| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçmişten adam hisse kaparmış...Ne masal şey! Beş bin senelik kıssa yarım hisse mi verdi? Tarih'i "tekerrür" diye tarif ediyorlar; Hiç ibret alınsaydı,tekerrür mü ederdi? MEHMET AKİF ERSOY |
|
| | #2 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 196
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar cok guzel...emeginize saglık tesekkurler...
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (30-01-08) |
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler(:
|
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
etkileyici güzel resimler.....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.106
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2534 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. resmi beğendim teşekkürler hiç anLatamadım.. hiç anLamadıLar !! |
|
| | #6 |
| Stajyer Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 26
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:209 ![]() ![]() ![]() ![]() | hepsi çok güzell Başımın ucunda tek kelimelik ayrılık Büyük harflerle sessizce çıkmış,gitmiş Elinde tuttuğun karar, bense sanık Cezam müebbet aşk, tek sorun YALNIZLIK!!! |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
emeğine sağlık
|
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 263
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2424 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzeller Kimbilir Belki Ben Sendeydim Benden Habersiz... Fırtınada Yolunu Şaşırmış Bir Kar Tanesi Gibi Hangi Dalın Başın Konacaktım Kimbilir... Bilmiyorum Bulabilirmiydim Belkide İmkansızdı... Ama Biliyorum BEN SANA GİDİYORUM... ![]() |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 389
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1087 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siyah... Asil... Etkileyici... Emeğinize sağlık.. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |