DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Meydan  Diğer Tartışmalar

Konu Seçenekleri
Eski 07-01-08, 07:42 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

maviduss - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.690
Teşekkür etti: 1.796
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24194
maviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmaviduss tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
dikkat Yök Başkanı 'DEVLET ÜNİVERSİTESİ PARALI OLMALI' dedi peki ya siz?

YÖK Başkanı Özcan, "İdeali, belli sayıda insanı üniversiteye taşımak. Diğerlerini, yüksek teknik okullara ve yüksek meslek yüksekokullarına yönlendirmek. Bedava okul da olmaz" dedi

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, "Bütün yasaklar kalkacak" açıklamasının ardından tartışılacak bir açıklama daha yaptı. Devlet üniversitelerini paralı yapmak istediklerini söyleyen Özcan "Amaç, sadece belli sayıda insanı üniversiteye taşımak olabilir. Okullar bedava. Hiçbir yerde görülmemiştir" dedi.
Özcan'ın açıklamasına, üniversite öğretim üyesi dernekleri, "Ayrıcalıklı bir sınıf yaratılır, öğrenciler müşteri olur" diyerek tepki gösterdi.

YÖK tarafından kurulan Ulusal Öğrenci Konseyi'nin genel kurulu sonrası öğrencilerle sohbet eden Özcan, bir öğrencinin, "Herkes üniversite mezunu olmalı mı?" sorusuna, "Hayır, olmamalı" yanıtını verdi.
Herkesin üniversiteye yöneldiğini belirten Özcan, bu sözlerini şöyle açtı:
"Okullar bedava. Hiçbir yerde görülmemiştir. Şunu yapmak istiyoruz: Üniversiteleri paralı yapalım, ihtiyacı olana burs verelim. Hiç olmazsa üniversiteler ayağının üzerinde dursun. Sonra, insanlar çalışınca bu parayı geri ödesin. Aynı Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan alınan kredi gibi.
İsteyene 8 - 10 bin YTL kredi versek, sonra bunu bize geri ödese. Neyse borcu... ABD'de olduğu gibi, mezuniyetten sonra ödesin. Bunun ideali, hiç kimseyi üniversiteye taşımamak. Sadece belli sayıda insanı taşımak. Diğerlerini, yüksek teknik okullara ve yüksek meslek yüksekokullarına yönlendirmek. Ara elemana ihtiyaç var. İstihdam sorunu çözülür."

'Beni indirirler'

Özcan, bir öğrencinin, "Neden, bu yöntemle başlama ihtiyacı duymadınız da üniversite sayısını artırma yolunu seçtiniz?" sorusu üzerine, "Çünkü, bunu söylersek daha geldik, üç haftada, herhalde beni oradan çabuk indirirler diye" karşılığını verdi.
Özcan'ın açıklamalarına Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Tahsin Yeşildere şu sözlerle karşı çıktı:
"Vahşi kapitalist sistemin önerisi. ABD ve Türkiye'de kişi başına düşen pay ortada. Türkiye'de yoksulluk diz boyu. Gelir düzeyinin adaletsiz olduğu bir ülkede, üniversitelerin paralı hale getirilmesi sınıfsal ayırıma yol açar."
Tüm Öğretim Üyeleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Alparslan Işıklı da şu yorumu yaptı: "Bu, öğrenciyi müşteri yapma yönündeki bir anlayışın belirtileridir.
Sosyal devlet, okuyandan para almaz. ABD'deki sistemi taklit etmek için oranın olanaklarına sahip olmak gerek."

Alıntı:
Peki Sizin Düşünceleriniz Neler Bu Konuda?..

Bütün Bunlar Düş...!
Artık o küçük çocuk değilim anne içime bir canavar yerleşti...!

ѕiиємѕiиαи
Mesaja teşekkür eden: (10 Kişi)
acü (22-03-08), And (07-01-08), Bir Ben Eksiktim (08-01-08), CnRaLpEr (08-01-08), DR_GoKiSsS (13-01-08), küçükP€ri (21-01-08), pavel (28-01-08), sawasuar (27-01-08), troçki (13-01-08), ŞiYaR (15-01-08)
Eski 08-01-08, 01:55 Çevrimdışı   #2
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.504
Teşekkür etti: 2.802
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kısaca devlet (YÖK başkanı hükümetin favori ismi yani devletin) parasız eğitim vererek ileride yetiştirdiği beyinlerden verdiklerini almaktan umudunu kesmiş durumda..Yani herkesin ne hali varsa görsün denilmek isteniyor..

Eski 08-01-08, 15:15 Çevrimiçi   #3
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
maviduss´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[color="Black"]

[u][u]"Okullar bedava. Hiçbir yerde görülmemiştir. Şunu yapmak istiyoruz: Üniversiteleri paralı yapalım, ihtiyacı olana burs verelim. Hiç olmazsa üniversiteler ayağının üzerinde dursun. Sonra, insanlar çalışınca bu parayı geri ödesin. Aynı Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan alınan kredi gibi.
bunun yapılabilmesi için yök'ün üniversite mezunlarına iş garantisi vermesi gerekir...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 08-01-08, 17:29 Çevrimdışı   #4
Stajyer

mvovh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 124
Teşekkür etti: 265
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:471
mvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyormvovh ara sıra gören oluyor
Adam "Herkes üniversiteli olmamalı" diyor ya sanki Türkiye de herkes yüksekokul mezunuda...

Ne Açlık, Ne de Aç Gözlülük...
Çok mu imkansız?
Eski 08-01-08, 17:43 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 851
Teşekkür etti: 442
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:825
S.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuşS.M.U.R.F üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
Bu adam şaşırmış
Mesaja teşekkür eden:
acü (22-03-08)
Eski 08-01-08, 17:48 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
mvovh´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adam "Herkes üniversiteli olmamalı" diyor ya sanki Türkiye de herkes yüksekokul mezunuda...
adam doğruyu söylüyor. Üniversiteli bir işsiz, düz liseli bir işsizden daha tehlikelidir... Ülkede herkez üniversite okuyacak diye bir kaide yok...
''Herkes üniversiteli olmamalı''' derken senin söylediği kastetmiyor,fikirlerden bahsediyor...

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 08-01-08, 23:52 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

Warmonger - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.492
Teşekkür etti: 1.344
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:9132
Warmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayranWarmonger herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Tabi..Kimse üniversiteli olmasın..Kimse hesap sormasın..Ayakta uyutsunlar halkı

''Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız bir de cehaletin bedelini hesaplayın'' (Socrates)
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Bir Ben Eksiktim (09-01-08), HANNİBAL (24-01-08)
Eski 09-01-08, 21:21 Çevrimdışı   #8
Asistan
Müzik grubu
Genel Mesajlar: 391
Teşekkür etti: 94
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:513
toprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyortoprakche ara sıra gören oluyor
Olmalıııı

Aynen katılıyorum arkadaşlar, okullar paralı olmalı hatta öyle az para değil haaaa.....çok çok paralı olamalı, hastaneler paralı olmalı, yolda gezmek paralı olmalı, el ele tutuşmak paralı olmalı sevgi alınıp satılmalı...yani aklınıza gelen herşey paralı olmalı. Maneviyaçı insanlara bu yakışır para para para...yaşasın maneviyatçılar...zaten bu millet bunu hakediyo, kimsenin söz söylemeye hakkı yok. Yakında %75 gelir, o zaman görürsünüz bakalım neler olacak.

YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ ATATÜRK CUMHURİYETİ
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
HANNİBAL (24-01-08), mvovh (10-01-08), sawasuar (27-01-08), troçki (13-01-08), tutbenidüşmeden (09-01-08), Warmonger (09-01-08)
Eski 12-01-08, 21:26 Çevrimdışı   #9
Asistan
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 283
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:858
Makarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuşMakarenko üç beş tanıdığı olmuş
Peki ya biz..

Yök başkanı bunu deyince söz hakkını kendimizde hissediyoruz, garip..

Sanki üniversiteler paralı değilmiş gibi..Barınma,ulaşım,araç-gereç ve harç paralarından tutalım ileride bulamadığımız işimizle kredilerimizi geri ödeme sistemine kadar..

Ki bu pek sevgili Yök başkanı Abd nin Türkiyedeki eğitim koludur.Türkiye de belirli bir kesime verilen Abd bursunun başkanlığını yapmaktadır.Canımız neden şimdi yandı ki..

Ki iktidarın politikalarını belirlediği eğitim,paralı ya da parasız bir tahakküm değil midir..Bunu bunu yapmaz iseniz ileride bir pok olamazsınızın korku salıcıları değil midir..Gündemi tartışmaya hazırladığı,taraflarını örgütlediği genç beyinlerin yiyicileri değil midir..

Yo Yo bunlar iyidir..Ama devlet üniversiteleri paralı olmasın..Hadi canım,ne zekiyiz biz öyle...
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (24-01-08)
Eski 12-01-08, 23:29 Çevrimdışı   #10
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.020
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

"üniversiteye herkes gitmemeli" demiş, e doğru bence de; türkiye'de ara kadrolar hem unvan sevdamız, hem de yeterli refahın olmaması nedeniyle pek rağbet görmüyor, herkes "doktor, mühendis" olma peşinde- haliyle de öğretim 11 yıl değil 15 yıl oluyor. üniversiteler, kendilerinden beklendiği gibi düşünen, eleştiren ve geliştiren adam değil, çemberi daha da hızlı döndürecek minik fareler yetiştiriyor..

tamam, iyi hoş da, peki bu ayrım, insanın cüzdanına göre mi yapılmalı? üniversiteye gidecekler; zekası, araştırmaya, eleştirmeye olan yatkınlığı, hayata yepyeni bir şeyler katabilme özelliği olanlar mı olmalı- yoksa sırf şansına babası biraz daha fazla kazananlar mı?

bunların hepsi, anlamsız gündem yaratma, insanları kaygılanmaları gereken konulardan uzaklaştırarak saçma polemikler üzerinde düşünmeye zorlamaktır
(memura %4 zam var, ama dolmuşlara 25% zam geldi,- yiyecek fiyatları zaten almış başını gidiyor, bu konu hakkında tartışıp, emek hakkını savunan var mı?)
bilinçli mi yapılıyor bilmem, ama insanları çok bilinçsizleştirdiği kesin...

yazık

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
BaD SouL (12-01-08), eL Chupacabra (13-01-08), HeaveN| (12-01-08), KartofeL (14-01-08), Marcus T.CICERO (17-01-08)
Eski 13-01-08, 15:27 Çevrimdışı   #11
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
tarikat ve cemmat devletine doğru emin adımlarla ilerleyen yurdumda, cumhuriyetin tüm oluşumları yıkılmak isteniyor... ama bu öyle bir anda olabilecek bir şey değil, adım adım, alıştıra alıştıra, ne diyelim daha neleri tartışacağız yakın gelecekte, beş seneye kadar da, ilk kadına ikinci kadın için izin alınmalı diye tartışmazsak çok iyi....

vah ülkeme, kimlerin elinde kaldık...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
HANNİBAL (24-01-08), sawasuar (27-01-08)
Eski 13-01-08, 22:30 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

GeSTaPo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.338
Teşekkür etti: 1.181
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:4142
GeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biriGeSTaPo Forumda Saygin ve popüler biri
benım babam YÖK BAŞKANI kadar geliri yok parası olan okusun sorun değil zatem emperyalızmın içine battık onu sağlayanlar okur artık
istedikleri CUMHURİYETİ KURARLAR
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (24-01-08)
Eski 13-01-08, 22:33 Çevrimdışı   #13
Rektör
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 8.382
Teşekkür etti: 6.488
Forum Puanı:16138
troçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztroçki tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
tamam devlet okulları paralı olsun ..ama adına devlet okul diyemezsiniz bunun ..özcan bişeyler demiş , evet diyebilir ..gayet normal ....o sadece bir çıkıntı ..bu kokuşmuş sistemin bir çıkıntısı ..ona kızmak doğru mu ?..bence çok gereksiz ..suç kimde bunu düşünmek gerek ?..
eğitim paralı olsun ...öğrencilere maaş bağlansın

parasız eğitim , parasız sağlık ve parasız aşk istiyoruz !
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
KartofeL (14-01-08), katharsis (13-01-08), pavel (28-01-08)
Eski 13-01-08, 23:17 Çevrimdışı   #14
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

katharsis - ait Avatar
Genel Mesajlar: 590
Teşekkür etti: 956
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1079
katharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuşkatharsis üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
amacı bence karikatür dergilerine kapak olmaktı ki olduda : )
Mesaja teşekkür eden:
troçki (15-01-08)
Eski 14-01-08, 02:43 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Antikapitalistler

im aakag'e - ait Avatar
Genel Mesajlar: 48
Teşekkür etti: 14
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:561
im aakag'e ara sıra gören oluyorim aakag'e ara sıra gören oluyorim aakag'e ara sıra gören oluyorim aakag'e ara sıra gören oluyorim aakag'e ara sıra gören oluyorim aakag'e ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Eğitim,sağlık,barınma,beslenme gibi ihtiyaçlar en doğal insanı ihtiyaçlardır.Bunların alınıp satılması,bunların üzerinden rantLarın elde edilmesi İNSANLIĞA aykırıdır.

Bu sistem, bu mantık ayakta olduğu sürece, teziçler gider özcanlar gelir o gider başkası gelir.
YÖK 80 askeri darbenin faşit kurumlarındandır, ona göre hareket etmesi gayet normaldir...

Burjuvazinin kendi içinde bir kapışmasından başka bir şey değil.Olan gene bizlere olacağı da ortada...

Yeşil sermayenin( kapitalist bakış açısıyla) açılımlarını izlemeye devam edeceğiz....

Şimdi ben "kelebekler uçuyor" diyeceğim , ama sen yine "bu havada kelebek olmaz" diyeceksin

En kirLetiLmemiş yerdir DEVRİM...
Mesaja teşekkür eden:
troçki (15-01-08)
Eski 14-01-08, 05:05 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
bu adamın amacı şaşmış!!! YöK 'daki öğrenci sayısından haberi yokmuş gibi konuşmuş..karşısına kaç insan aldığının farkında değil galiba!terbiyesiz eğitim karşıtı adam.zenginler okusun fakirler hammallık yapsın yok öyle!.kimse Atatürk'ün bize emanet ettiği bu ülkeyi yobazlaştıramaz.buna izin yok! ne başımızdakiler nede böyle kalemimizi kırmaya çalışan beyinler!

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Eski 14-01-08, 19:38 Çevrimdışı   #17
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Acaba hayatında hiç yokluk çekmiş mi diye sormak geçiyor içimden.

Başar Demirsoy.
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
HANNİBAL (24-01-08), HaRuKa (14-01-08), mvovh (15-01-08), sawasuar (27-01-08), tragonya (15-01-08), troçki (15-01-08)
Eski 14-01-08, 19:53 Çevrimdışı   #18
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.226
Teşekkür etti: 1.514
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yok bu herif normal değil zaten... Ak parti nasıl bunu o makama getirdi sormak lazım... bende şaşırıyorum o herifi izlerken getire getire Teziç'ten sonra o malıda oraya getirdiler ya ne diyeyim.. zavallı yök adam akıllı bi başkan göremedi yazık bize

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.

Konu HaRuKa tarafından (14-01-08 Saat 20:00 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
Samson (22-03-08)
Eski 14-01-08, 20:58 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yaşanan gelişmeler her yurtseverin kaygı duymasına neden olacak şekilde yol alıyor. Ülke, bir eğik düzlemde ABD projesi doğru kaymaktadır.

Bu kayma karşısında artık insanlarımız iki farklı düşünce içindedirler. Bir yandan gelişmelerden rahat olanlar ve alkış tutanlar, öte yandan gelişmelerden rahatsız olanlar.

YÖK Başkanı, “paralı üniversite sistemi” uygulanacak diyor!

İşte yeni bir kaygı nedeni daha ortaya çıktı.

Paran varsa yüksek öğretimde çocuğunu okutabileceksin.

Yoksa paran çocuğunuz doğru meslek lisesine!

Nerede kaldı eğitimde fırsat eşitliği…

Yoksulun çocuğu zeki ve çalışkan olsa da üniversitede okuyamayacak. Bu durumun yaratacağı sıkıntılar oldukça fazladır.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın bu düşüncesi ile Milli Eğitim Bakanlığı 2008 Yılı Bütçesine İlişkin Rapor ve 9. Kalkınma Planında AKP’nin Yüksek Öğretimin Hedefleri için yapılan öneriler birbiri ile örtüşmektedir.

YÖK Başkanı o halde AKP sözcüsü gibi konuşmuştur!

Oysaki AKP daha çok yoksul kesimin oyları ile iktidar oldu. Kömür dağıtımı ile gıda yardımı ile…

Şimdi kömür dağıttığı evin çocuğuna, sen yüksek öğretime gidemezsin deniyor.

YÖK Başkanının dile getirdiği bu plan, yüksek öğretimi vakıflaştırma yolu ile özelleştirme planıdır.

Yani açık ifade ile Fethullahlaştırma planıdır!..

Hem de ilköğretimden başlayarak yükseköğretime kadar…

Gazeteci Fatih Altaylı, İnternet sitesinde yazdığı bir yazıda; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından YÖK Başkanlığına atanan Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın, *F* Gülen’in yakın adamı olduğunu yazmış.

Şu Gülen cemaati üyeleri interneti de iyi takip ediyorlar!

Hemen Fatih Altaylı’nın yazısına yorum yapılmış.

Yorumda,

“Yazınızı okudum. Pek memnun olmadım. Nasıl ki bizler sizin gibilere yıllardır katlandıysak, bundan sonrada sizler bizlere katlanmak durumundasınız. Çünkü dümen bize geçti. Hazmedeceksiniz, sindireceksiniz, başka çareniz yok. Bükemediğiniz bileği öpmek durumunda kalacaksınız.

Hükümet biziz.

Cumhurbaşkanı biziz.

Yok olan YÖK’ de biziz.

Yargıç da biziz, savcı da biziz.

Medya da biziz.

Çok yakında Genelkurmay da biziz.

Sizler fazla düşünmeyin, bırakın kendinizi bize.”
yazmış.

Bu gelişmelerin gidişattan kaygı duyanları uyarması gerekmektedir. Plan hedefe doğru adım adım ilerliyor.

Yorumcu bu gerçeği itiraf ediyor!

Kaygı duyanların;

Omuz omuza bir dik duruş göstermeleri gerekmektedir.

Soğuk suya atılmış kurbağanın akıbetini yaşamaktan sıçrayıp kurtulmamız gerekiyor.

Hep birlikte,

Armudun sapı, üzümün çöpü demeden!!!

HİLMİ TAŞKIN
ADD ŞUBE BAŞKANI

ALINTIDIR

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Konu DR_GoKiSsS tarafından (14-01-08 Saat 21:09 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden:
KartofeL (14-01-08)
Eski 15-01-08, 09:48 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.694
Teşekkür etti: 1.880
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5566
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
tr deki gelir dagılımından işsizlik sayısından haberi war mı acaba?!?onbinlerce mezun iş bile bulamıyor!doktor acıgı ögretmen acıgı ws.ler!
bir ülkede işsizlik,watandası işsiz bırakmak suctur!5 milyondan fazla cocugun calısıyor olmasıda suctur!birde yök baskanının önerisine bak gelde sakin ol gelde bi tek agzını kullan!

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...

Konu Seçenekleri