| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]() | Bildiğiniz gibi YouTube'a erişim tekrardan engellendi. Siteye girdiğimizde bize siteye ulaşamayacağımızı belirten bir yazı yazıyor. Fakat Siteye tamamen yasal yoldan girebiliriz. Bunun için ; Bilgisayarımızdan Ağ Bağlantılarına gelip(Başlat/Ayarlar/Ağ Bağlantıları) Yerel Ağ Bağlantımızı buluyoruz. Bazı Bilgisayarlarda çevirmeli ağ bağlantıları da olabiliyor. Önemli olan internete baglanmayı saglayan baglantıyı bulmak. ![]() Üzerine sağ tıklayıp özellikler diyoruz. ![]() Buradan aşağıda görüldüğü gibi İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)'nin üstüne gelip hemen sağ altında bulunan Özellikler butonuna tıklıyoruz. ![]() Burada karşımıza iki tane otomatik olarak ayarlanmış Ip ve Dns adresleri çıkıyor. Bunlardan IP'ye dokunmayıp alt kısımda bulunan DNS sunucu adreslerini kullan yazısını aktif ediyoruz Yeğlenen DNS Sunucuna sırasıyla 4 2 1 1 Diğer DNS Sunucusuna sırasıyla 4 2 2 2 yazıyoruz ve tamam'a tıklayıp kapatıyoruz ![]() Böylelikle YouTube'a giriş yapabiliyoruz, üstelik üyelik girişi de yapabiliyoruz.. bazen dns'ler hemen algılanmayabilir o yüzden bilgisayarı kapatıp açmakta fayda var. İyi Forumlar, İyi YouTube'lar Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.305
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:12619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alla alla ben girebiliyorum ama hangi yoldan onu bilmiyorum ) ![]() eşkiya yüreğime çığ düştü üşüyorum haa aç ellerini... GELDİM MUTSUZLUĞUMLA YÜREK SUSUZLUĞUMLA |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.929
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82498 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 160
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1243 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vaybe harikaymış uyguladım giriyorum şimdi tşk.ler siteye erişim mahkeme kararıyla falan diyordu Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.957
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar herhangi bir dns ayarı yada başka bir şeye gerek kalmadan aşağıdaki adrese tıkla ve youtube adresini yada herhangi bir mahkeme kararıyla kapanan site varsa onlarıda yazabilirsin rahatlıkla içeridesin TIKLA |
|
| | #6 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konun yeri burası değil, ama bi kaç gün burda dursun (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eger bu ayarları yaptıktan sonra diger sitelere girmekte sorun yasıyorsanız yine aynı sekilde ayarları eski haline getirebilirsiniz.. ben yasadım da Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (30-09-08) |
| | #8 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne diyon sen ögrenci biri bu ögrenciye türkce ögretsin Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #9 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.391
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:2939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlatımlı hali mukemmek olmuş bende girmeyi başardım HAYAT BUYSA USTU KALSIN... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |