| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Yillin En'leri (Yönetimin Gözünden)
Geldigim bir cok sitede üyeler, yilin enleri diye bir organizasyon yapar. Lakin birde yönetimin fikirlerini görmek isterdim. Normal üyelerin göremedigi bölümde yilin enleri diye bir oylama ile yilbasina renk katabilirdiler(dik) Misan örnek; Yilin grubu A: B: C: D: yilbasi günü tilin grubu, yilin en cok ses getiren üyesi, lideri, yilin ... vs gibi hani farkli bir yilbasi olsun diye bir fikir. saygilar. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.627
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu Admin'ler tarafından detaylıca değerlendirilecektir eminim. Uygulanabilir ve tüm üyelerin hoşuna gidecek bir uygulamaya dönüştürülebilecekse emin yapılacaktır. Eğer bu konuya ilave olarak düşündükleri, eklemek istedikleri detaylar olursa tüm üyeler ekleyebilir. herkese iyi forumlar iyi eğlenceler... Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #5 |
| Dekan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 6.396
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:26036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İyi fikir ![]() Hiçbir fotografımızda bu kadar içten gülemeyecegiz. hiç bir zaman $imdiki gibi içten agLamadık canımız hiç bu kadar yanmadı tanrım ne darbeler ne yangınlar kentlerde biz soluk soluk her satır boslugunda sevdamız biz vardık varız. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (23-12-07) |
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yılın birincilerinede gazoz kapağı, araba lastiği, Düdüklü tencere gibi cazip ödüllerlede pekiştirsek daha güzel olur :p ![]() Uylamaya geçilirse eğer, Güzel bir şey ortaya çıkıcaktır (: bakalım ne olucak azzz sonra :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #8 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yönetim tanıdıklarını seçecektir ve belirli kişiler arasında olur bu enler.Benim için bişey ifade etmez o belirli kişiler için zevkli olabilir.Tarafsız olmayacağından dolayı yapılması benim için bir anlam ifade etmez.Ama tabi ben kimseye bişey diyemem.Buyrun seçin enleri.
... |
|
| | #9 |
| Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.514
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:24026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hediyede verilebilinir sanal hediyeler var yani... İlk girdiğim forum sitesinde vardı adını veremiyeceğim şimdi (: hani şahsım adına düşünmüyorum da foruma ciddi anlamda bağımlı olan ve hergün 10'larca konu acan üyeler var bir nevi onure etmek babında... müdavimlere güzel fikir... Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (23-12-07) |
| | #11 | |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bunu kabullenmeniz için daha ne yapmamız gerekiyor bunuda anlamış değilim.ki bu tür birşey yapılırsa tarafsız bir şekilde olacağından şüpheniz olmasın.saygılarımla opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #13 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.126
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:31997 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlısı olsun ![]() Solmadan avuçlarıma düş Sokul yüreğime Gülüşünle ısınsın bedenim Ve Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun /..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../ |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (26-12-07) |
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6126 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yönetim ve üye hiç farketmez ayrı bölüm değil onlarda üyelerin yazdıgı yere yazabilirler isterlerse zaten enleri felan...
DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.024
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:11380 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süpper bi fikir !! Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor. İlk taze nefesini bugün aldı. Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor. |
|
| | #18 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69667 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normalde her mesajimi didik didik incelerler arkamdan gelir gibide anlasilan burayi görmediler.
"Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
| | #19 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.506
Forum Gücü: 141 Forum Puanı:57526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel bi öneri,tşk ler...ve ek olarakta benim önerimde seçilen enlere yönetimin taktir göreceği hediye verilebilir bu hediye rep olabilir yada e-dana arşivinden güzel bi resim,müzik gibi bi şeylerde olabilir...
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (31-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |