| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | youtube video ekleme arkadaşlar youtube video nasıl eklerim resimli anlatım olarak eklermisiniz ve linki gönderirmisiniz? ![]() |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 752
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | üye oldum ama videoyu eklemek için bi program gerekmiş ![]() |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() sonra mailine bak orda akvasyon istemesi lazım tam hatırlamıyorum baya oldu üye olalı üye olunca anlatırım video eklemeyi http://www.youtube.com/ Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | melek07 (02-03-08) |
| | #7 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya üye oldum olmasına aktivasyonuda yaptım şimdi şöle diyo Please enter your password with new email address below and click "Send Email" When you receive the confirmation email, click on the link provided to confirm your account. If you do not receive the confirmation message within a few minutes, please check your bulk or spam folders. ![]() |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam bu sorunuda çözdüm şimdi videoyu ekledim sadece upload diyip saatlerce dönüyo süre filan göstermiyo ![]() |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yardımcı olmayacakmısınız arkadaşlar ![]() |
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyutu büyükse yapar onu süre göstermiyor evet dönüyor dur resimleri koyucam
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam bekliyorum ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkür ederim ama işte bekliyorum ben daha sonra internet explorer görüntülenemiyor diye ayrıca bizim arkadaşda süre gösteriyormuş ![]() |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yine olmazsa yaz burdan.ama garip videom yüklendi görünyor ama aktif olmadi hala benimde gariplik var galiba youtubede. daha önce eklediğim aktif ilginç
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tuhaf ya sinir ediyor insanı ![]() |
|
| | #16 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() | |
|
| | #17 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet gıcık formatı beyenmiyor heralde sinir şey söz ama bulayım msj atıcam merak etme Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #18 |
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:11105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oleyyyyyyyy yaptım arkadaşım sağoll ![]() |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
tebrikler ozaman sende sağol Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |