| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | Yunanca
Arkadaşlar Yunanca Sözlük bulabilirmisiniz bir türlü bulamıyorum da |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay orkun napcan yunancayı ya
|
|
| | #3 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 289
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:277 ![]() ![]() ![]() |
orkun bulursan ben de istiyorum ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım buraya gir 16 dilde çeviriyor dili yunanca seç istediğn kelimeyi çevir kolay gelsin... http://www.ingilizceturkce.com/16_di...iri_sozluk.php |
|
| | #5 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.627
Forum Gücü: 207 Forum Puanı:82533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde Türkçe yunanca sözlük sitesi pek yok. Olsadda kelime içeriği fazla değil. Onun program halinde bulabilirsem eklerim. Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 ½ K a r $ ı y a k a L ı ... Salı Günü yoLcuyuz ... |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 214
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:1701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
onlineyunanca çok güzel teşekkürler
|
|
| | #8 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.159
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biri yunanca öğretim seti bulabilirmi?
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #10 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 150
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:164 ![]() ![]() ![]() |
yunanca neyinize yarıyacak
beni çekemeyenler anten taksın |
|
| | #11 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
iste arkadaslar artik yunanca turkce turkce yunanca sozluk var ustelik simdilik bedava tumyazilim araciligiyla bulabilir vede indirebilirsiniz.. http://www.tumyazilim.com/programlar.php gelismis hali cok yakinda tekrar sizlerle olacak tumyazilimi takip etmeya ihmal etmeyin |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |