| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]() | yüreginizde merhamet varmı bir yoklayın..........
gerek afrikada gerekse tüm dunyada açlıkda ve darda olan kardeşlerimize yardım edemıyorsak bile en azından ellerimizi semaya açıp el rızkı teaAllah a yanlızca rızıkları veren gecenın kör karanlığında çöldeki yürüyen karıncanın rızkanı veren O dur yanlızca ondan dileyelım ve bu aciz kardeşinizede ufakda olsa duanızda yer vermeyide unutmayın ![]() bugun ne yemeyi düşünüyorsunuz listemize bir bakın daha sonra yemeye karar verin ve ne yiyeceginizi ona göre seçin Eğer merhametten yoksun değilsek, kalbimizde ALLAH korkusu olan bizler; ne kadar acınacak halde olduğumuzu gözlerimizle, okuduklarımızla, yüreğimizde yanan kor ateşle anlayacak, ağlayacak, ağlayacağız... ![]() Ebu Talha (r.a.)'den rivayetle; Resulullah (sav)`a açlıktan şikayet ettik ve karınlarımızı açıp gösterdik. Herkeste bir taş vardı. Resulullah (sav) da karnını açtı, O`nda iki taş vardı. kutubu sitte.... ![]() ekmek kırıntısı ne güzel giderdi öğle yemegınde değilmi ![]() üstünede bir soguk cola içerdik ![]() bizi kesmez üstünede bir kadayıf güzel bir tatlı ooooo ![]() BAK YINE BAK TEKRAR BAK SÖYLENECEK BİR TEK KELİME VARMI SEN ANLATABILIRMISIN BU RESIMLERI KALBINDE ALLAH KORKUSU OLAN BİR MÜSLÜMAN NE DÜŞÜNÜR BİZ İNSANMIYIZ SÖYLERMISINIZ HAYVANLAR BILE BIR BİRİNE YARDIM EDERKEN RAHMANIN TECELLİSİYLE BİZ İNSAN OLARAK EŞREFİ MAHLUK OLARAK YANI BAŞIMIZDA BİR TEK PRİNÇ TANESİNİ HESAP EDEN İNSANLARI GÖRMEMEMİZ NE KADAR ACI DEĞİLMİ SADECE VE SADECE UTANIYORUM KENDIMDEN VE İNSANLIGIMDAN UTANIYORUM....... UTANIYORUM..... UTANIYORUM.... ALLAHIM SEN BENİ AFFET BEN ZALİMLERDEN OLDUM..........GÜNAHKARLARDAN OLDUM BENI NE OLUR AFFET ![]() ![]() ![]() bu resim senin ailen olsaydı ne düşünürdün ![]() hadi artık kararımızı verdik değilmi ne sipariş ediyoruz böyle köftelermi yoksa dualarımızla birlikte akan gözyaşlarımı ![]() http://img246.imageshack.us/img246/8...610esv0vo5.jpg işte bizim ecdadımız bu ülkeyi nasıl kurdu ne zorluklara katlandı bakın yemek listesine sizin listenıze benzıyormu haklısınız belki okadarda değil ama hiç değilse yemek seçmeyelım ısraf etmeyelım harama girmeyelım bir lokmanın bir kıymetını bılelım bilelimki o bir lokma afrikadaki bir kardeşimizin 2 gunluk daha öğünü oldugunu bılelım.... gerek afrikada gerekse tüm dunyada açlıkda ve darda olan kardeşlerimize yardım edemıyorsak bile en azından ellerimizi semaya açıp el rızkı teaAllah a yanlızca rızıkları veren gecenın kör karanlığında çöldeki yürüyen karıncanın rızkanı veren O dur yanlızca ondan dileyelım ve bu aciz kardeşinizede ufakda olsa duanızda yer vermeyide unutmayın ![]() kalbinde zerre derecesınde merhamet yoksa sana sıradan birşey olarak gelir ama suan emin ol mermahet olan bir insandan gözyaşı gelmiyorsa kendınden şüphe etsın "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| Mesaja teşekkür eden: (19 Kişi) | вєαяqє (31-08-08), ẶЙÐ_ЌùŹĠúŇî (29-08-08), *KuĞu* (29-08-08), ASAKİRİ (29-08-08), aSi..ReBeLLiouS (29-08-08), bEyAzLi (29-08-08), biTsEdE_giTsEk (29-08-08), DiRENiŞ (08-09-08), fantastik (29-08-08), Ladeyna (29-08-08), leon5858 (04-09-08), poor_youth (29-08-08), r@d b@ron (28-08-08), RüyaM (29-08-08), samira_prensess (28-08-08), Tuğrul Bey (28-08-08), vivace (29-08-08), Yσкє∂!¢! (28-08-08), _ŞizofreN_ (29-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.147
Forum Gücü: 100 Forum Puanı:37772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | elllerine saglık güzel bi çalışma çok düşünüp dua etmemiz lazım ama... aması var.. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Sanmam Kurt Adam Angolosakson Rüyasi Gidin Sorun Belki De Kendisi Akinci Dölü TÜRK Oglu Türktür |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | biTsEdE_giTsEk (29-08-08), poor_youth (31-08-08) |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.550
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan geliyor ve bu resimleri eğlenceli şatafatlı iftarlarla gösteriş yapan güruha göstermek lazım... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | biTsEdE_giTsEk (29-08-08), poor_youth (31-08-08) |
| | #4 |
| Grup Lideri Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.087
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:8630 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahmet arkadasim cok güzel bi calisma olmus diycem dilim varmiyo . calisma güzel icerigi hic hos olmayan resimlerle dolu malesefki.. ALLAH razi olsun senden bu calismayi yapip gerceklerle bizi yüzlestirdigin icin halimize HAMD OLSUN SÜKROLSUN..Rabbim o insanlarinda yardimcisi olsun.. koskaca bi DÜNYA.O kadar zengin ÜLKELER,o kadar para icinde yüzen iNSANLAR VARKEN, Hala bu insanlarin bu sefillikte oldugunu bilmek beni cok üzüyooo.. tüm dünya mallarinin en lüksüne kacanlar, teknolojiyle yatip kalkip,hergün herseyin son teknolojik olanini almak isteyenler,buldugu yemegi yemiycem diye simarikca burun büken cocuklar,zayiflamak ugruna tüm nimetleri geri tepen insanlarr,,, ve nicelerii,, basimizi nasil yastiga rahat koyuyoruz inanamiyorum.... su an bende bu konu ile ilgili hayir kampayalariyla ugrasmaktayim Allah nasip ederse bu Raramazan ayinda tüm AVRUPA nin ilgisini destegini Afrikalilar yoksullar üzerinde topliycaz. DiLEGiM O Ki RABBiM HERKESIN GÖNÜL GÖZÜNÜ ACAR INSALLAHH....ve bu görüntüler bu sefaletler atik biter insallahh... ![]() ---جديد نانسي عجرم بتفكر في ايه--- FiGÜRANLAR... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #5 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmedim ne kadar duyarlı oldgunu gördük bir kez daha eline emegine sağlık kardeşim . Yüce rabbim bizleri aclık ile denemesin .. Aclık ile sınadıkarınada YAr ve Yardımcı olsun inş.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan demişken... Malesef oruç bahanesiyle birçok karışıklık görülüyor özellikle trafikte.. kötü kelimeler, kalp kırmalar... oruç sadece aç kalmaktan ibaret değildir,nefis terbiyesidir.Bütün gün aç kaldıktan sonra akşama bir ziyafet... bir anlamı kamıyor tabi=) bu konularda dikkat edelim, orucun amacını unutmayallım. Paylaşım için teşekkürler=) \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | biTsEdE_giTsEk (29-08-08) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahım sen yardım et rabbim onlara
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #8 |
| Asistan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 426
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:1827 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok kötü durumdalar gerçekten onların yerinde bizlerde olabilirdik ællah yardımcıkları olsum ALLAhım onaların rıskını vesin
|
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.403
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:19633 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese tesekkur ettim ![]() gercekten guzel bi calisma olmus duyarli arkdaslar icin... allah hepimizin duasini kabul eder insallh... . . . beni bir ben bilirim birde beni yaradan bana bir ben gerek birde beni anlayan |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | poor_youth (31-08-08), vivace (29-08-08) |
| | #10 |
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir yiyip bin şükretmek lazım .. Allah o insanların yardımcısı olsun .... ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 213
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1301 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesinlikle katılıyorum birda orucu sadece aç kalmak sananlara da anlatmak lazım millet aç duruyo sonra gün boyu ananı avradını ...... sayıyor uzak dur oruçluyum sigara içemiyorum sinirliyim tutma o zaman nefsine sahip çıkamıyorsan ne diyeyim allah herkesin rızkını verir ama az ama çok bu da onların ve bizim sınavımız onlarınki sabır bizimki ise yardım etmek biz ne kadar geçtik bilemiyorum tabiki
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | poor_youth (31-08-08) |
| | #12 |
Teşekkür etti: 1.388
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ahmet kardeşim ellerine sağlık bazı yardım kuruluşlarının çalışmaları var mesela su kuyuları afrikada yerin birkaç metre altında yaklaşık küçük bir kuyu başına 100 dolara kuyu açılabiliyor ve ismini vermediğim bir kuruluş sürekli kuyu açıyor istyene kuyuya onun adını veriyor. o kadar muhtaçlar ki yerin bir kaç metre altındaki suyu bile çıkaramıyorlar ben de samira kardeşim gibiyim ama okul bitsin daha aktif olacağım inşaAllah oralara gitmeyi el uzatmayı düşünüyorum ama maalesef en yakınlarım engel bana. bir şekilde onları da aşacağım Allah yardımcımız olsun<.... (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.281
Forum Gücü: 77 Forum Puanı:35182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece afrikada degil ülkemizdede var böyle görüntüler ne yazıkki ve ne tuhaftırki o insanlar sadece oruçlarda hatırlanıyor ama o insanların herzaman yardıma ihtiyacı var sadece oruçlarda degil sadece bu zamanlarda hatırlanmak bir işlerine yaramıyor 1 ay karınları doyuyor sonra yine aç geziyorlar Allah yardımcıları olsun tabi bizde yardım etmeliyiz bu insanlara elimizden geldikçe bendede yok napabilirim dememeli insan elinden geleni yapmalı azda olsa yapmalı şükredin halinize Allah`ın hergününe şükredin verdigi nimetlere şükredin Tuhaf bir umuttum sadece.. Her gece yastık aLtı ağLayan Masum bir buLuttum öyLece.. Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan... Ve adına "HAYAT" dediler bunun |
|
| Mesaja teşekkür eden: | DüşüM (29-08-08) |
| | #14 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 43
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:84 ![]() ![]() |
Allah o insanlara yardımcı olsun...
|
|
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 538
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:3320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler Sana uzanacak kadar boyum yok Allahım... Burası TÜRKİYE Konuşamıyorum Özgürce... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |