| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Yok!! (OyUnCu_dAnA) Sorguya Hoşgeldin Yabancı ![]() ![]() Korkma, Senin gibi bir çok kişi geldi, geçti bu odadan... Oyunu Kurallarına göre oynuyacaksın, Sorulan soruları Eksiksiz Cevaplandıracaksın. Sana 1 Hafta süre Seni izliyor olucam Heran Ensendeyim haberin olsun...İlk Sorun ; Ne, Nerede, Niçin, Nezaman, Nasıl = E-Dana ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Jimagéﻦ (17-01-08), YaGMuR_CiNi (14-01-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.126
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evveeettt ilk sorun benden isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #3 |
| Stajyer Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 132
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2901 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Forumda en sevdiğin kişilik ? En çok onun yerine geçmek istediğin yada örnek aldığın birisi (Forumdan veya dısardan)? Sen ağlama denizkızı, İçim kan ağlasın. Sen sadece gül ! Gül ki deniz kıskansın... ![]() |
| | #4 |
Teşekkür etti: 3.126
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Oyuncu_Dana Niki? Hayatta birisine oyun oynadın mı yada sana oyun oynadıLar mı? EspiriLimisin? Eminim Su anda Kısa CevapLar vereceKsin oyunLardan Dolayı Kısa CevapLar vermeyi ALışkanlık Haline GetirenLerden Misin Yoksa Vıçık Vıçık sorgulayanLardan Mısın ? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| Mesaja teşekkür eden: | Jimagéﻦ (17-01-08) |
| | #5 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sence oks yi kazanıcam mı eyüpcan abiiii? ![]() Nabeeerrr=) |
| | #6 |
Teşekkür etti: 2.411
Forum Gücü: 64 Forum Puanı:19053 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neden genç kuvveti seçtin
![]() DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ |
| | #7 | |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() niçin e-dana tanımlayacak kelime bulamıyorum seviye bakım içerik her yönden e-dana nasıl e-dana pc başında e-dana Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
| | #8 | |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yokki genelde evde yada dershanedeözel bir okulda burslu okuyorum seneye öss'ye gircem 2 niğdeliyim Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
| | #9 | |
diğerleri alınmasın)![]() M.Kemal Atatürk aklımı ve zekamı onun gibi kullanamak isterdim Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
| | #10 | |
ben ark çok oyun oynamışımdır(kırmadan) çokda güleriz o anılara onlarda bana oynarlar espirili diilimdir yapamam ama eğlenceye bayılırım ![]() hayır gerektiğinde kısa gerektiğinde uzun cvplar Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() | |
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Madem değiştirdin Neden Yok!!
![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| | #12 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence kazanamıcan ![]() ![]() ![]() ![]() tabiki kazanıcan o nasıl soru bi daha görmüyüm öyle bi soruyu Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | GökYüzü (15-01-08) |
| | #13 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında önce meydana yorum yazmak için bu gruba dahil olmak gerektiğini öğrendim bu gruptada ramses113 vardı onun için girdim sonra grubun hepsile kaynaştık ve ayrılamadım diğer bir gruba gitsem ordaki ortama alışabilcekmiyim bilmiyorum en basitinden her yeri muhabbet alanına çevirebilme gibi bi yeteneğim var ve bunuda sanırım tılsımdan başkası çekmezdi bi oyarır iki uyarır sonunda atardı ![]() saol Tılsım Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | ραѕα (14-01-08) |
| | #14 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alından bu bi (ç)alıntıydı msn niki olaraktan hoşuma gitmişti bende tamamen aynısı olmasın diye iki ünlemle yazmıştım ve bayadırda bunu kullanıyordum be bunu yazmak istedim saol Artemis(hellin) ![]() Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (14-01-08) |
| | #15 | |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Biri yalancının yazarsa iletisine ne hissedersin ![]() Off geyik oldu başka bitane daha sorayım. İlk zamanlar dediğin gibi oyun bölümlerinde çok vakit geçirirdin, şimdi hem oyun bölümünde hemde forumda daha az vakit geçiriyorsun Danayı aldatıyormusun? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum | |
| | #16 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önceden güzel olurdu girerdim ama atrık gelenlerin yarısı direk oyunlara giriyor danayı aldattığımda yok hergün giriyorum eksiksiz ama yazı yazmıyorum fazlaca genelde yorumları okuyorum gerekirse yazıyorum bilmem yalancı yazısı garibime gider her halde Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (14-01-08) |
| | #17 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 244
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sen bana nasıl katlanıyon ???? ![]() çok merak ediyorum yaa ![]() NOK... |
| | #18 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
b,lm,yorum ya ben sana nasıl katlanıyoru maslında bu düşünmem gereken bi konu hmmm bunu bugün güzelce bi düşünüyüm bakim ii aklıma getirdim bak Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| | #19 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
uye notunda ne demek istemistin . Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, hiç kimse fazla birşey düşünmüyor demektir | |
| | #20 |
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |