| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldızlar ![]() Bu illuzyonda amaç 3 sarı noktadan birini seçmek ve ekrana biraz yaklaşıp 30 saniye noktaya dikkatlice bakmak... |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 807
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2835 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakyım bişey olmuyo |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 63
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:282 ![]() ![]() ![]() |
çok güzel yaa evet diğer ikisi kayboluyo
BeN OnA ReSmEn AşIğIm |
|
| | #4 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
Evet İkİsİ De Kayboluyo SÜper
|
|
| | #5 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 19
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:719 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt çok güzelmiş diğer noktalar kayboluo
ölen bilir hayat nedir... |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim gözü bozulcak biraz daha böyle bakarsam ![]() ![]() |
|
| | #7 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.399
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kör nokta sebebi olabiler mi ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37615 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla korkunç bişey çıkar diye korktum ama meğer yıldızlar kayboluyomuş biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
| | #9 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoş ama gözlerim sulandı bea...
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #10 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 737
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:8069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öteki sarılar kayboluyooo |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |