| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Stajyer ![]() | Youtube'nin açık hali...Ben istediğim zaman giriyorum youtube ye
Bu siteye girerek youtube ye ulaşabilirsiniz http://www.youtubeunblock.com/index....fb3ad222f5845f olmuyorsa arama motoru google ye "unblock youtube" yazın ilk çıkan yere tıklayın.Begin tıklayın ve size youtube Canınızı Almaya Geliyor..... Konu qallows tarafından (13-06-08 Saat 16:09 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: eksik |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (13-06-08) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.578
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32139 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ktunnel, dtunnel, vtunnel gibi sitelerden de girilebilyor ama videolar yavas normale gore
Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.650
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolasın ya girdi ßende de 1aydan fazladır kapalı yotuße... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.126
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90061 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok be vtunelde hızlı...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.550
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne utanç verici bir durumdayız. youtubeye bile başka siteler üzerinden girer olduk...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #6 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:218 ![]() ![]() ![]() ![]() |
başka site değil benim dediğim.Sadece unblock youtube kapanmamış hali.
Canınızı Almaya Geliyor..... |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.girisyoutube.com adresi de işe yarıyor |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 23
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:218 ![]() ![]() ![]() ![]() | Canınızı Almaya Geliyor..... |
|
| | #9 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #10 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öncden giriliyodu daha yeni bakıma almışlar sanırım Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
|
| | #11 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | www.youtubeenter.com a gir ve enter a bas ordan da açılıoyr )
bu günün tekrarı yok UNUTMA! |
|
| | #12 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 394
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasakta hala neden diretiyorlarki baksanıza girmek isteyen zaten giriyor Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |