DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Müzik Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 21-12-06, 00:54 Çevrimdışı   #1
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
yılın klibi azeri dostlardan peki biz neredeyiz ?

Arkadaşlar bu şarkı ve mükemmel klibi, bu aralar benim en hit parçam, bu klibi hatta youtube'dan indirip divx yaptım. hergün bir kere bakmadan yapamıyorum. kemerlerinizi sıkı bağlayın, çalışan tüm programlarınızı kapatın ve bu kilibi izleyin. bence yılın klibi ve şarkısı, yorumlarınızı bekliyorum. bence bu klip hakkında tartışacak çok şey var. en azından biz neredeyiz azeri kardeşlerimiz nerelere gitmiş. yine çok çalışmamız lazım....

http://www.youtube.com/watch?v=-Fhstc5xkSc

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
fersa (22-12-06), nurislam (21-12-06)
Eski 21-12-06, 02:53 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
o kadar güzel ve anlamlı şarkılarımız varken neredeyse hiç güzel klibimizin olmaması gerçekten çok üzücü ama bizim yapacağımız çözüm önerileri şarkıcıların düşüncelerini değiştirir mi hiç sanmıyorum...
Eski 21-12-06, 12:15 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 794
Teşekkür etti: 719
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:-12
nurislam Gören görmemezlikten geliyor
Müziği çok güzel gerçekten sözeleri de güzel.Ama yılın klibi demişsiizde klibte pek bir şey göremedim ben yani bir şey yok görüntü olarak 3 kişi oturmuş söylüyor şarkıyı ama şarkıya söz yok çok hoş şarkı azeri müziklerini çok severim zaten
Mesaja teşekkür eden:
ucakla (21-12-06)
Eski 21-12-06, 23:45 Çevrimdışı   #4
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
espiri babında söyledim zaten klip zaten iğrenç klip bile sayılmaz

bugün kendimi, tonlarca yük taşıyan gemilerin denizi gibi hissediyorum...
Eski 22-12-06, 01:32 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
eline saglik. emek etmis paylasmissin.

sagdakinin menteseleri fazla yaglanmis. cok oynak. soldaki de burnuyla oynamak icin klibin bitmesini bekleyebilirmis aslinda. izlemeye baslarken cok sey bekledim belki. ama bu gordugum en kotu azeri klip.

26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.
Eski 06-01-07, 14:28 Çevrimdışı   #6
Rektör

ArKaNtoS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.049
Teşekkür etti: 2.432
RepForum Gücü: 124
Forum Puanı:39306
ArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArKaNtoS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
muhteşemmiş ya keşke bizdede böyle dahiyane fikirleri olan yönetmenler olsada bizde böyle klipler izleyebilsek

Konu Seçenekleri