| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Yılın Fıkrası
>>> >> YILIN FIKRASI >> >Basbakan Erdogan, dis destek aramak icin ingiltereye >>ziyarete gitmis. >> >Ziyareti sirasinda Kralice tarafindan cay icmeye >>davet edilen >> >Erdogan, Kraliceye kendi liderlik felsefesinin ne >>oldugunu sormus. >> >Kralice de 'cevremi akilli insanlarla doldurmak' cevabi vermis. Erdogan bunun uzerine kraliceye cevresindeki insanlarin akilli olup olmadiklarini nasil ayirt ettigini sormus. Kralice, >> >onlara dogru sorulari sorarak ayirt ediyorum' diye yanitlamis >> >ve 'izin verin gostereyim' demis. >> >Kralice hemen Tony Blair'i aramis ve: 'Sayin Basbakan, lutfen bu soruya cevap verin:Annenizin bir cocugu var,babanizin bir cocugu var ve bu cocuk sizin ne kiz ne de erkek kardesiniz. >>Kimdir bu?'diye sormus. Tony Blair: 'Bu benim majesteleri' diye yanitlamis. >> >Kralice: 'Dogru.Tesekkurler, iyi calismalar Blair' >>demis ve Erdogan'a donerek:'Gordunuz mu sayin Erdogan?' 'Evet majesteleri, cok tesekkur ederim,bu metodunuzu kesinlikle kullanacagim' diyerek oradan ayrilmis. >> >Yurda donup hemen Unakitan'i yanina cagiran Erdogan >> >'Kemal abi sana soracagim bir soruyu cevaplamani istiyorum' demis >> >Unakitan : 'Tabii efendim, nedir?' Erdogan:'Annenin bir cocugu var, babanin bir cocugu var, ve bu cocuk senin ne kiz ne de erkek kardesin > >Kimdir bu?' Unakitan saga bakmis sola bakmis dusunmus >>tasinmis ve en sonunda: 'Efendim bunu biraz dusunup sonra size cevap versem?demis.Erdogan kabul etmis ve Unakitan oradan ayrilmis,vakit kaybetmeden >> >Bakanlar Kurulunu toplantiya cagirmis,saatlerce bu soru uzerinde dusunmus, ama kimse bir cevap bulamamis. >> >En sonunda Kemal Unakitan Kemal Dervis'i aramis ve durumu acikladiktan sonra:'Annenizin bir cocugu var,babanizin bir cocugu var, ve bu cocuk sizin ne kiz ne de erkek kardesiniz. >>Kimdir bu?' Dervis: 'Bunda bilemeyecek ne var, tabii ki >>benim!' diye yanitlamis. Cevabi alan Unakitan hemen Tayyip'i arayarak: 'Cevabi buldum efendim, kim oldugunu biliyorum,Sayin Kemal Dervis' demis. >> >Tayyip buyuk bir hayal kirikligiyla cevap vermis: >>'Yanlis cevap > >>>>>> >>> >> > >>>>>> >>> >> >Kemal Abi, Dogru cevap Tony Blair idi.' KopyaLa tarzımı,yapıştır hayatına |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) |
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gece gece iyi güldüm ya Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #3 | |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 15
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:242 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
super Çok sevdım | |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #5 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 30
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!.. bir umuttu yaşatan insanı |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |