| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Efendim kimler gelmis kimler gelmis :p Hosgeldiniz ![]() Bu haftaki koltugumuza oturmaya hazirmisiniz ? ![]() Cekinmenize gerek yok efendim , yayilabilirsiniz kirmizi koltugumuza ![]() ![]() hayir hayir korkmayin yemezler sizi , istediginiz sorulara cevab verme hakkiniz var. ![]() görelim sizleri danaciklar :p - neden E-dana ? - derin.. ![]() bugünlerde yeni hobim seni üzmek, kendini buna alıştır zorum artık ![]() |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.314
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:20169 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet yokedici ilk soru benden kimsin necisin inmisin cinmisin inermisin çıkarmısın ne yersin ne içersin ne okursun naparsın ![]() ayrıca neden yokedici yoketmeyi çokmu seviyon terminatormusun sen ekşın felan ne ayak yani niden yokediyon söyle çabık ![]() ayrıca dipçiknotçuk: tivitiye niye teşekkür ettiğimi bilmiyom ''off kocakafalı dünya'' |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (23-03-08) |
| | #3 | |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.084
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:12706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana`a sana ne verdi?
Alıntı:
"Ты трус, ты вор, ты арменин!" А.С.Пушкин | |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.126
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorularına hazırmısın ![]() isim yaş nerden? sosyallik alanların neler? su anda hangi kitabı okuyorsun? hangi univ yada liseyi okuyorsun yada öss yada oks hazırlıgımı var? kac kardessin? aslen nereLisin? GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #5 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Nedenmi ![]() en güzel arkadaşlar ve kardeşler edindigim ![]() Özellikle Güzel tartışmaların oldugu için edena:c ![]() Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| | #6 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.054
Forum Gücü: 87 Forum Puanı:30559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vay yokedicim gelmiş ![]() ![]() ![]() Yokedici, öss'deki hedefin ne? Gitmek istediğin bölüm-okul ne? ![]() Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında... Ich Bin Heinrich Himmler |
| | #7 | |
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben ferhat sen kimsin ![]() Cin deilim korkmayın inim ![]() İnmiyorum genellikle çıkıyorum ![]() valla Ne bulsam yerim yemek ayrımı yapmam ![]() Kitap okurum ne bulursam okurum ![]() Yokedici aslında bi takınıtı olmuş bende patentini bile alabilirim ona göre (alan yok dimi )Hikayesine gelince bir Varmış Bir yokmuş şincik ben Terminatörü seyrettim daha cücükken Sonra Yokedici felan vrdı ![]() sonram Half life oynarkene nick dediler Bende Yokedici Yazdım O günden bugune Yokedici ![]() Hatta ismimi bilmeyenler Yolda bile Yokedici Diye bagırır millet mal mal bakardı ![]() İşte ordan çıktı Yokedici Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| Mesaja teşekkür eden: | rebelişko (24-03-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir Çokşey iyi arkdaşlar Tanıdım... Bilgim Ve kültürüm Arttı bazı şeyleri Araştırmak için öne ayaq oldu böyle işte Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
| Mesaja teşekkür eden: | Jen (23-03-08) |
| | #9 | |
![]() Mahmut Ferhat...Şanlıurfalıyım ![]() Sosyallik alan Teakwonducuyum Sonram Kara kalem çalışırım bazen... Şu an Patricia Cornwell in Risk adlı kitabı ![]() Öss diye bişey var ona hazırlanıyom ![]() 5 kardeşiz ![]() Aslen Urfa 100 yıl kadar Ondan önce Suriyedeymişiz ![]() Zaten orda halen akraba var Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| | #10 | |
![]() Öss deki hedefim Barajı aşmak ![]() Şaka şaka Mekatronik mühendisligi inş dua edin Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| | #12 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.653
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ay canem sen de mi düştün sorgu odalarına ![]() bende bir soru sorayım hayattaki pişmanlıkların neler ???? gün içerisinde en çok kullandığın kelime nedir????
Konu AяiηηA tarafından (23-03-08 Saat 19:04 ) de değiştirilmiştir.. |
| | #13 | |
![]() Yeni açılan Güzel bir Bölüm Ayrıca Yazılım pc gibi bölümleri kapsayan bir muhendislik o yüzden ![]() Bide iiPara Varmış Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| | #14 | |
![]() Sorr ![]() Hayattaki pişmalıklarım uzunda En sonuncusu lisede DAha iyi çalışmamam belki daha ii çalışsaydım ş an bi üniversitede olabilrdim ![]() En çok kullandıgım kelime hade len bence Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ana kuzen ne isin var burda ![]() kiyamam be, kazik sormayin keserim valla ![]() canim kuzenim ![]() nasilsin ? iyimisin ? memleket nasil ? anan baban nasillar ? selam et herkese.. sorna ugricam yine Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (24-03-08) |
| | #16 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.285
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | selamlar bende bir soru sorayım cevaplama zahmetini verirsen sevinirim... ---ruhun kaynağı nedir ? ---ruhun vücutla birliğini açıklayabilirmisin bana ? saygılar ![]() Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili, Kürdüm ben yakın beni salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği geleceğe taşıyın beni... ÇEVRİMDIŞI |
| Mesaja teşekkür eden: | Yσкє∂!¢! (24-03-08) |
| | #17 | |
![]() Kes kes ![]() iyiyim ![]() ewet iyiyim ![]() Sıcak bugunlerde arabistan oldu mubarek ![]() Annem Babam iyi ![]() Milletinde sana selamı var ![]() Bekleris janem Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| Mesaja teşekkür eden: | aydan (24-03-08) |
| | #18 | |
![]() Evden pc yi kaldırdım diye çok fazla araştırmada yapamıcam ama ![]() bildigim kadarıyla açıklıcam ![]() İslamiyete göre Ruh Allah cc yaratmış ve kendi ruhundan üfürmüştür ...Yani ruhun kaynagı Allah(cc) dır. Hani Rabbin meleklere demişti: "Ben, kuru bir çamurdan, şekillenmiş bir balçıktan bir beşer yaratacağım. Ona bir biçim verdiğimde ve ona ruhumdan üfürdüğümde hemen ona secde ederek (yere) kapanın." (Hicr Suresi, 28 - 29) "Sonra onu 'düzeltip bir biçime soktu' ve ona ruhundan üfledi. Sizin için de kulak, gözler ve gönüller var etti. Ne az şükrediyorsunuz? " (Secde Suresi, 9) Vucud ile ruhun birleşmesi Anne karnında belirli bir evreden sonra verildigini ve yaşamın sonunda Ruhun bedenden çıkıp bazı evrelerden sonra Tekrar kabirde Vucudla birlşecegini biliyorum... Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür | |
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (26-03-08) |
| | #19 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.285
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7382 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |