| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Yüz Yılın En iyi filmine Adayınız | |||
| Lord Of The Rings Serisi | | 19 | 23,17% |
| Goodfather | | 3 | 3,66% |
| Braveheart | | 2 | 2,44% |
| Titanic | | 16 | 19,51% |
| Er Ryan ı Kurtarmak | | 0 | 0% |
| Green Milen (Yeşil Yol) | | 13 | 15,85% |
| Forrest Gump | | 3 | 3,66% |
| Pianist | | 6 | 7,32% |
| Gladiator | | 3 | 3,66% |
| Matrix Serisi | | 0 | 0% |
| Terminatör Serisi | | 1 | 1,22% |
| Dövüş Klübü | | 6 | 7,32% |
| Pearl Harbor | | 0 | 0% |
| Vatanser | | 0 | 0% |
| Eseratin Bedeli | | 10 | 12,20% |
| Oylayanlar: 82. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]() | Evet arkadaşlar 100 yılın en iyi filmine aday olarak hangi filmi koyarsınız? Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:638 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lord of the Rings ve Titanik arasında kaldım ama LOTR 3lü serisi olduğunu düşünürsek onları seçerimHürriyet Hepimize Yetmiyor , Hürriyet Hepimize Yetebilir ! SAVAŞSIZ BİR DÜNYA !!! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sonsuus (20-03-08) |
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.853
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:28204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lord Of The Rings ,Pearl Harbor,Vatanser hariç hepsi ![]() Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sâdıkâne belki ol âlemde bir dildâr olur Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (21-03-08) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 824
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:3113 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aralarından seçmek çok zor oldu tabi ama oyum YEŞİL YOL a.... ![]() Bir dünya bırakın biz çocuklara Islanmış olmasın gözyaşlarıyla |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Scнiивея (20-03-08) |
| | #5 |
| Cezalı Üye Ad grubu
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:12579 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | piyanistle yeşil yol arasında kaldım ama oyum yeşil yola |
|
| | #6 |
| Grup Lideri Ad grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.455
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:15935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lord Of The Rings Serisi Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. White Power ![]() |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 230
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:1082 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bunların hepsi aday olabilir filmler ama ben cennetin krallığı diyorum ![]() Gözlerinden düştüm, yerlerde yuvarlandım Belki o final aşkının kadehlerinde yudumlandım Belki de bir son dakika fotoğrafı olup Duvarlarına asıldım Gerçek olan tek şey vardı Hüzünlü bir öyküde Yanlış bir adrese postalanmıştım ben |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 18.118
Forum Gücü: 201 Forum Puanı:81130 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şıklar arasında Fight Club ama her zaman değişmezim, Requiem For a Dream ![]() iNCELİKLER YÜZÜNDEN! |
|
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.353
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:16774 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayat Güzeldir şıklarda yok olsaydı ona verirdim Yeşil Yol diyorum |
|
| | #10 |
| Profesör Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.827
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31664 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | will smith umudunu kaybetme ve paramparça aşklar ve köpekler.... Yurda ve halkın özgürlüğüne düşman olanlar her zaman, halkın soylu davası uğruna kendilerini feda edenlere haydut gözüyle bakmışlardır. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | absolut (21-03-08) |
| | #11 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.002
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6724 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kesınlıkle esaretın bedelı sıddetle tavsıye ederım ![]() |
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.875
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:5343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir rüya için ağıt fight club we kimlik YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | pavel (22-03-08) |
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.609
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:30677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeşil yol diyorumm ![]() kesinlikle defalarca kez izledim ve inanılmaz bişeydi yaa . ![]() << felicita >> Erkekler Mars'tan, Kadınlar Venüs'ten =) . .................................................. .... ''''AnTi Sigara ßirLiği'''' |
|
| | #14 |
| Dekan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.462
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:23493 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | lord of the ring ![]() Şahit olsun Kainat, Alemler şahit olsun . Titreyen sesin ile Yüregin şahit olsun. Çok Yakın Güzel Günler,Bir Kez Daha Ufka Bak, Hep Semaya Açtıgın,Ellerin Şahit Olsun. Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) Deli Var YakalaYın ![]() |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 79
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:467 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence yeşil yol piyanist esaretin bedeli izlersenız anlarsınız. |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.103
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13706 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | esaretin bedeli ![]() kısa bir ara....( |
|
| | #17 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 364
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:235 ![]() ![]() ![]() | yeşil yol diyorum |
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.248
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fight Club , Lord Of The Rings Serisi Yeşil yol !s!s Ölümcül bir dekor kurdunuz hayatımın tam ortasına,ölümcül bir haykırış bir ağıttır bu sahnelerden yankılanan... ....Deliyim ne yapsam yeri miyim ![]() |
|
| | #19 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.853
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:28204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eseratin Bedeli Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur Sâdıkâne belki ol âlemde bir dildâr olur Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:7790 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 tane var burda en beğendiklerim arasında; titanic, godfather (ankette yanlıŞ yazılmıŞ , green milen. Zor bir seçim ama titanic dedim.Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |