| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]() | yukardakı uye hakkında gercek görüşlerin nelerdir?
ama sadece gerçekler rol alsın lütfen..!!
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #2 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 11
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:99 ![]() ![]() |
ya tanımıorm k.baqma yeni sayılırım
"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."HYMAN RICKOVER |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oflii güzel bi abla ama bikaç kere üst üste resimlerini koydu ona biraz bozulmuştum.ama neden bozuldğumu bilimorum.ama sevioyrum ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aSi..ReBeLLiouS (13-08-08) |
| | #4 |
| Doçent Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.653
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:20732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendıne şizofren desede gayet normal biri
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | _ŞizofreN_ (13-08-08) |
| | #6 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fazla tanımam ama yavaş yavaş aktifleşen biri hale geldi..
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #7 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlık teklifimi tanımadığı halde kabul eden iyi bi arkadaş )
:.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:... |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:99 ![]() ![]() | Alıntı:
"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."HYMAN RICKOVER | |
|
| | #9 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 111
Forum Gücü: 1 Forum Puanı:433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pardaon asii ye diodum :.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:... |
|
| | #10 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.142
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle kompleksli biri Dünyaaaaaaaa Bu gece dursana Lütfeeen ... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım kırmızılım herseyım oy oy K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 820
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:10741 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya abiii kıskanıyorum ama yaa hani parka gitcektik.kırmızılım fln noluyoruzz papucumuz damamı atıldıı ''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)'' keşke hep 8 yaşında kalsak.. |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şizofrenim dediği takdirde hiçbir şizofrenliğini görmedi...
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #14 |
gerçek bi devrimci mi yoksa????
"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."HYMAN RICKOVER |
|
| | #15 |
Teşekkür etti: 3.976
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:43682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam olarak tanımıyorum kendisini (=
Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #16 |
ne tesadüf aynen "Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."HYMAN RICKOVER |
|
| | #17 |
Teşekkür etti: 3.976
Forum Gücü: 111 Forum Puanı:43682 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
=)
Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #18 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iç dünyası bana gore gusel hatta super ve ıyı dusuncelı bır ark.
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (14-08-08) |
| | #19 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk görüşte çarpıldım Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çarpıLmış ßiri ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |