Konu Seçenekleri
Eski 11-02-08, 08:03 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.061
Teşekkür etti: 1.285
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:7382
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
Zamanın bir kıyısından...

Herkes koymuş fotosunu sizin ailenize bende katılıyım bari...

benim meskenim dağlardır...

şerefinize bakalım

Kardeşlerim ben Türküm,Arabım,İrlandalı,Yahudi,Kızılderili,
Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Konu Řσσκΐ₤ tarafından (28-10-08 Saat 03:12 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Ölü Linkler Temizlendi.
Mesaja teşekkür eden: (17 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (12-02-08), arSU (11-02-08), BigBang (11-02-08), Bir Ben Eksiktim (15-02-08), CnRaLpEr (11-02-08), DR_GoKiSsS (11-02-08), HANNİBAL (18-07-08), Maçakızı (16-02-08), MaruzeLLa (12-02-08), Olimbera (11-02-08), p0lly (13-02-08), sataska (16-02-08), tutbenidüşmeden (12-02-08), yεsiL (11-02-08), YaGMuR_CiNi (29-02-08), [R]Redd!1 (17-02-08), ŞiYaR (12-02-08)
Eski 11-02-08, 08:52 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Zaman ne hızlı akıp gecmiş gocaaa adam olmuşsun

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 11-02-08, 12:32 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

arSU - ait Avatar
Genel Mesajlar: 672
Teşekkür etti: 588
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1664
arSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyorarSU çevresinde seviliyor
teşekkürler tatlım çok şekersin

zamanı bir kenara atsak
isimlerimizi unutsak
çığlık çığlık karanlıklarda ışıkları hiç yakmasak..(:
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 11-02-08, 14:25 Çevrimdışı   #4
Rektör
Genel Mesajlar: 10.043
Teşekkür etti: 9.859
RepForum Gücü: 135
Forum Puanı:48765
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
harika bir paylasim..ayrica cok sempatik gülüyorsun

güzel ve aydin düsüncelerin yüzüne yansimis adeta
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 11-02-08, 14:30 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.570
Teşekkür etti: 5.142
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel fotolar
çok tanıdık geldin
son resimdeki yer papirüs mü

Dünyaaaaaaaa
Bu gece dursana
Lütfeeen
...
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 11-02-08, 20:46 Çevrimdışı   #6
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.504
Teşekkür etti: 2.802
RepForum Gücü: 104
Forum Puanı:45037
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Teşekkürler paylaşım için..

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 12-02-08, 21:28 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
sonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmışsonsuus yememiş içmemiş konu açmış
Alıntı:
arSU´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
teşekkürler tatlım çok şekersin
teşekkürler bi tanecik sende ölesin

Kürdüm ben yakın beni
salın küllerimi Ağrı doruklarından Anadolu ya soysuzluğun bir daha asla yeşermeyeceği
geleceğe taşıyın beni...

Mesaja teşekkür eden:
arSU (12-02-08)
Eski 12-02-08, 21:29 Çevrimdışı   #8
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
harika bir paylasim..ayrica cok sempatik gülüyorsun

güzel ve aydin düsüncelerin yüzüne yansimis adeta
teşekkür ederim sizin güzelliğiniz

Kürdüm ben yakın beni
geleceğe taşıyın beni...

Eski 12-02-08, 21:31 Çevrimdışı   #9
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Alıntı:
RebeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
güzel fotolar
çok tanıdık geldin
son resimdeki yer papirüs mü
teşekkürler yok papirüs diil

Kürdüm ben yakın beni
geleceğe taşıyın beni...

Eski 12-02-08, 21:33 Çevrimiçi   #10
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.745
Teşekkür etti: 12.506
RepForum Gücü: 141
Forum Puanı:57526
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
oyyy ciğerim benim,kardeşim,sırdaşım,yoldaşım benim...son iki resime bakınca içimi hüzün kapladı :( çok güzel bi gündü yaw ömrüm boyuncada unutamam...

Nedir bu başımdaki felaket
Kırk yıldır sefalette bu Ahmet
Kefenimi alın dikin bir zahmet
Gömün beni, gömün beni bir başıma.

Elimde değil, susamıyorum...

Ahmet Kaya
16 Kasım Ölüm Yıldönümü
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 12-02-08, 21:38 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Alıntı:
şiyar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oyyy ciğerim benim,kardeşim,sırdaşım,yoldaşım benim...son iki resime bakınca içimi hüzün kapladı :( çok güzel bi gündü yaw ömrüm boyuncada unutamam...
bende Şiyarım muhteşem bir gündü gerçekten...benimde hayatımın unutulmazları arasında

Kürdüm ben yakın beni
geleceğe taşıyın beni...

Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (12-02-08)
Eski 12-02-08, 23:30 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.184
Teşekkür etti: 3.919
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Teşekkürler...

Gayet hoş

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (12-02-08)
Eski 13-02-08, 20:33 Çevrimdışı   #13
Grup Lideri
Genç Kuvvet

tılsım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 1.469
RepForum Gücü: 74
Forum Puanı:22587
tılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztılsım tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
ee alkole de hayırr
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (13-02-08)
Eski 13-02-08, 23:12 Çevrimiçi   #14
Doçent

ALoNe CoVBoY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.915
Teşekkür etti: 946
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:15967
ALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazALoNe CoVBoY tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
güzel fotolar

NO WoMaN No CrY

Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (13-02-08)
Eski 13-02-08, 23:14 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.978
Teşekkür etti: 3.126
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90061
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Benim meskenim dağlardır resmi cok hoşuma ve gitti ve cok orjinal bir yuzun var buna emin olabilirsin ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
sonsuus (13-02-08)
Eski 15-02-08, 00:37 Çevrimiçi   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
resimler güzelde benim aklıma birşey takıldı.
3.resimde yaptığın zafer işaretinin amacı neydi?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 15-02-08, 03:56 Çevrimdışı   #17
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
Alıntı:
J.Mengele´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
resimler güzelde benim aklıma birşey takıldı.
3.resimde yaptığın zafer işaretinin amacı neydi?
anlayan anlar

Kürdüm ben yakın beni
geleceğe taşıyın beni...

Eski 15-02-08, 21:06 Çevrimiçi   #18
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.123
Teşekkür etti: 3.054
RepForum Gücü: 87
Forum Puanı:30559
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
sonsuus´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
anlayan anlar
yani kolay bir soru sordum. Antikapitalist arkadaşların birilerini destekleyen sözlerini çok duyduğum için merak ettim. Amacın ne idi?

Tüm hainler diz çökecek bir gün TÜRK bayrağının altında...

Ich Bin Heinrich Himmler
Eski 15-02-08, 21:11 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent
Asa
Düşünürler grubu

Asa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.695
Teşekkür etti: 785
RepForum Gücü: 39
Forum Puanı:14672
Asa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmışAsa Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:

hANgisi sensin burada

!

'' Ülkeniz sizindir, TÜRK'lerindir.
Bu ülke, tarihte TÜRK' tü bugün de TÜRK' tür ve sonsuza dek
Türk olarak yasayakcaktir..''

M.KemaL ATATÜRK.

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
GeSTaPo (03-03-08), J.Mengele (25-03-08)
Eski 16-02-08, 03:49 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi
Antikapitalistler

sonsuus - ait Avatar
sağ taraftaki

Kürdüm ben yakın beni
geleceğe taşıyın beni...

Konu Seçenekleri