DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Bilgisayar ve Internet  İnternet

Konu Seçenekleri
Eski 21-01-08, 03:47 Çevrimdışı   #1
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
iyi YouTube'a Sorunsuz Erişim

Bildiğiniz gibi YouTube'a erişim tekrardan engellendi. Siteye girdiğimizde bize siteye ulaşamayacağımızı belirten bir yazı yazıyor. Fakat Siteye tamamen yasal yoldan girebiliriz. Bunun için ;

Bilgisayarımızdan Ağ Bağlantılarına gelip(Başlat/Ayarlar/Ağ Bağlantıları) Yerel Ağ Bağlantımızı buluyoruz. Bazı Bilgisayarlarda çevirmeli ağ bağlantıları da olabiliyor. Önemli olan internete baglanmayı saglayan baglantıyı bulmak.

Üzerine sağ tıklayıp özellikler diyoruz.

Buradan aşağıda görüldüğü gibi İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP)'nin üstüne gelip hemen sağ altında bulunan Özellikler butonuna tıklıyoruz.

Burada karşımıza iki tane otomatik olarak ayarlanmış Ip ve Dns adresleri çıkıyor. Bunlardan IP'ye dokunmayıp alt kısımda bulunan DNS sunucu adreslerini kullan yazısını aktif ediyoruz

Yeğlenen DNS Sunucuna sırasıyla 4 2 1 1
Diğer DNS Sunucusuna sırasıyla 4 2 2 2 yazıyoruz ve tamam'a tıklayıp kapatıyoruz

Böylelikle YouTube'a giriş yapabiliyoruz, üstelik üyelik girişi de yapabiliyoruz.. bazen dns'ler hemen algılanmayabilir o yüzden bilgisayarı kapatıp açmakta fayda var.

İyi Forumlar, İyi YouTube'lar

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
cinsot (21-01-08), fools (13-09-08), rblkhn` (21-01-08), solεil (21-01-08), troçki (30-09-08), wolf_57 (12-09-08), yalniz (21-01-08)
Eski 21-01-08, 03:49 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent

küçükP€ri - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.806
Teşekkür etti: 1.305
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:12619
küçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmışküçükP€ri Rep olayını aşmış
alla alla ben girebiliyorum ama hangi yoldan onu bilmiyorum )

eşkiya yüreğime çığ düştü
üşüyorum haa
aç ellerini...

GELDİM
MUTSUZLUĞUMLA
YÜREK SUSUZLUĞUMLA
Eski 21-01-08, 03:50 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.743
Teşekkür etti: 1.929
RepForum Gücü: 207
Forum Puanı:82498
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Farklı Bir Yöntem;

http://www.zamansiz.com/351914-mesaj1.html

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 21-01-08, 08:00 Çevrimdışı   #4
Asistan

yalniz - ait Avatar
Genel Mesajlar: 288
Teşekkür etti: 160
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1243
yalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuşyalniz üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
vaybe harikaymış uyguladım giriyorum şimdi tşk.ler siteye erişim mahkeme kararıyla falan diyordu

Doğruların Kaderidir Yalnızlık
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar
Eski 21-01-08, 10:51 Çevrimdışı   #5
Profesör

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.660
Teşekkür etti: 1.957
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32226
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Arkadaşlar herhangi bir dns ayarı yada başka bir şeye gerek kalmadan aşağıdaki adrese tıkla ve youtube adresini yada herhangi bir mahkeme kararıyla kapanan site varsa onlarıda yazabilirsin rahatlıkla içeridesin

TIKLA
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
MrTcN1905 (23-01-08), st4n (22-01-08), wolf_57 (12-09-08)
Eski 21-01-08, 13:43 Çevrimdışı   #6

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.189
Teşekkür etti: 3.604
RepForum Gücü: 220
Forum Puanı:88296
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Konun yeri burası değil, ama bi kaç gün burda dursun (:

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Eski 21-01-08, 17:18 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.578
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32139
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
eger bu ayarları yaptıktan sonra diger sitelere girmekte sorun yasıyorsanız yine aynı sekilde ayarları eski haline getirebilirsiniz.. ben yasadım da

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Mesaja teşekkür eden:
troçki (30-09-08)
Eski 12-09-08, 16:36 Çevrimdışı   #8
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.662
Teşekkür etti: 1.427
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:18170
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
080910k´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
喷泉艺术策划、喷泉效果设计、喷泉工程设计喷泉工程、技术开发、加工制作、喷泉v安装调试和运行维护

Ne diyon sen ögrenci biri bu ögrenciye türkce ögretsin

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 12-09-08, 17:50 Çevrimdışı   #9
Rektör

wolf_57 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.583
Teşekkür etti: 5.391
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:2939
wolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyorwolf_57 çevresinde seviliyor
anlatımlı hali mukemmek olmuş bende girmeyi başardım

HAYATIMI YASSAM ROMAN OLURDU ???

HAYAT BUYSA USTU KALSIN...

Konu Seçenekleri