| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]() | Zeki kadını çekebilir misiniz ? KADININ ZEKİSİ DE HİÇ ÇEKİLMİYOR Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Ben bir fotografçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum. Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıstık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam. Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım. Erkek: Bu cumartesi benimle çikar mısınız? Kadın: Üzgünüm, bu cumartesi başım ağrıyacak. Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız. Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem, ne cevap verirdiniz? Kadın: Bir sey diyemezdim muhtemelen, çünkü gülerken konuşamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum. Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacagım yerde,rüyaları nızda. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim... Kadın: Evet, o yüzden artık oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu bosalacak. Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum... Anlamayana az gelirim, anlayana çok! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | alaskalı_eren (26-08-08), Ladeyna (11-09-08) |
| | #2 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 628
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6918 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadın: Evet, ama oturursanız bu bosalacak Geri Dönüşü oLmayan ßir TüneLdeyim |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakketten çekilmez
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? buna koptum ![]() Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıstık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz, çünkü aynı hatayı ikinci kez yapmam. bunu da kaptim Peri Padişahının Kızı.. Hani kahramanlar gibi sevecekken seni Masal bitti..! |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama burdaki gibi saçma sorular yöneltilince bi anda cevap veremioruz ki ![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #6 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.123
Forum Gücü: 57 Forum Puanı:17981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok komik yaa . ![]() ![]() ![]() ama açıkcası bana bu cewaplardan herhangi birini weren kadının way haline "bir merdiwen dayadım göğe bulutlara tırmandım yıldızlar koydum cebime tek tabancayımmmm" |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 139
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | heheheh guzelmis Hosgeldin Melegim!! 12 кαѕιм... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |