Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 13-01-08, 00:06 Çevrimdışı   #1

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Yok!! (OyUnCu_dAnA)

Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Jimagéﻦ (17-01-08), YaGMuR_CiNi (14-01-08)
Eski 13-01-08, 00:17 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Jimagéﻦ (17-01-08), seda54 (19-01-08)
Eski 13-01-08, 00:32 Çevrimdışı   #3
Stajyer
Sanatkârlar grubu

єѕкιуα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 114
Teşekkür etti: 132
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:2901
єѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyorєѕкιуα çevresinde seviliyor
Forumda en sevdiğin kişilik ?
En çok onun yerine geçmek istediğin yada örnek aldığın birisi (Forumdan veya dısardan)?

Sen ağlama denizkızı,
İçim kan ağlasın.
Sen sadece gül !
Gül ki deniz kıskansın...

Eski 13-01-08, 00:38 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Neden Oyuncu_Dana Niki?
Hayatta birisine oyun oynadın mı yada sana oyun oynadıLar mı?
EspiriLimisin?
Eminim Su anda Kısa CevapLar vereceKsin oyunLardan Dolayı Kısa CevapLar vermeyi ALışkanlık Haline GetirenLerden Misin
Yoksa Vıçık Vıçık sorgulayanLardan Mısın ?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
Jimagéﻦ (17-01-08)
Eski 13-01-08, 20:10 Çevrimdışı   #5
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
sence oks yi kazanıcam mı eyüpcan abiiii?

...

Nabeeerrr=)

Eski 14-01-08, 12:15 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

ραѕα - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.237
Teşekkür etti: 2.411
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:19053
ραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazραѕα tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
neden genç kuvveti seçtin

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!

Eski 14-01-08, 16:18 Çevrimdışı   #7
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.439
Teşekkür etti: 4.159
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorguya Hoşgeldin Yabancı

Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın.
Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...

İlk Sorun ;

Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana
nerede e-dana nidede e-dana
niçin e-dana tanımlayacak kelime bulamıyorum seviye bakım içerik her yönden e-dana
nasıl e-dana pc başında e-dana

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca

Eski 14-01-08, 16:22 Çevrimdışı   #8
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?
eyüp can 17 niğde
yokki genelde evde yada dershanede
özel bir okulda burslu okuyorum seneye öss'ye gircem
2
niğdeliyim

Eski 14-01-08, 16:23 Çevrimdışı   #9
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
єѕкιуα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forumda en sevdiğin kişilik ?
En çok onun yerine geçmek istediğin yada örnek aldığın birisi (Forumdan veya dısardan)?
ramses113(çok ama bir tanesini istion galiba tekil ifade kullanmışsın diğerleri alınmasın)
M.Kemal Atatürk aklımı ve zekamı onun gibi kullanamak isterdim

Eski 14-01-08, 16:24 Çevrimdışı   #10
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
dr_orbital´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Neden Oyuncu_Dana Niki?
Hayatta birisine oyun oynadın mı yada sana oyun oynadıLar mı?
EspiriLimisin?
Eminim Su anda Kısa CevapLar vereceKsin oyunLardan Dolayı Kısa CevapLar vermeyi ALışkanlık Haline GetirenLerden Misin
Yoksa Vıçık Vıçık sorgulayanLardan Mısın ?
oyunu çok seviyorum danayıda çok seviyorum o yüsden oyuncu_danaydı
ben ark çok oyun oynamışımdır(kırmadan) çokda güleriz o anılara onlarda bana oynarlar
espirili diilimdir yapamam ama eğlenceye bayılırım
hayır gerektiğinde kısa gerektiğinde uzun cvplar

Eski 14-01-08, 16:26 Çevrimdışı   #11
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181830
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Madem değiştirdin Neden Yok!!

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 14-01-08, 16:28 Çevrimdışı   #12
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
doga.eren´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sence oks yi kazanıcam mı eyüpcan abiiii?
bence kazanamıcan
tabiki kazanıcan o nasıl soru bi daha görmüyüm öyle bi soruyu

Mesaja teşekkür eden:
GökYüzü (15-01-08)
Eski 14-01-08, 16:30 Çevrimdışı   #13
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
kobra´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden genç kuvveti seçtin
aslında önce meydana yorum yazmak için bu gruba dahil olmak gerektiğini öğrendim bu gruptada ramses113 vardı onun için girdim sonra grubun hepsile kaynaştık ve ayrılamadım diğer bir gruba gitsem ordaki ortama alışabilcekmiyim bilmiyorum
en basitinden her yeri muhabbet alanına çevirebilme gibi bi yeteneğim var ve bunuda sanırım tılsımdan başkası çekmezdi bi oyarır iki uyarır sonunda atardı
saol Tılsım

Mesaja teşekkür eden:
ραѕα (14-01-08)
Eski 14-01-08, 16:32 Çevrimdışı   #14
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem değiştirdin Neden Yok!!
alından bu bi (ç)alıntıydı msn niki olaraktan hoşuma gitmişti bende tamamen aynısı olmasın diye iki ünlemle yazmıştım ve bayadırda bunu kullanıyordum be bunu yazmak istedim
saol Artemis(hellin)

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-01-08)
Eski 14-01-08, 16:38 Çevrimdışı   #15
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181830
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
Yok!!´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
alından bu bi (ç)alıntıydı msn niki olaraktan hoşuma gitmişti bende tamamen aynısı olmasın diye iki ünlemle yazmıştım ve bayadırda bunu kullanıyordum be bunu yazmak istedim
saol Artemis(hellin)
Evet bende Helinde çok görüyorum bu Yok yazısını yazanda az değil..

Biri yalancının yazarsa iletisine ne hissedersin

Off geyik oldu başka bitane daha sorayım.

İlk zamanlar dediğin gibi oyun bölümlerinde çok vakit geçirirdin, şimdi hem oyun bölümünde hemde forumda daha az vakit geçiriyorsun

Danayı aldatıyormusun?

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Eski 14-01-08, 17:02 Çevrimdışı   #16
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
önceden güzel olurdu girerdim ama atrık gelenlerin yarısı direk oyunlara giriyor
danayı aldattığımda yok hergün giriyorum eksiksiz ama yazı yazmıyorum fazlaca genelde yorumları okuyorum gerekirse yazıyorum
bilmem yalancı yazısı garibime gider her halde

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-01-08)
Eski 14-01-08, 20:02 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent
Genç Kuvvet

niaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.877
Teşekkür etti: 244
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:642
niaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyorniaam ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
sen bana nasıl katlanıyon ????

çok merak ediyorum yaa

NOK...

Eski 15-01-08, 17:14 Çevrimdışı   #18
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
b,lm,yorum ya ben sana nasıl katlanıyoru maslında bu düşünmem gereken bi konu hmmm
bunu bugün güzelce bi düşünüyüm bakim
ii aklıma getirdim bak

Eski 15-01-08, 17:23 Çevrimdışı   #19
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
herkesin söylemek istediği bir söz S'agapo diorum anlamını sen bul

uye notunda ne demek istemistin

.

Herkes
aynı şeyi düşünüyorsa,
hiç kimse
fazla birşey düşünmüyor
demektir

Eski 15-01-08, 17:37 Çevrimdışı   #20
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz