anne sen misin? -çat...dıt dıt dıt... .:. -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... .:. (polis sarhoş bir sürücüyü çevirmiştir, elemanın sarığı ve çember sakalı vardır) -üfleyin... -memur bey evladım ben alkol kullanmam imamım ben. -okuyup üfleyin o zaman ehe he... üfle len! .:. eleman eve hatun atmıştır. -sen bu eve davet ettiğim ilk kızsın neriman. -ah, senin için o kadar özelim demek -yok, bu eve yeni taşındım, siftah senle. .:. adam telefondadir - alo - alo - meteoroloji mi - evet - allah belanızı versin! - hoppalaa...n'oluyoruz yav? - bu ne sıcak kardesim? - biz sadece olcuyoruz beyefendi - kac derece simdi? - 38 - hay allah belanizi versin! daha ne denirki ![]() opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.205
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:90174 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni penguen dergisine müptela yapan, karikatürlerindeki kişi tavırları yönünden gülmekten yıkılmama sebep olan şahıs. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | MareNostrum (27-09-07), Opeth (27-09-07) |
| | #3 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En Kral Karikatüristdir... Hakikaten bağımlılık derecesindedir ve bi okadarda anlamlıdır çizdikeri (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | -Hocam bi önümüzdeki kurban üç aile birleşip günaha girmek istiyoruz. -Lan hani koyuna giriyordunuz ? -Ateist olduk biz ! -Üç aile niye birleşiyırsunuz ki ? -Korkuyoruz Allah'tan ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.186
Forum Gücü: 203 Forum Puanı:82730 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bağımlılık yaratan, deli çizer. Hastasıyım iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | CnRaLpEr (27-09-07), MareNostrum (27-09-07) |
| | #6 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | popülerliği arttıkça çizimleri kötüye gitmeye başlayan karikatürist. seviyoruz yine de. www.duslersokagi.com/yigitozgur/ Konu weekend warrior tarafından (30-12-07 Saat 21:00 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.371
Forum Gücü: 40 Forum Puanı:13141 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yiğit özgür yaa başka ne denirkii harikaa ![]() |
|
| | #8 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:7034 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öğle arası toplanıp karikatürlerini okuyup koptuğumuz adam |
|
| | #9 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.627
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en çok güldüğüm karikatürist... yeni bir dergi çıkardı, Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |