Konu Seçenekleri
Eski 13-08-08, 21:43 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
yukardakı uye hakkında gercek görüşlerin nelerdir?

ama sadece gerçekler rol alsın lütfen..!!

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 13-08-08, 21:45 Çevrimdışı   #2
Stajyer
Müzik grubu

gyllnhlistgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 59
Teşekkür etti: 11
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:99
gyllnhlistgirl ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
ya tanımıorm k.baqma yeni sayılırım

"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."
HYMAN RICKOVER
Eski 13-08-08, 21:45 Çevrimiçi   #3
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
oflii güzel bi abla ama bikaç kere üst üste resimlerini koydu ona biraz bozulmuştum.ama neden bozuldğumu bilimorum.ama sevioyrum

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Mesaja teşekkür eden:
aSi..ReBeLLiouS (13-08-08)
Eski 13-08-08, 21:47 Çevrimdışı   #4
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.399
Teşekkür etti: 1.653
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:20732
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kendıne şizofren desede gayet normal biri

UYAN...Dostum Uyan...

Mesaja teşekkür eden:
_ŞizofreN_ (13-08-08)
Eski 13-08-08, 21:47 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
benım ıcın guzel bır arkadas

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Mesaja teşekkür eden:
AяiηηA (13-08-08)
Eski 13-08-08, 21:48 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
fazla tanımam ama yavaş yavaş aktifleşen biri hale geldi..

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 13-08-08, 21:49 Çevrimdışı   #7
Stajyer
Huzur Pınarı

selgi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 91
Teşekkür etti: 111
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:433
selgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
arkadaşlık teklifimi tanımadığı halde kabul eden iyi bi arkadaş)

HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.

:.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:...
Eski 13-08-08, 21:49 Çevrimdışı   #8
Stajyer
Müzik grubu

Ruhsal Durumum:
Alıntı:
_ŞizofreN_´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oflii güzel bi abla ama bikaç kere üst üste resimlerini koydu ona biraz bozulmuştum.ama neden bozuldğumu bilimorum.ama sevioyrum
ne resimleri?kimin resimleri?anlamadım

"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olaylari, küçük beyinler ise kisileri konusur."
HYMAN RICKOVER
Eski 13-08-08, 21:49 Çevrimdışı   #9
Stajyer
Huzur Pınarı

selgi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 91
Teşekkür etti: 111
RepForum Gücü: 1
Forum Puanı:433
selgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyorselgi ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
selgi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlık teklifimi tanımadığı halde kabul eden iyi bi arkadaş)
pardaon asii ye diodum

HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.

:.:.:.:Hêr sey RênkLî øLSâdâ "KARANLIK" tâ nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.:.:...
Eski 13-08-08, 21:50 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kesinlikle
kompleksli biri

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Eski 13-08-08, 21:50 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
benım kırmızılım herseyım oy oy

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 13-08-08, 21:59 Çevrimiçi   #12
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

_ŞizofreN_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.632
Teşekkür etti: 820
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:10741
_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış_ŞizofreN_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
aSi..ReBeLLiouS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benım kırmızılım herseyım oy oy
ya abiii kıskanıyorum ama yaa hani parka gitcektik.kırmızılım fln noluyoruzz papucumuz damamı atıldıı

''eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat çok güzel=)''

keşke hep 8 yaşında kalsak..
Eski 13-08-08, 22:02 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Antikapitalistler

αηтιкαριтαℓιѕт - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.236
Teşekkür etti: 331
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:5237
αηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorαηтιкαριтαℓιѕт Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
şizofrenim dediği takdirde hiçbir şizofrenliğini görmedi...

Ah bir tutsaydın ellerimi
Biraz gözlerime inansaydın
Biliyorsun yapamazdım
Gitmezdim bu şehirden

Bu forumda sigara içilmez.
Cezası: 593 YTL

Eski 13-08-08, 22:04 Çevrimdışı   #14
Stajyer
Müzik grubu

Ruhsal Durumum:
gerçek bi devrimci mi yoksa????

HYMAN RICKOVER
Eski 13-08-08, 22:05 Çevrimiçi   #15

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.895
Teşekkür etti: 3.976
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:43682
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
tam olarak tanımıyorum kendisini (=

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 13-08-08, 22:09 Çevrimdışı   #16
Stajyer
Müzik grubu

Ruhsal Durumum:
ne tesadüf aynen

HYMAN RICKOVER
Eski 13-08-08, 22:10 Çevrimiçi   #17

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.895
Teşekkür etti: 3.976
RepForum Gücü: 111
Forum Puanı:43682
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
=)

Ödümüz patlıyor acı çekmekten!

Oysa;

Biraz da acıdır,
Aşkın mayası.

Kaçınamazsın!..
Eski 13-08-08, 23:09 Çevrimdışı   #18
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

Ruhsal Durumum:
iç dünyası bana gore gusel hatta super ve ıyı dusuncelı bır ark.

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Mesaja teşekkür eden:
interlude (14-08-08)
Eski 14-08-08, 07:03 Çevrimiçi   #19
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.647
Teşekkür etti: 2.147
RepForum Gücü: 100
Forum Puanı:37772
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ilk görüşte çarpıldım

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi
Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü
TÜRK Oglu Türktür
Eski 14-08-08, 07:07 Çevrimdışı   #20
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.281
Teşekkür etti: 694
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
çarpıLmış ßiri

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !

Konu Seçenekleri