DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Siyaset Tartışmaları

Konu Seçenekleri
Eski 04-03-08, 22:46 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 547
Teşekkür etti: 347
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2065
despirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyor
yine israil yine kan

büyük insan Selahaddin Eyübbi nin uğrun da 20 yıl hiç gülmediği Kudüs bugün müslüman kardeşlerimize kan duvarı haline geldi biz hala susuyoruz...içim sızlıyor yazıktır günahtır bugün kardeşlerimize saldıran yarın bize niye saldırmasın...

küçük şeylerin peşinden koşanlar asla büyük olamazlar...
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
๓єђ๓єt (24-08-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (29-03-08), EOUXL309™ (24-08-08), RAMSES113 (06-03-08), Sk8er Boi (21-08-08), Yσкє∂!¢! (06-03-08)
Eski 04-03-08, 23:34 Çevrimdışı   #2
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Genel Mesajlar: 458
Teşekkür etti: 682
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2665
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
İsrailin bize saldırmasına gerek yok zaten bizi yönetiyor

KORKMA ONDAN BUNDAN
NE ÖLÜMDEN NE HAYATTAN !..
.
Mesaja teşekkür eden:
Olimbera (06-03-08)
Eski 04-03-08, 23:54 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
DREWFOSTER´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
DREWFOSTER (04-03-08)
Eski 05-03-08, 01:24 Çevrimdışı   #4
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
DREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyorDREWFOSTER çevresinde seviliyor
akp nin çözümü :)

-Hafta içinde İsrail ile yeni anlaşmalar yapan AKP hükümeti, Filistin büyükelçilerinin bir araya geldiği toplantıda bu ittifakın izlerini örtmeye çalışarak Filistin'de sorunun ekonomik olduğunu söyledi. Erdoğan ve Babacan Filistin'e Türkiye'nin yaratacağı iş fırsatlarından yararlanmasını önerdi.

-İsrail hükümetiyle yaptığı anlaşmalarla ABD’nin sözünü dinleyen AKP hükümeti, bir yandan ABD’nin Türkiye’de bozulan imajını düzeltmeye çalışıp bölgedeki planlar için İsrail ile birlikte hazırlık yaparken, diğer yandan Filistin’e akıl verip ekonomik gelişme ile sorunların çözeceği iddiasına sığınıyor. Ancak AKP’nin sergilediği tutum, ABD ve İsrail ile işbirliğini sürdürdüğü sürece, bölgede Filistin için barışın elçisi olmasının pek mümkün olmayacağının da işaretlerini veriyor.

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Mesaja teşekkür eden:
mls1917 (06-03-08)
Eski 05-03-08, 01:43 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

Hitler zamanında kurutamadı bunları yazık... ABD İsrail el ele Müslümanlara yaşam alanı yok diyorlar...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 05-03-08, 01:48 Çevrimdışı   #6
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Alıntı:
Scнiивея´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hitler zamanında kurutamadı bunları yazık... ABD İsrail el ele Müslümanlara yaşam alanı yok diyorlar...

Belki de Hitler tarafından kıyıma uğradıkları içindir bu psikolojik savaşları sen ne dersin ?

Sadece müslümanlara mı yaşam alanı yok diyorlar sence ? Onlardan yana olan müslümanlara bir şey dedikler yok, onların jandarmalığını yapan müslümanlara saldırmıyorlar zaten..ABD ve İsrail kendisine muhalif olan herkese düşmandır, sadece müsümanlara değil, bilirsin

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Eski 05-03-08, 02:07 Çevrimiçi   #7
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.650
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31796
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanmam ya doğalarında bu var zaten hem ABD liler de farkı yok... Teslim alınan askerlerin kafalarına sıkan bir ABD var karşımızda bu iki devlet çok çok acımasız...

"Savaşın sonudur bitti sanırsınız
Vatan ve bayrak
Bir çocuk daha doğar
Bir Mustafa Kemal daha."

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 05-03-08, 16:09 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
canı istediginde türkiyeyi harekattan ceken canı istedginde harekata sokacak olan abd, son 1 haftada ölen 100 ün üstünde siwile göz yumuyor!kankasına laf söleyemiyor sanırım!
filistinde hergün cocuklar siwiller masum insanlar ölüyor biz hala takmısız bi türbana gidiyoruz!bende karsıyım bazı seylere ama rejimimizi asıl tehlikeye sokan sey kaybedilen we ezdirdigimiz onurumuzdur!baskaların cıkarları dogrultusunda kendimizi feda edişimizdir!
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
despirro15 (06-03-08), DREWFOSTER (05-03-08), mvovh (06-03-08)
Eski 06-03-08, 14:17 Çevrimiçi   #9
Dekan
Genç Kuvvet

RAMSES113 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.219
Teşekkür etti: 3.838
RepForum Gücü: 63
Forum Puanı:20041
RAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRAMSES113 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Bu saçma politikaya ne kadar devam edilecek halen anlamıyorum...
ABD'li Rice Filistin'e ziyaret yapıyor ve Abbas'a barış hareketini askıya almayın diyor... Peki durum boyleyken bu insanların yapabilecegı baska birşey varmı ?

Benim İki "Can"ım Var..

..::Halocan&Ahsoss::..
Mesaja teşekkür eden:
despirro15 (06-03-08)
Eski 06-03-08, 16:34 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
despirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyordespirro15 çevresinde seviliyor
Alıntı:
ARKADAŞIM KÜÇÜKSEN BÜYÜĞE İTAAT EDECEKSİN...

Eski 06-03-08, 16:36 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Hİtlerİ Bİle Özlettİ Bunlar Ya...

Eski 06-03-08, 17:25 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 990
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:10757
Marcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmışMarcus T.CICERO Rep olayını aşmış
İsrail orantısız güç kullanarak her gün binlerce insanı perişan ediyor yaptığı katliama ise Birleşmiş Milletler sözde kınamayla karşı geliyor.
Eski 06-03-08, 19:32 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
despirro15´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman insanların ölmesinden niye şikayet ediyoruz ? yönetilelim, itaat edelim, öldürülelim.

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Mesaja teşekkür eden:
pavel (11-08-08)
Eski 07-03-08, 00:09 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 107
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:278
hayal_ettim ara sıra gören oluyorhayal_ettim ara sıra gören oluyorhayal_ettim ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Bu savaşlardan bu kavgalardan en çok çocuklar etkileniyor.ve buna dünya göz yumuyor!sadece kınamakla yetiniyorlar.bunların insan olup çocuk yetişdirklerine inanmıyorm,kendileri gibi canavar yetiştiriyorlar.savaş yaşayan çocukların psikolojılerini düşünüyorum yaşadıkları korkuları... az çok bılırım o korkuyu tam olarak onlar kadar agır savaş yasamasamda doksan ıkı senıesınde savaşan ıkı tarafın ortasında sılahların altında neler hıssedıldıgını ıyı bılırım.
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DREWFOSTER (07-03-08), tragonya (08-03-08)
Eski 07-03-08, 11:10 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Alıntı:
Olimbera´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
o zaman insanların ölmesinden niye şikayet ediyoruz ? yönetilelim, itaat edelim, öldürülelim.
arkadaşım bende burda zaten küçük olmamıza isyan ediyorum hayret doğrusu...

Eski 07-03-08, 13:35 Çevrimdışı   #16
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Alıntı:
ne söylediğin anlaşılmıyor ki, biraz daha açabilirmisin acaba? ben ne anladığımı yazacağım da acaba doğru mu anladım orayı çözemedim ?

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Eski 07-03-08, 17:59 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

despirro15 - ait Avatar
Alıntı:
ne söylediğin anlaşılmıyor ki, biraz daha açabilirmisin acaba? ben ne anladığımı yazacağım da acaba doğru mu anladım orayı çözemedim ?
yani senin ekonomin küçükse devlet olarak uluslarası masaya yumruğunu vuramıyorsan masaya yumruğunu vuran kapitalistlere boyun eğeceksin demek istedim Drewfoster....

Mesaja teşekkür eden:
DREWFOSTER (08-03-08)
Eski 08-03-08, 12:58 Çevrimdışı   #18
Asistan

DREWFOSTER - ait Avatar
Alıntı:
yani senin ekonomin küçükse devlet olarak uluslarası masaya yumruğunu vuramıyorsan masaya yumruğunu vuran kapitalistlere boyun eğeceksin demek istedim Drewfoster....
Ekonomi küçükse bunun en önemli nedeni dışa bağımlı ve borçlu bir ekonomimiz olmasıdır..Bağımsız olmadan bu işler çözülmez..

KORKMA ONDAN BUNDAN
.
Mesaja teşekkür eden:
despirro15 (08-03-08)
Eski 08-03-08, 22:18 Çevrimiçi   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ölen her müslüman şehidimizin gazabından türkiyede nasibini alacaktır bunu unutmayın.Türkiye'nin dünyadaki tüm yahudilerle ilişkisini kesmesi,türkiyedeki yahudilerin tamamını sınır dışı etmesi gerekir.Ki buda neredeyse imkansız. En azından günümüzde bunu yapacak birileri yok. İster akp,ister chp,isterseniz mhp veya bbp hiç biri bunu yapamaz.

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 09-08-08, 13:34 Çevrimdışı   #20
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
yeni Kenede İsraİl parmaĞi var!!!

Kendisi de doktor olan CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman, ölümcül KKKA virüsü yayan kenelerin Türkiye’ye karşı 'biyo-terörizm ajanı' olarak kullanıldığı yönündeki söylentileri destekleyen bir açıklama yaptı.

Bolu'lu şuurlu bir vatandaş, her hafta salı geceleri 15–20 araçla Esentepe bölgesine gelen, tek tip elbise giymiş 40–50 kişilik İsrail'li kadın gruplarının, kene vakalarıyla yakın bağı olabileceğini ileri sürmüş, biyolojik saldırı ihtimali nedeniyle Sağlık Bakanlığı’ndan araştırma yapılmasını istemişti.

Şuurlu bir gazete ise 'Bunlar Mossad ajanı mı?’ diye sür manşet atmıştı.

Bu şüphe üzerine İsrail'li yetkililer bir açıklama yapmış, Bolu’da uzun süredir görünen kadınların İsrail firması Geographical Tours ve Türkiye’den Pastoral Turizm Equinox Travel şirketinin, Gerede-Safranbolu-Amasra-Cide-Pınarbaşı-Ilgaz güzergâhında arazi araçlarıyla düzenlediği 'Queen Of The Black Sea' isimli yarışmanın katılımcıları olduğunu söylemişti.

Bu yarışmacılar güya araç kullanma, takım oyunu ve yön bulma becerilerini geliştiriyorlardı.

Ve bunu yapa yapa Türkiye’de yapmışlardı, sanki başka ülke kalmamıştı...!?

Bolu'lu şuurlu vatandaşımızın bu açıklamalarıyla kene vakalarının görülmeye başlamasının arasındaki zaman yakınlığı geriye bakıldığında şimdi daha iyi görünüyor.

Mısır’a Mısırlıların soyu kurusun diye, erkeklerin belden aşağısına radyasyon yayan nükleer kemerlerden veren,

Gazze’deki Filistinli gençlere AIDS virüsü bulaştıran İsrail, Türkiye’de neden böyle bir şey yapmasındı?

Yıllar önce Filistin’de ele geçirilen afrodizyaklı cikletlere(sakızlara) Kahire’deki bir laboratuvarda yapılan testler sonucunda yoğun miktarda projesteron hormonu tespit edilmişti.

Bu hormon kadınlarda hamileliği önlüyordu.

Filistin yönetimi sadece El Halil’de 200 ton ciklete(sakıza) el koydu.

Yani İsrail’in tarihi alt yapısı keneyi başımıza bela etmeye müsaitti.

Ölümcül hastalığın ilk kez 1944 yılında Sovyet - Alman savaşı sırasında Kırım'da görülmesi,

Ve bu mikrobun Sovyetler tarafından Kırım -Tatar nüfusunu kırmak için keneler yoluyla bulaştırılmış olması ihtimali de olayın farklı bir gerçeğiydi.

“Antalya'nın Manavgat ilçesinde kene ısırması nedeniyle hastaneye sevk edilen Gülşen Aslan'a Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı tanısı konuldu.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen 26 yaşındaki Gülşen Aslan'ın durumu ciddiyetini koruyor.

KKKA hastalığının turizmin başkenti Antalya'da görülmesi ise turizmcileri endişelendiriyor”.

İşte size bir gazete haberi.

Yani istenilen hedefe biraz daha varılmıştı.

Kuş gribi hastalığı yüzünden kenelerin en büyük düşmanı olan tavukların itlaf edilmesi üzerinde konuşulması gereken diğer önemli olaylar.

Velhasıl kelam;

İsrail’in genetiği bozulmuş tohumlarla insanların DNA’sına kadar hastalık bulaştırdığı artık su götürmez bir gerçek.

Birçok Avrupalı devletin ülkemizin çeşitli yerlerinde organik tarım bahçeleri kurması bunun en büyük kanıtı sayılır.

Yani;

Siyonist İsrail keneyi başımıza bela etmiştir.

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.

Konu Seçenekleri