Konu Seçenekleri
Eski 27-08-08, 23:30 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 657
Teşekkür etti: 1.156
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:20593
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Yonca Lodi[Aldım Başımı Gidiyorum]

....

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..
Mesaja teşekkür eden: (16 Kişi)
ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (01-09-08), 13. (27-08-08), alaskalı_eren (27-08-08), GuZeLBeLa (28-08-08), interlude (30-08-08), mervis (29-08-08), Oo.SoSuMo.oO (29-08-08), poor_youth (28-08-08), Riyanka (29-08-08), roza (29-08-08), RüyaM (28-08-08), serpil. . . (29-08-08), Sodir (27-08-08), Tweety (27-08-08), _canözüm_ (28-08-08), ~C@dY~ (28-08-08)
Eski 27-08-08, 23:31 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
13.
Düşünürler grubu

13. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 985
Teşekkür etti: 676
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:10474
13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış13. Rep olayını aşmış
emeğine sağlık...
güzel çalışma olmuş...
(şarkıda öyle)

sorma neden, niçin? herşey yalnızlıktan

yalnızlık ömür boyu!
Eski 27-08-08, 23:39 Çevrimdışı   #3
Dekan
Figüranlar

alaskalı_eren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.926
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 57
Forum Puanı:17981
alaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazalaskalı_eren tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şarkı da emeginde harika olmuş
yüreğine de emeğine de sağlık

"bir merdiwen dayadım göğe
bulutlara tırmandım
yıldızlar koydum cebime
tek tabancayımmmm"
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 27-08-08, 23:44 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

Sodir - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 1.183
RepForum Gücü: 37
Forum Puanı:16005
Sodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSodir tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
emeğine sağlık...
bunu ben yapmak istiodum ama....(

seve...

omedya mına
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 00:17 Çevrimdışı   #5
Profesör
Düşünürler grubu

~C@dY~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.204
Teşekkür etti: 3.548
RepForum Gücü: 144
Forum Puanı:63025
~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~C@dY~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şarkıyı çok severim..

çalışmada gayet güzel

emeğine sağlık

cebimde yaralı bir umut
dilim bayram içim hazan
yalnızlığa hınç biriktiriyorum!
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 00:20 Çevrimiçi   #6
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.014
Teşekkür etti: 4.226
RepForum Gücü: 184
Forum Puanı:81218
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ho$ (:

Emegine Saglik

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 00:23 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.020
Teşekkür etti: 4.388
RepForum Gücü: 181
Forum Puanı:77545
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bir ara çok dinlerdim ..
Ellerine sağlik çok güzel (:

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 01:26 Çevrimdışı   #8
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.970
Teşekkür etti: 15.336
RepForum Gücü: 435
Forum Puanı:181830
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ellerine sağlık hoş olmuş ömer

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 13:22 Çevrimdışı   #9
Haftanın Moderatörü

Bölümünde uzman

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.439
Teşekkür etti: 4.159
RepForum Gücü: 68
Forum Puanı:18371
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel olmuş ellerine sağlık

Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 13:35 Çevrimdışı   #10
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
fotoları güzel secmişsin=)
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 13:44 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

Pose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 786
Teşekkür etti: 1.173
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:27735
Pose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPose tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
eLine sağLık Ortak..

Resim Harika Olmuş..

Gamzenin resminden daha güzel

...
..
.

uA Pamukkale

!! " Esra'm " !!

PoseidoN

Galatasaray Terbiyesi..
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 28-08-08, 14:15 Çevrimdışı   #12
Doçent
Genç Kuvvet

_canözüm_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.314
Teşekkür etti: 5.099
RepForum Gücü: 69
Forum Puanı:28471
_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz_canözüm_ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bı ara çok dınlerdım bu şarkıyı sewdığım bı parça
emeğine sağlık cnm

konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen...
yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem...

Mesaja teşekkür eden:
Constantine (28-08-08)
Eski 29-08-08, 10:48 Çevrimiçi   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

RüyaM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.652
Teşekkür etti: 2.281
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:35182
RüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRüyaM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
emegine saglık

Tuhaf bir umuttum sadece..

Her gece yastık aLtı ağLayan
Masum bir buLuttum öyLece..

Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan
Suskun bir sorundum sadece
Beyazın her tonunu siyahLara boyayan...

Ve adına "HAYAT" dediler bunun
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)
Eski 29-08-08, 11:07 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Emeğine sağlık (:
Güzel olmuş

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)
Eski 29-08-08, 15:22 Çevrimiçi   #15
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
emeğine sağlık=)
güzel olmuş=)

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)
Eski 29-08-08, 18:46 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

SaKaRiN..! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.800
Teşekkür etti: 2.392
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:42368
SaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSaKaRiN..! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ellerine saglik, hos (:

.
.
.
.

.
.

"Daha güçlü, daha sakin
Daha mutlu, daha suskun..

Daha olgun, daha kırgın
Daha yalnız, daha yorgun."
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)
Eski 29-08-08, 19:14 Çevrimdışı   #17
Asistan
mia

mia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 164
Teşekkür etti: 59
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:1158
mia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuşmia üç beş tanıdığı olmuş
sevdigim bir sarki, ben de aldim basimi gidiyorum.

.... ) `- . .> ' `(
... / . . . .`\ . . \
... |. . . . . |. . .|
.... \ . . . ./ . . /
...... `=(\ /.=`
........ `-;`.-'
........ `)| ... ,
.......... || _.-'|
........ ,_|| \_,/
.. , ..... \|| .'
.. |\ |\ ,. ||/
..\` | /|.,|Y\,
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)
Eski 29-08-08, 19:18 Çevrimiçi   #18
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.047
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ben bu dünyadan DOST'tan düsmandan aldim payimi gidiyorum..

ben de gidecegim (:
ellerine saglik, yine bir const klasigi

Dilimin ucunda
Bu mevsim seni beklerken..
Umurumda mı dünya ?
Kalbini hissederken..!

Soranlar oldu
''Nerede bu yalnız Sonbahar ?''
Günler geçti
Sonra geldi Sonbahar..

Uyudum.. Uyandım..
Geldi
Sonbahar

!
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)
Eski 29-08-08, 21:57 Çevrimiçi   #19
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Riyanka - ait Avatar
Genel Mesajlar: 707
Teşekkür etti: 1.024
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:11380
Riyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmışRiyanka Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Muhteşem olmuş.
Ellerine sağlık !

Bugün doğdu,ömrünü bugün biliyor.
İlk taze nefesini bugün aldı.
Sonunu sonsuzluğa göre hazırlamaya çalışıyor.
Mesaja teşekkür eden:
Constantine (30-08-08)

Konu Seçenekleri