| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Figüranlar ![]() | Zeki Kayahan Coşkun Kendisi Alem Fm'de programcıdır. Halk arasında Radyocu diyede bilinir... Ukalanın önde gideni herşeye diyecek bir lafı olan ancak laf ebesi olamayacak kadar yavaş. Çifte standarçı tutumu ile işini siyasete alet edip dinleyenlerini baştan çıkartıp ayartmasıyla içten içe siyasi fikirlerini empoze edip yayın ahlakını hiçe saymasıya gözden düşen radyocu. Kendi yayınında sürekli argodan rahatsızlığını dile getirip,mizahın argodan ibaret olmadığını savunan argo,küfür içerikli mizahi filmleri yerde yere vuran ancak (Her skeçlerinde mutlaka küfürlü sözler yazan)BKM'yi her programında öven yalaka radyocu tiplemesi. Arşı geç,ferşi atla,sidreyi aş, Gör ne var maverada ibrethiz. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | n!da (03-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.120
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acık olmak gerekirse tıfıl boylu geri zekalı embesilin tekidir ! GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.647
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:47969 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14-15 yaslarimda bana oldukca hitap etmis bir DJ idi Daha söylenmedi aşkın son şarkısı Daha silinmedi hasretler Canımı dişime takıp Sevdim deliler gibi Sustum... ölüler gibi Senden vazgeçmeden ölürüm belki Aşkın son şarkısı olurum belki Dudaklarından at beni |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 769
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:18363 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıllardır dinlerim, herzaman olmasa da. güzel program yapmaktadır kendileri. " Biz büyüdük ve kirlendi dünya " ..Tohumunda ayrilik varsa askin Mahsulü gözyasidir.. ".. Sözler toz pempeydi Susmalar uçuk mavi .." |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 331
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5237 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu adamın matrax adlı programını senelerdir dinlerim. zeki kayahan o kadar da kötü deil ama Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #6 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 305
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:2372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakan gündüz çok destek çıkmıştı ona braz taklit de vardı gbi ya ![]() mikroorganizmalarcanımısıkarta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım... |
|
| | #7 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | kıskananlar çatlasın
harika bi insandır radyo programı yani matrax her yaştan insana hitap etmektedir doğru kendini beğenmiştir ama ona kendini beğenmek bile yakışıyo. türkçeye büyük katkıda bulunmuştur bu güne kadar 8 kitap yazdı sekizinide okudum okurken hiç sıkılma olmuyo herkes kendinden bişeyler bulur zaten kendide çok matrak biridir zaten yakışıklıdır bi sürü ödül almıştır karizma desen var ne arasan var anlıycanız. kıskananlar oluyo tabi...kurban olun siz ona o benim balım (ayrıca programı dinlemenizi öneririm alem fm 105.3 23 le 2 arası)
|
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |