| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Ali cebindeki paranın 2/3 ile defter alıyor.Geriye kalan paranın 5/6 sını Ayşe'ye veriyor.Ayşe bu parayla bir sakız ve şeker alıyor.Geriye kalan parayı Şengül'e veriyor.Şengül bu parayla yüzme kursuna katılıyor.Kursta havuzun musluklarını açıyor.Musluğun biri bozuluyor ve işçi geliyor.Bu işçi bir musluğu 3 saatte onarıyor.İşçinin parası 90000 dolardır Kahkaha Ama Şeyda'nın bankada 100 doları vardır.Günde %36 faizle çalışan bu para üç yıl sonra bankadan çekiliyor.Bu parayı çeken Zerrin, A kentinden B kentine saatte 60 km hızla giderken mola veriyor.Otogarda McDonalds'a gidip, tanesi 170000 olan hamburgerlerden 13 tane alıyor.Bu hamburgerlerden 5 tanesini yediğine göre; şimdi ne olacak? Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | machine (01-08-08) |
| | #2 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:70 ![]() ![]() |
bunlar tasarruf yapmayı ne zaman öğrenecek (:
Sana aşık olmadığı anlamına gelmez... |
|
| | #3 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sisko olur Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #4 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.051
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Bilmece - Oyun Kısmına taşındı. |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.148
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9740 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalan 8 hamburgeri de Murtaza yicek |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |