| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | y.ö.k başkanından umut veren açıklama
Her yıl üniversite kapılarını zorlayan gençlere iyi haberi, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan verdi. Gelecek yıl hiçbir öğrenci, üniversite dışında kalmayacak Ayrıca isteyen herkes açıköğretim fakültesine kayıt yaptırabilecek. Bu yıl barajı indirip, üniversitelerin kapasitelerini artırmalarına rağmen 4 bin-4 bin 500 kontenjanın boş kaldığını da vurgulayan Özcan, geçmiş dönemde sorun yaşayan vakıf üniversitelerinin bu yıl en çok tercih edilen okullar olduğunun altını çizdi. Devletin en önemli görevinin, "Tüm gençlere üniversite hakkı vermek" olduğuna dikkat çeken Özcan, önümüzdeki yıldan itibaren üniversiteye giriş sisteminde yapılacak yenilikler sayesinde açıkta öğrenci kalmayacağını söyledi. ben umutlanmadım şahsen David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| | #2 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 3.328
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:34009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() MmMmMmMmMmMmm...! |
|
| | #3 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.550
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 228
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:4717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ama ne yapılabilir bu konuda bir tane mantıklı açıklama yapabilecek var mı ![]() bu inanın çok zor bizim ülkemizde çok zor. 1.500.000 insanı sıralamak için en adil yöntem bu öss başka türlü sıralayamazlar herkesi üniversite okuması diye birşey söz konusu dahi olamaz Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun |
|
| | #5 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.227
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi leeennnn derim ancak bu sözlere Ya sen üniversite mezunlarına iş mi yarattın yok, alayı işsiz geziyor.İyicene liseye çevircekler Üniversiteninde bir hükmü kalmayacak rahatlayacaklar.Açıköğretime giremeyen öğrenci sayısı kaç ki sınavsız almayı sanki marifetmiş gibi gösteriyorsun ![]() Hiçbir devlet tüm gençlere üniversite hakkı vermez üniversite sadece başarılı öğrencilerin gittiği kurumlardır.Üniversiteyi kazanamayanlar m.y.o lara gider işlerinde usta olarak çıkarlar.Gayette güzel para kazanırlar. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | serhan89 (06-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |