DownLoad iki
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü
Anket Sonuçlarını Göster: Yüz Yılın En iyi filmine Adayınız
Lord Of The Rings Serisi 19 23,17%
Goodfather 3 3,66%
Braveheart 2 2,44%
Titanic 16 19,51%
Er Ryan ı Kurtarmak 0 0%
Green Milen (Yeşil Yol) 13 15,85%
Forrest Gump 3 3,66%
Pianist 6 7,32%
Gladiator 3 3,66%
Matrix Serisi 0 0%
Terminatör Serisi 1 1,22%
Dövüş Klübü 6 7,32%
Pearl Harbor 0 0%
Vatanser 0 0%
Eseratin Bedeli 10 12,20%
Oylayanlar: 82. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 20-03-08, 15:47 Çevrimiçi   #1
Grup Lideri
Ad grubu

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.317
Teşekkür etti: 1.455
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:15935
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Yüzyılın En iyi Filmine Adayınız

Evet arkadaşlar 100 yılın en iyi filmine aday olarak hangi filmi koyarsınız?

Yanmam gönül yansa da
Ecel beni alsa da
Gözlerim kapansa da
Yıldızların altında

Mavi nurdan bir ırmak
Gölgede bir salıncak
Bir de ikimiz kalsak
Yıldızların altında

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

White Power

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
-misspasha- (25-07-08), selucreh (20-03-08), sonsuus (20-03-08)
Eski 20-03-08, 17:14 Çevrimiçi   #2
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

S.M.U.R.F - ait Avatar
Genel Mesajlar: 715
Teşekkür etti: 353
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:638
S.M.U.R.F ara sıra gören oluyorS.M.U.R.F ara sıra gören oluyorS.M.U.R.F ara sıra gören oluyorS.M.U.R.F ara sıra gören oluyorS.M.U.R.F ara sıra gören oluyorS.M.U.R.F ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Lord of the Rings ve Titanik arasında kaldım ama LOTR 3lü serisi olduğunu düşünürsek onları seçerim

Hürriyet Hepimize Yetmiyor ,
Hürriyet Hepimize Yetebilir !

SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!!
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (20-03-08)
Eski 20-03-08, 17:25 Çevrimdışı   #3
Doçent

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.769
Teşekkür etti: 1.853
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:28204
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lord Of The Rings ,Pearl Harbor,Vatanser hariç hepsi

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (21-03-08)
Eski 20-03-08, 17:31 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 689
Teşekkür etti: 824
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3113
sonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler birisonsuus Forumda Saygin ve popüler biri
aralarından seçmek çok zor oldu tabi ama oyum YEŞİL YOL a....

Bir dünya bırakın biz çocuklara
Islanmış olmasın gözyaşlarıyla
Mesaja teşekkür eden:
Scнiивея (20-03-08)
Eski 20-03-08, 20:24 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Ad grubu
Genel Mesajlar: 5.866
Teşekkür etti: 754
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:12579
Язшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmışЯзшμ§™ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
piyanistle yeşil yol arasında kaldım ama oyum yeşil yola
Eski 20-03-08, 20:25 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Ad grubu

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.317
Teşekkür etti: 1.455
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:15935
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Lord Of The Rings Serisi

Yanmam gönül yansa da
Ecel beni alsa da
Gözlerim kapansa da
Yıldızların altında

Mavi nurdan bir ırmak
Gölgede bir salıncak
Bir de ikimiz kalsak
Yıldızların altında

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..

White Power

Eski 20-03-08, 20:27 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Müzik grubu

Mes-uT - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.021
Teşekkür etti: 230
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:1082
Mes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuşMes-uT üç beş tanıdığı olmuş
valla bunların hepsi aday olabilir filmler ama ben cennetin krallığı diyorum

Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım
Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım
Belki de bir son dakika fotoğrafı olup
Duvarlarına asıldım
Gerçek olan tek şey vardı
Hüzünlü bir öyküde
Yanlış bir adrese postalanmıştım ben
Eski 20-03-08, 20:27 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.686
Teşekkür etti: 18.118
RepForum Gücü: 201
Forum Puanı:81130
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Şıklar arasında Fight Club ama her zaman değişmezim, Requiem For a Dream

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!
Eski 20-03-08, 20:49 Çevrimdışı   #9
Profesör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 4.303
Teşekkür etti: 1.353
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:16774
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hayat Güzeldir şıklarda yok olsaydı ona verirdim

Yeşil Yol diyorum
Eski 20-03-08, 20:53 Çevrimdışı   #10
Profesör
Antikapitalistler

pavel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.830
Teşekkür etti: 2.827
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:31664
pavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazpavel tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
will smith umudunu kaybetme ve paramparça aşklar ve köpekler....

Yurda ve halkın özgürlüğüne düşman olanlar her zaman, halkın soylu davası uğruna kendilerini feda edenlere haydut gözüyle bakmışlardır.
Mesaja teşekkür eden:
absolut (21-03-08)
Eski 20-03-08, 20:55 Çevrimiçi   #11
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

agulasor - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.036
Teşekkür etti: 1.002
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6724
agulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoragulasor Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
kesınlıkle esaretın bedelı sıddetle tavsıye ederım

Guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır BSN
Eski 20-03-08, 22:20 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.662
Teşekkür etti: 1.875
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5343
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bir rüya için ağıt fight club we kimlik

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Mesaja teşekkür eden:
pavel (22-03-08)
Eski 20-03-08, 22:22 Çevrimdışı   #13
Profesör
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.127
Teşekkür etti: 3.609
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:30677
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yeşil yol diyorumm

kesinlikle defalarca kez izledim ve inanılmaz bişeydi yaa

.

<< felicita >>

Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten =)

. .................................................. .... ''''AnTi Sigara ßirLiği''''
Eski 20-03-08, 23:00 Çevrimdışı   #14
Dekan
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.514
Teşekkür etti: 1.462
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:23493
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
lord of the ring

Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun .
Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun.
Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak,
Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun.

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

Deli Var YakalaYın
Eski 21-03-08, 11:41 Çevrimdışı   #15
Asistan

zerren - ait Avatar
Genel Mesajlar: 359
Teşekkür etti: 79
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:467
zerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyorzerren ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
bence yeşil yol
piyanist
esaretin bedeli izlersenız anlarsınız.
Eski 21-03-08, 11:42 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Antikapitalistler
Genel Mesajlar: 1.302
Teşekkür etti: 1.103
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:13706
Sodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmışSodir Rep olayını aşmış
esaretin bedeli

kısa bir ara....(
Eski 21-03-08, 11:44 Çevrimdışı   #17
Asistan
Antikapitalistler

senay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 193
Teşekkür etti: 364
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:235
senay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyorsenay ara sıra gören oluyor
yeşil yol diyorum
Eski 21-03-08, 11:50 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

!s!s - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.643
Teşekkür etti: 1.248
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8779
!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda!s!s buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Fight Club ,
Lord Of The Rings Serisi
Yeşil yol

"Yüzü kızarmayanlardan olmak vahim bir insanlık dramıdır....!!!"
!s!s

Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan...
....Deliyim ne yapsam yeri miyim
Eski 21-03-08, 18:24 Çevrimdışı   #19
Doçent

selucreh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.769
Teşekkür etti: 1.853
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:28204
selucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazselucreh tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Eseratin Bedeli

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
Sâdıkâne belki ol âlemde bir dildâr olur
Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur
Eski 21-03-08, 20:04 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Huzur Pınarı

Şidaam - ait Avatar
Genel Mesajlar: 618
Teşekkür etti: 201
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:7790
Şidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmışŞidaam yememiş içmemiş konu açmış
3 tane var burda en beğendiklerim arasında; titanic, godfather (ankette yanlıŞ yazılmıŞ , green milen. Zor bir seçim ama titanic dedim.

Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken,
Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!!

Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem.
Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem!

Konu Seçenekleri