| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | yılın klibi azeri dostlardan peki biz neredeyiz ?
Arkadaşlar bu şarkı ve mükemmel klibi, bu aralar benim en hit parçam, bu klibi hatta youtube'dan indirip divx yaptım. hergün bir kere bakmadan yapamıyorum. kemerlerinizi sıkı bağlayın, çalışan tüm programlarınızı kapatın ve bu kilibi izleyin. bence yılın klibi ve şarkısı, yorumlarınızı bekliyorum. bence bu klip hakkında tartışacak çok şey var. en azından biz neredeyiz azeri kardeşlerimiz nerelere gitmiş. yine çok çalışmamız lazım.... http://www.youtube.com/watch?v=-Fhstc5xkSc |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o kadar güzel ve anlamlı şarkılarımız varken neredeyse hiç güzel klibimizin olmaması gerçekten çok üzücü ama bizim yapacağımız çözüm önerileri şarkıcıların düşüncelerini değiştirir mi hiç sanmıyorum... |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 719
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:-12 ![]() |
Müziği çok güzel gerçekten sözeleri de güzel.Ama yılın klibi demişsiizde klibte pek bir şey göremedim ben yani bir şey yok görüntü olarak 3 kişi oturmuş söylüyor şarkıyı ama şarkıya söz yok çok hoş şarkı azeri müziklerini çok severim zaten
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ucakla (21-12-06) |
| | #4 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
espiri babında söyledim zaten klip zaten iğrenç klip bile sayılmaz
|
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 416
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline saglik. emek etmis paylasmissin. sagdakinin menteseleri fazla yaglanmis. cok oynak. soldaki de burnuyla oynamak icin klibin bitmesini bekleyebilirmis aslinda. izlemeye baslarken cok sey bekledim belki. ama bu gordugum en kotu azeri klip. 26 Subat 2009 Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü. |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.432
Forum Gücü: 124 Forum Puanı:39306 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
muhteşemmiş ya keşke bizdede böyle dahiyane fikirleri olan yönetmenler olsada bizde böyle klipler izleyebilsek![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |