Konu Seçenekleri
Eski 09-09-08, 00:50 Çevrimiçi   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
zekeriya beyaz

bu konuyu başkasına kaptırmadığıma müteşekkirim!
Tanrımm yarattın bari takip et şu adamı!
o ne çılgın atan bir adam!
o ne magazin dehası!

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Ladeyna (09-09-08), Snorland (09-09-08), YaGMuR_CiNi (09-09-08)
Eski 09-09-08, 00:58 Çevrimdışı   #2
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.260
Teşekkür etti: 1.454
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:11001
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
HANNİBAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tanrımm yarattın bari takip et şu adamı!

\,\,/,/,
\\ - - //
(--O-O--)
----------oOOo-(_)-oOOo----------
Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta.
Eski 09-09-08, 00:59 Çevrimdışı   #3
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.131
Teşekkür etti: 2.552
RepForum Gücü: 78
Forum Puanı:25429
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Üniversite kampüsünde bıçak yemiş din adamı...

[Tuğrul Bey]

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Dinlemeyeceksiniz biliyorum,
O yüzden susuyorum...
Eski 09-09-08, 01:22 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.096
Teşekkür etti: 1.579
RepForum Gücü: 80
Forum Puanı:32323
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
söyledigi bazı seyler cok mantıklı olsa da fazla medyatik buluyorum
ama degindigi bazı gercekler var ki cıkarcıların işine hiç gelmiyo bunlar

Bir gün
Çok bunalırsan
Denizin dibinde
Yosunlara takılmış gibi soluksuz
Sakın unutma gökyüzüne bakmayı
Gökyüzü senindir
Gökyüzü herkesindir
...
Eski 09-09-08, 01:33 Çevrimdışı   #5
Doçent

Ladeyna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.281
Teşekkür etti: 694
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6249
Ladeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorLadeyna Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
euehueh ßayıLıom ßu adama
ßeni güLDüreßiLen iLk din adamı

iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır
ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır !
Mesaja teşekkür eden:
HANNİBAL (09-09-08)
Eski 09-09-08, 01:36 Çevrimdışı   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.922
Teşekkür etti: 1.233
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:8904
_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda_osiris_ buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
Tonton oldukça sevimli pek itibar edilmesede onunla dalga geçen insanların 10 tanesini sol çakmak cebinden çıkartabilecek ilahiyat profesörü.

Kabul oldukça aykırı görüşleri var ve oldukça medyatik

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 09-09-08, 01:54 Çevrimiçi   #7
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.530
Teşekkür etti: 246
RepForum Gücü: 33
Forum Puanı:11676
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
En sevdiğim din adamı

Hocam izindeyiz

Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik

ŞAFAK:460

11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE

Eski 09-09-08, 02:19 Çevrimdışı   #8
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tipini gorunce kanal degistirmeme sebep olan sahis..
Komik olmak için turlu saklabanliklar yapan sahis..
Allah acisin ne diyelim
Eski 09-09-08, 02:20 Çevrimiçi   #9
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tipini gorunce kanal degistirmeme sebep olan sahis..
Komik olmak için turlu saklabanliklar yapan sahis..
Allah acisin ne diyelim
yazık yav niye öyle diyorsun

Eski 09-09-08, 02:22 Çevrimdışı   #10
Rektör

YaGMuR_CiNi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.090
Teşekkür etti: 15.379
RepForum Gücü: 214
Forum Puanı:89927
YaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYaGMuR_CiNi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
charisma_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazık yav niye öyle diyorsun
dusuncelerimi soyledim .. soylemese miydim
Eski 09-09-08, 02:24 Çevrimiçi   #11
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
YaGMuR_CiNi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
dusuncelerimi soyledim .. soylemese miydim
yok yav olurmu öyle şey söyle hatta iyi yaptın söyleyerek içinde bişi kalmasın

Eski 09-09-08, 04:24 Çevrimdışı   #12
Doçent
Huzur Pınarı

ASAKİRİ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.172
Teşekkür etti: 1.392
RepForum Gücü: 50
Forum Puanı:19982
ASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazASAKİRİ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beyaz show da konşması vardı

neyse anlatmaya bile değmez

alcan töbee

ama millyetci adamdır

(Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..)

---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün---
Yeşil Gözlüm
Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım

.
Eski 18-09-08, 13:54 Çevrimdışı   #13
Asistan
Antikapitalistler

Teodora - ait Avatar
Genel Mesajlar: 377
Teşekkür etti: 350
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:3229
Teodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biriTeodora Forumda Saygin ve popüler biri
Kendisiyle hemfikir degilim asla lakin cesareti kayda deger

.......

“Cellat uyandı yatağında bir gece
“Tanrım” dedi, “Bu ne zor bilmece!
Öldükçe çoğalıyor adamlar
ben tükenmekteyim öldürdükçe”
Eski 18-09-08, 13:58 Çevrimdışı   #14

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.580
Teşekkür etti: 5.147
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90677
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Arkadaslar lütfen sadece tanımlara yer verin mesajlarınızda. Baska bir üyenin tanımına yorum olarak yazdıgınız mesajlar silinecektir. Umarım bununla beraber 10. defa yapılmıs olan uyarıyı anlayabilirsiniz çok zor olmasa gerek

...
Mesaja teşekkür eden:
n!da (21-09-08)
Eski 18-09-08, 13:59 Çevrimiçi   #15
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.049
Teşekkür etti: 2.958
RepForum Gücü: 187
Forum Puanı:83050
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
oy yirim yirim
cok seker bi hoca

Dilimin ucunda
Bu mevsim seni beklerken..
Umurumda mı dünya ?
Kalbini hissederken..!

Soranlar oldu
''Nerede bu yalnız Sonbahar ?''
Günler geçti
Sonra geldi Sonbahar..

Uyudum.. Uyandım..
Geldi
Sonbahar

!
Eski 18-09-08, 14:08 Çevrimiçi   #16
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.124
Teşekkür etti: 3.057
RepForum Gücü: 88
Forum Puanı:31089
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Söylediği bazı şeyler doğru olmasına rağmen, muhalif olmak için muhalefet yapılan kişi...

Marksist ve Türk katilleri
Lenin,Stalin,Engels ve Marks
Eski 18-09-08, 18:26 Çevrimiçi   #17

Bölümünde deneyimli

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.754
Teşekkür etti: 2.073
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:27885
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Vazgeçemediği Lafı "Yok-tur-du" Olan Şahıs

_
ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i
rtamı Bulmak Kolaydır Belki
lmasa da Bazen Yazma Fikri
arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ?
syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi
|₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini

Eski 18-09-08, 18:28 Çevrimiçi   #18
Profesör
Genç Kuvvet

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.460
Teşekkür etti: 666
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4992
CiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biriCiiqOlatAa Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
booooooo, cirkin ordek yafrusuu

.

nononoo, imzami okuma
Eski 18-09-08, 18:30 Çevrimiçi   #19
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.687
Teşekkür etti: 1.436
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:18509
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Kendisini gordugumde tek gunaha girdiğim din adamı Seni Din adamı yapan o unvanı sana verenler onlar kendileirni iyi biliyor o siyasetcilerde senin kadar sucludur beyaz Hoca...

Allah seni bildigi gibi yapsı emi Beyaazzz..

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 21-09-08, 15:07 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.604
Teşekkür etti: 1.096
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7137
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
biri yanagını ısırmıs sanırım canlı yayında, komik adam

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu

Konu Seçenekleri