| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Yunus Emre İlim, irfan ve tasavvuf gücünü Mevlana Celaleddin-i Rumi, Hacı Bektaş-ı Veli gibi büyük dervişlerden alan... Aşk, sevgi, hoşgörü ve güzel ahlak da önder tasavvufculardandır. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.078
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11314 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'Cennet cennet dedikleri Bir kac koskle bir kac huri İsteyene ver onlari Bana seni gerek seni.' Bu sözleri sarf edebilecek sayılı insanlardan ... |
|
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.919
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37574 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Bana seni gerek seni" ve "Gel gör beni aşk neyledi" gibi eşsiz sözlere eserlerinde yer vermiş yüce bir insan... düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendini Allah yoluna adamış divane.. şair... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |