| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | zekeriya beyaz
bu konuyu başkasına kaptırmadığıma müteşekkirim! Tanrımm yarattın bari takip et şu adamı! o ne çılgın atan bir adam! o ne magazin dehası! ![]() ![]() ![]() David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.454
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:11001 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ----------oOOo-(_)-oOOo---------- Kendilerini bitmez cümle sananlara ufacık bir nokta. |
|
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üniversite kampüsünde bıçak yemiş din adamı... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #4 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
söyledigi bazı seyler cok mantıklı olsa da fazla medyatik buluyorum ![]() ama degindigi bazı gercekler var ki cıkarcıların işine hiç gelmiyo bunlar Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 694
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | euehueh ßayıLıom ßu adama ![]() ![]() ßeni güLDüreßiLen iLk din adamı ![]() ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | HANNİBAL (09-09-08) |
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tonton oldukça sevimli pek itibar edilmesede onunla dalga geçen insanların 10 tanesini sol çakmak cebinden çıkartabilecek ilahiyat profesörü. Kabul oldukça aykırı görüşleri var ve oldukça medyatik Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 246
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
En sevdiğim din adamı Hocam izindeyiz Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tipini gorunce kanal degistirmeme sebep olan sahis.. Komik olmak için turlu saklabanliklar yapan sahis.. Allah acisin ne diyelim |
|
| | #9 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazık yav niye öyle diyorsun
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.379
Forum Gücü: 214 Forum Puanı:89927 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:11676 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok yav olurmu öyle şey söyle hatta iyi yaptın söyleyerek içinde bişi kalmasın
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 11 ARALIK GECESİ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #12 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.392
Forum Gücü: 50 Forum Puanı:19982 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beyaz show da konşması vardı neyse anlatmaya bile değmez alcan töbee ama millyetci adamdır (Oycan87 bu kişinin koruması ve sevgi şemsiyesi altındadır..) ---sen çekik gözlerimde büyüttüğüm çerkez düşümsün--- Yeşil Gözlüm Oya gibi, Nakış Nakış seni yüreğime işledim ışığım ![]() . |
|
| | #13 |
| Asistan Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 350
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:3229 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendisiyle hemfikir degilim asla lakin cesareti kayda deger ....... “Cellat uyandı yatağında bir gece “Tanrım” dedi, “Bu ne zor bilmece! Öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe” |
|
| | #14 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar lütfen sadece tanımlara yer verin mesajlarınızda. Baska bir üyenin tanımına yorum olarak yazdıgınız mesajlar silinecektir. Umarım bununla beraber 10. defa yapılmıs olan uyarıyı anlayabilirsiniz çok zor olmasa gerek ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (21-09-08) |
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oy yirim yirim ![]() cok seker bi hoca Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söylediği bazı şeyler doğru olmasına rağmen, muhalif olmak için muhalefet yapılan kişi...
![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #17 |
![]() ![]() Bölümünde deneyimli
Teşekkür etti: 2.073
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:27885 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vazgeçemediği Lafı "Yok-tur-du" Olan Şahıs |Ř ayına Sokmak Zor da Olsa RaP'i |σ rtamı Bulmak Kolaydır Belki |σ lmasa da Bazen Yazma Fikri |κ arışık Gerçekleri Çözmek İçin Mi ? |ΐ syan Etmek Kolay , Dayanmak İse Dahi |₤ r Yada Geç Yaşatırım Ben İçimdekini |
|
| | #18 |
| Profesör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 666
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
booooooo, cirkin ordek yafrusuu
. nononoo, imzami okuma ![]() |
|
| | #19 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:18509 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendisini gordugumde tek gunaha girdiğim din adamı Seni Din adamı yapan o unvanı sana verenler onlar kendileirni iyi biliyor o siyasetcilerde senin kadar sucludur beyaz Hoca... Allah seni bildigi gibi yapsı emi Beyaazzz.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biri yanagını ısırmıs sanırım canlı yayında, komik adam kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |