Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 23-03-08, 01:13 Çevrimiçi   #1

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.511
Teşekkür etti: 12.899
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:136026
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
havali Yokedici

Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p
Hosgeldiniz
Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ?
Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -

derin..
üf..

bugünlerde yeni hobim seni üzmek,
kendini buna alıştır zorum artık

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
rebelişko (23-03-08), Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 01:20 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 47
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
evet yokedici ilk soru benden
kimsin necisin inmisin cinmisin inermisin çıkarmısın ne yersin ne içersin ne okursun naparsın

ayrıca neden yokedici yoketmeyi çokmu seviyon terminatormusun sen ekşın felan ne ayak yani niden yokediyon söyle çabık

ayrıca dipçiknotçuk: tivitiye niye teşekkür ettiğimi bilmiyom

''off kocakafalı dünya''

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 08:41 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Jen
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 696
Teşekkür etti: 1.084
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:12706
Jen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmışJen Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
e-dana`a sana ne verdi?

Alıntı:
Fersa´isimli üyeden Alıntı
26 Subat 2009

Hocalı Katliamının 17. Yıldönümü.

Unutmadık!

"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 10:25 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sorularına hazırmısın

isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 17:59 Çevrimiçi   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var.
görelim sizleri danaciklar :p

- neden E-dana ? -
korkmadımki

Nedenmi
en güzel arkadaşlar ve kardeşler edindigim
Özellikle Güzel tartışmaların oldugu için edena:c

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür

Eski 23-03-08, 18:00 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Vay yokedicim gelmiş

Yokedici, öss'deki hedefin ne? Gitmek istediğin bölüm-okul ne?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 18:08 Çevrimiçi   #7
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
rebelişko´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet yokedici ilk soru benden
kimsin necisin inmisin cinmisin inermisin çıkarmısın ne yersin ne içersin ne okursun naparsın

ayrıca neden yokedici yoketmeyi çokmu seviyon terminatormusun sen ekşın felan ne ayak yani niden yokediyon söyle çabık

ayrıca dipçiknotçuk: tivitiye niye teşekkür ettiğimi bilmiyom

Ben ferhat sen kimsin
Cin deilim korkmayın inim
İnmiyorum genellikle çıkıyorum
valla Ne bulsam yerim yemek ayrımı yapmam
Kitap okurum ne bulursam okurum

Yokedici aslında bi takınıtı olmuş bende patentini bile alabilirim ona göre (alan yok dimi)

Hikayesine gelince bir Varmış Bir yokmuş
şincik ben Terminatörü seyrettim daha cücükken Sonra Yokedici felan vrdı
sonram Half life oynarkene nick dediler Bende Yokedici Yazdım O günden bugune Yokedici
Hatta ismimi bilmeyenler Yolda bile Yokedici Diye bagırır millet mal mal bakardı
İşte ordan çıktı Yokedici

TÜRK Oglu Türktür

Mesaja teşekkür eden:
rebelişko (24-03-08)
Eski 23-03-08, 18:12 Çevrimiçi   #8
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Jen´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
e-dana`a sana ne verdi?
Bir Çokşey iyi arkdaşlar Tanıdım...
Bilgim Ve kültürüm Arttı bazı şeyleri Araştırmak için öne ayaq oldu böyle işte

TÜRK Oglu Türktür

Mesaja teşekkür eden:
Jen (23-03-08)
Eski 23-03-08, 18:19 Çevrimiçi   #9
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sorularına hazırmısın

isim yaş nerden?
sosyallik alanların neler?
su anda hangi kitabı okuyorsun?
hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var?
kac kardessin?
aslen nereLisin?
Dünden Hazırım Toktur bey

Mahmut Ferhat...Şanlıurfalıyım
Sosyallik alan Teakwonducuyum Sonram Kara kalem çalışırım bazen...
Şu an Patricia Cornwell in Risk adlı kitabı
Öss diye bişey var ona hazırlanıyom
5 kardeşiz
Aslen Urfa 100 yıl kadar Ondan önce Suriyedeymişiz
Zaten orda halen akraba var

TÜRK Oglu Türktür

Eski 23-03-08, 18:24 Çevrimiçi   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Vay yokedicim gelmiş

Yokedici, öss'deki hedefin ne? Gitmek istediğin bölüm-okul ne?
Ben geldim

Öss deki hedefim Barajı aşmak
Şaka şaka Mekatronik mühendisligi inş dua edin

TÜRK Oglu Türktür

Eski 23-03-08, 18:26 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

hiç huyum değilidir sorgu odasında soru sormak ama sana bir soru neden Mekatronik mühendisligi?

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 18:36 Çevrimdışı   #12
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.399
Teşekkür etti: 1.653
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20732
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ay canem sen de mi düştün sorgu odalarına
bende bir soru sorayım
hayattaki pişmanlıkların neler ????
gün içerisinde en çok kullandığın kelime nedir????

UYAN...Dostum Uyan...

Konu AяiηηA tarafından (23-03-08 Saat 19:04 ) de değiştirilmiştir..

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (23-03-08)
Eski 23-03-08, 18:59 Çevrimiçi   #13
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
şualar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hiç huyum değilidir sorgu odasında soru sormak ama sana bir soru neden Mekatronik mühendisligi?
iyi ben başlatımış oldum alışkanlıgı

Yeni açılan Güzel bir Bölüm Ayrıca Yazılım pc gibi bölümleri kapsayan bir muhendislik o yüzden

Bide iiPara Varmış

TÜRK Oglu Türktür

Eski 23-03-08, 19:04 Çevrimiçi   #14
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
inTRo_0601´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ay canem sen de mi düştün sorgu odalarına
bende bir soru sorayım
hayattaki pişmanlıkların neler ????
en çok kullandığın kelime nedir????
Evet düştüm bende
Sorr
Hayattaki pişmalıklarım uzunda En sonuncusu lisede DAha iyi çalışmamam belki daha ii çalışsaydım ş an bi üniversitede olabilrdim
En çok kullandıgım kelime hade len bence

TÜRK Oglu Türktür

Eski 23-03-08, 19:43 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.047
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ana kuzen ne isin var burda
kiyamam be, kazik sormayin keserim valla
canim kuzenim
nasilsin ?
iyimisin ?
memleket nasil ?
anan baban nasillar ?
selam et herkese..
sorna ugricam yine

Dilimin ucunda
Bu mevsim seni beklerken..
Umurumda mı dünya ?
Kalbini hissederken..!

Soranlar oldu
''Nerede bu yalnız Sonbahar ?''
Günler geçti
Sonra geldi Sonbahar..

Uyudum.. Uyandım..
Geldi
Sonbahar

!

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (24-03-08)
Eski 24-03-08, 14:50 Çevrimdışı   #16
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.061
Teşekkür etti: 1.285
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7382
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
selamlar bende bir soru sorayım cevaplama zahmetini verirsen sevinirim...

---ruhun kaynağı nedir ?

---ruhun vücutla birliğini açıklayabilirmisin bana ?

saygılar

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Mesaja teşekkür eden:
Yσкє∂!¢! (24-03-08)
Eski 24-03-08, 17:05 Çevrimiçi   #17
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aydan´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ana kuzen ne isin var burda
kiyamam be, kazik sormayin keserim valla
canim kuzenim
nasilsin ?
iyimisin ?
memleket nasil ?
anan baban nasillar ?
selam et herkese..
sorna ugricam yine
Hiç Sorma kuzen düştük buralara
Kes kes
iyiyim
ewet iyiyim
Sıcak bugunlerde arabistan oldu mubarek
Annem Babam iyi
Milletinde sana selamı var
Bekleris janem

TÜRK Oglu Türktür

Mesaja teşekkür eden:
aydan (24-03-08)
Eski 24-03-08, 17:35 Çevrimiçi   #18
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
selamlar bende bir soru sorayım cevaplama zahmetini verirsen sevinirim...

---ruhun kaynağı nedir ?

---ruhun vücutla birliğini açıklayabilirmisin bana ?

saygılar
Pek Fazla bir bilgim Yoktur
Evden pc yi kaldırdım diye çok fazla araştırmada yapamıcam ama
bildigim kadarıyla açıklıcam
İslamiyete göre Ruh Allah cc yaratmış ve kendi ruhundan üfürmüştür ...Yani ruhun kaynagı Allah(cc) dır.

Hani Rabbin meleklere demişti: "Ben, kuru bir çamurdan, şekillenmiş bir balçıktan bir beşer yaratacağım. Ona bir biçim verdiğimde ve ona ruhumdan üfürdüğümde hemen ona secde ederek (yere) kapanın." (Hicr Suresi, 28 - 29)

"Sonra onu 'düzeltip bir biçime soktu' ve ona ruhundan üfledi. Sizin için de kulak, gözler ve gönüller var etti. Ne az şükrediyorsunuz? " (Secde Suresi, 9)

Vucud ile ruhun birleşmesi Anne karnında belirli bir evreden sonra verildigini ve yaşamın sonunda Ruhun bedenden çıkıp bazı evrelerden sonra Tekrar kabirde Vucudla birlşecegini biliyorum...

TÜRK Oglu Türktür

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (26-03-08)
Eski 24-03-08, 18:27 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.061
Teşekkür etti: 1.285
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7382
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış