Konu Seçenekleri
Eski 14-08-08, 21:40 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.110
Teşekkür etti: 9.166
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
You Don't Mess With The Zohan / Zohan'a Bulaşma

Vizyon Tarihi : 15 Ağustos 2008
Süresi : 113 dak.
Yönetmen : Dennis Dugan
Tür : Aksiyon / Komedi
Senaryo : Adam Sandler, Judd Apatow, Robert Smigel
Görüntü Yön. : Perry Andelin Blake
Müzik : Rupert Gregson-williams
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : John Turturro, Adam Sandler, Rob Schneider, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Dave Matthews

Filmin Özeti

Zohan iyi eğitim almış bir Mossad ajanıdır. Ancak onun tek hayali iyi bir kuaför olup değişik modellerde saç kesmektir.

Zohan Filistin'li Fantom'la karşılaştığında ölü taklidi yaparak hayalini gerçekleştirmek adına bir kaçış yolu bulur ve New York'a yerleşir.Ancak Fantom onun yaşamadığını öğrenir ve onun peşine düşer bu Fantom'un derdi Zohan'la savaşmak değil Amerika'daki düşmalara karşı onunla ortaklık yapmaktır

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Konu n!da tarafından (14-08-08 Saat 21:54 ) de değiştirilmiştir..
Eski 18-08-08, 20:21 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.080
Teşekkür etti: 3.393
RepForum Gücü: 145
Forum Puanı:57946
~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tek kelıme ıle fıyasko Lubnan ve Fılıstınlılerle gecılen dalga artı tamamıyla bel altı bır esprı anlayısı olan bır fılm hıc begenmedım gıtmeyın ızlemeyın .

Selam doğru yolda gidenleredir

Sevgilim, kapımı çaldı aydınlık,
Baygın gözlerimi aldı aydınlık,
İçimde tıkandı, kaldı aydınlık,
Bu aydınlık beni boğmak üzeredir.

1923 NFK
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (18-08-08 Saat 20:48 ) de değiştirilmiştir..
Eski 19-08-08, 15:41 Çevrimdışı   #3
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.226
Teşekkür etti: 1.514
RepForum Gücü: 64
Forum Puanı:24026
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bana üstüne para verseler ben yine bu herifin filmine gidip izlemem ya da alıp. Kaldıki birde para verip vcd'sini alıp izleyeyim.. O herif tipten kaybetmiş bir defa. Komedi alanında başarılı değil. Zarar,ziyan bir eleman.

Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş,
Gör ne var maverada ibrethiz.
Eski 20-08-08, 16:38 Çevrimdışı   #4
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
HaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHaRuKa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
memo 50 ilk öpücük filminin senaryosu sağlamdı. Yani o filmde herhangi bir oyuncu oynasaydı Adam Sandler oynamasaydı yinede güldürürdü. Yani bizim elemanın herhangi bir oyunculuğu yok idi. Bilmiyorum. Zaten o filmi TV'de izlemiştim bayağı bir bedavaya gelmişti

ha bu arada hancock-will smith filmini izlemediysen sana önerim hiç izleme..5 para etmez. Ama komedi alanında bak Ryan reynolds,Anna faris Just friend var. Eski bir yapım ama güzel. Güzel bir komedi. Ya da Waiting.. özellikle Waiting.. finali süper. Mutlaka izle

Konu HaRuKa tarafından (20-08-08 Saat 16:42 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20-08-08, 17:16 Çevrimdışı   #5
Rektör
Düşünürler grubu

~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~sebofan_memo~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HaRuKa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
memo 50 ilk öpücük filminin senaryosu sağlamdı. Yani o filmde herhangi bir oyuncu oynasaydı Adam Sandler oynamasaydı yinede güldürürdü. Yani bizim elemanın herhangi bir oyunculuğu yok idi. Bilmiyorum. Zaten o filmi TV'de izlemiştim bayağı bir bedavaya gelmişti

ha bu arada hancock-will smith filmini izlemediysen sana önerim hiç izleme..5 para etmez. Ama komedi alanında bak Ryan reynolds,Anna faris Just friend var. Eski bir yapım ama güzel. Güzel bir komedi. Ya da Waiting.. özellikle Waiting.. finali süper. Mutlaka izle
Vallah izledim bile hancock u geç kaldın abi (: bu arada ben adam sandlerı sevmem izlediğim filmi zaten iki tane birinide izlemez olaydım zaten bir de waiting i izledim , sende hep Anna Faris in oynadıklarını önermişsin abi sende Little miss sunshine izle just friendi izlemedim izlerim bir ara bizde burayı sohbet e çevirdik (:

1923 NFK

Konu ~sebofan_memo~ tarafından (20-08-08 Saat 17:18 ) de değiştirilmiştir..
Eski 21-08-08, 13:58 Çevrimdışı   #6
Doçent
Figüranlar

HaRuKa - ait Avatar
Güzel ikililer ama. Uyumlular. Zaten konu sinema sinema üzerine yazışıyoruz kimse bi'şey demez korkma bu kadar şaka bir yana hancock filmi çok gereksiz bir filmdi

Little miss sunshine İyi madem izlememiştim. bakarız (:
Eski 21-08-08, 14:09 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
HaRuKa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güzel ikililer ama. Uyumlular. Zaten konu sinema sinema üzerine yazışıyoruz kimse bi'şey demez korkma bu kadar şaka bir yana hancock filmi çok gereksiz bir filmdi

Little miss sunshine İyi madem izlememiştim. bakarız (:
Ne korkucam abi yaa tabi Will Smith olunca insan daha enfes filmler bekliyor belki will smith degilde baska biri oynasa en guzel filmlerinden olur ama will in daha iyi film lerini gordugumuz icin yetmiyor (:

1923 NFK
Mesaja teşekkür eden:
HaRuKa (21-08-08)
Eski 21-08-08, 14:10 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.110
Teşekkür etti: 9.166
RepForum Gücü: 248
Forum Puanı:110968
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Heyy süper ikili muhabbetinizi başka yerde yapın

Şaka şaka maydonoz oluyim dedim

``Ne sözüm geçer, ne gücüm yeter bu kalbe...´´
Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

Konu Seçenekleri