| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Antikapitalistler ![]() | Zabıta Ankara Büyükşehir Belediyesi alkol denetimi için tim kurdu. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi) | arSU (08-09-08), HANNİBAL (08-09-08), HeLL's AnGeL (08-09-08), MareNostrum (08-09-08), Opeth (09-09-08), pavel (08-09-08) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.223
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyle bısey olsa cok guzel olur
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.388
Forum Gücü: 181 Forum Puanı:77545 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok artık Ödümüz patlıyor acı çekmekten! Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın!.. |
|
| | #4 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 754
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15468 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahtan alkol kullanmiyorum Ayrilik kolay degil Onu gel sen bana sor Günlerim yalniz sizi Aramakla geçiyor İhtarlı üye.... Türkiye Sevdalısı.... |
|
| | #5 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.325
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (09-09-08) |
| | #7 |
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olsun tabi=) bak o zaman içip içip sokakta her türlü sapıklığı yapabilceklermi=)
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neden ? cokmu hosunuza gıdıyor gece saatlerı sarhos naraları dınlemek "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #9 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.550
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asıl böyle bişey düşünenleri döveceksin ıslak odunla! [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sebeb?
"Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN |
|
| | #11 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.336
Forum Gücü: 435 Forum Puanı:181830 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İki konuyla örnek versek aslında sorun kalmayacak ama bunu beceremiyoruz malesef. Kıyaslamak gibi bir amacım yok başka örneklerle çeşitlenebilir bu konu. Türban yasakçılarına kızanlar neden içki içene karışır yada İçkiye yasakçılarına kızanlar neden türbana karışır. (aynı karikatürü düşünün türbanlı bir kız eli sopalı iki yarma aç bakim diyor) Madem inanıyorsunuz özgürlüğe bırakın özgürce yaşasın insanlar. Özgürlük sınırsız değildir bir başkasının özgürlük alanına girene kadar özgürüz. ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | AяiηηA (09-09-08), bEyAzLi (09-09-08), Scнiивея (10-09-08), Secret (09-09-08), YaGMuR_CiNi (09-09-08) |
| | #12 |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hem sevgiden kardeşlikten bahsedersin, hemde içenleri dövmekten bahsedersin... Bide sebep soruyorsun yaa... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... |
|
| | #13 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.427
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:18170 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Snorland ne ettin yaw konu kapandı yorum bırakmamıssın bize eline emegine saglık...
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (09-09-08) |
| | #14 |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunu sadece bu şekilde algılamanız aslında ne garip değil mi? hiç şaşırmadım. ülkenin gidişatı ile ilgili hiç bir gözlemde bulunamayacak kadar sığ bakılıyor bu konuya. bu olay gelecekteki bir yasağın öncüsüdür. bunu görmemek için kör olmak gerekir dersem ne iyi tabir olur sanırım![]() ülkeyi kendi çıkarlarına göre kullanmaya çalışarak yöneten bir hükümetten bahsediyoruz. belediyeler yine oy peşinde . " bakın muhafezekar kesim gördünüzmü artık içkiye yasakta getirdik ..haydi oyunuzu verin bana ..düzeni kurduk..verin oylarınızıda vicdanlarınız yetmiyormuş gibi kanınızıda emelim sizlerin " diye bağırıyorlar aslında..tabi duyana. yavaş yavaş sinsice yaklaşıyorlar. cesaretleri olmayacak şekilde de korkaklar aslında...her kılığa girerler nasıl olsa. nasıl olsa çevirdikleri dümenleri kimse anlamıyor. yine devam yine devam.. ama görmeyiz biz onların kusurlarını. varsın yasak getirsin. varsın kanımızı emsinler ..nede olsa güdümlüyüz bizler. baş sallarız karnımızın doyduğu kadar sahipçisiyiz çünkü bu memleketin. opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| | #15 | |
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ceyhun daha ıkı gun once demıyormuydun mahallede bı zıbıdı var onu dovecem felan dıye kardesım eger adam ıckı ıcıp benı rahatsız edıyorsa buna karsı cıkmak kadar dogal ne olabılır kı "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN | |
|
| | #16 | |
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:10055 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ulkenın gıdısatıyla keske sızın gıbıler hıc ılgılenmese he sızın gıbı dusunmuyoruz dıye sıg dusunenlerden oluyoruz oylemı ? komplo teorısı gıbı yazı yazmıssın bırde kelıme oyunları yaparak acıtasyon yapmaya calısıyorsun galıba hukumetın oy toplama propagandası olsun yada olmasın ıckı kotu bıseydır kardesımm savunmayın bunu Rakamların Diliyle Türkiye’de alkol kullanan kaç kişi var: 25 milyon Alkol kullananlardan kaç tanesi bağımlı: 7 milyon Türkiye’de 1970 yılında kişi başına düşen alkollü içki miktarı: 1 litre En son araştırmalara göre Türkiye’de kişi başına düşen yıllık alkol tüketim miktarı: 20 litre AB ülkelerinde kişi başına düşen yıllık alkol tüketim miktarı: 15 litre Özenti ve merak nedeni ile alkole başlayanların oranı: %48 Türkiye’de alkole başlama yaş ortalaması: 11 (Uyuşturucu: 12) Yüksek öğrenime devam eden öğrencilerde alkol kullanım sıklığı: %12 Türkiye’de işlenen cinayetlerin ne kadarı alkol yüzünden: %88 Boşanma olaylarının ne kadarında alkol önemli rol oynuyor: %80 Peki, trafik kazalarının ne kadarında alkol baş rolde: %70 Ya, akıl hastalıklarının ne kadarı alkol kaynaklı: %50 Fransa’da, her sene alkolün doğrudan veya dolaylı etkisiyle ölen kişi sayısı: 60 bin Fransa’da her sene alkolik anne-baba sebebi ile doğan geri zekâlı ve sakat çocuk sayısı: 300 bin "Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler." guzel goren guzel dusunur,guzel dusunen hayatından lezzet alır. BSN | |
|
| | #17 | |
![]() Downloadiki
Forum Gücü: 306 Forum Puanı:140176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
komplo teorileri ile işim olmaz , bildiklerimi düşündüklerimi yazdım içkinin iyi birşey olduğunu savunmuyorum yazdıklarıma dikkat et. fakat bu yasağın nerelere gittiğinden bahsediyorum. anlayana tabi opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL | |
|
| | #18 | |
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25406 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ulan sevgiden kardeşlikten bahseden benmiyim! Güldürme beni Ahmet. Kafam yerinde benim sadece oruçtan biraz ağrı var. Hadi çıkta döv bakalım alkol almış adamı, sen hiç içkili adam kavgası görmedin anlaşılan... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Münkür münafığın soyu, Yaktı harap etti köyü, Ölüsüne bir tas suyu, Dökeninde avradını... | |
|
| | #19 | |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.568
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yorumlarınızın bir çoğunu seviyorum Tuğrul Bey.... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (09-09-08) |
| | #20 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.393
Forum Gücü: 145 Forum Puanı:57946 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |