| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Zeki Olmak Ukalalık Getirir mi? | |||
| Evet | | 16 | 37,21% |
| Hayır | | 27 | 62,79% |
| Oylayanlar: 43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Forumda uzman | Zeki Olmak Ukalalık Getirir Mi? Zeki olmak ukalalık getirir mi? Oysa düşlemek ne güzeldi çocukken. Nerden bilirdim yaşamın Böyle parçalanarak süreceğini Ve ömrümün,kendimi toplamakla geçeceğini... Bir yap-bozum sanki, Tek parçamı bile bulamadan, Yeniden dağılıveriyorum. |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayır kendimden biliyorum |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.651
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:31796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zeki değilde zengin olmak getirir... Ya da zengin olma hırsı ... ![]() "Savaşın sonudur bitti sanırsınız Vatan ve bayrak Bir çocuk daha doğar Bir Mustafa Kemal daha." ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. Konu Scнiивея tarafından (02-07-08 Saat 00:41 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
getirir. insan zekasından dolayı kendini diğer insanlardan üstün görür. ilim azgınlık sebebidir... bu birazda kişinin kişiliği ile ilintilidir...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.853
Forum Gücü: 170 Forum Puanı:69428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.652
Forum Gücü: 209 Forum Puanı:83216 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence gerçekten zeki olanlar, ukalalıktan en uzak duran insanlardır. ![]() Sınırsız DownLoaD... Müzik & Film & Oyun & Program ![]() " Beklemeyiniz... / Yönlendirmeyiniz... / Eleştirmeyiniz..." ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | FauLtLesS (28-10-08) |
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.099
Forum Gücü: 69 Forum Puanı:28471 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kişiden kişiye farkeder ![]() konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.096
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7137 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır getirmez |
|
| | #9 |
| Asistan Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 58
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle getirir,kişiliğe göre ukalalığın sıklığı değişir bence
ne etsem berebare bitmedi o yılgın maç,, herkes bende kalanı küçük bi sıyrık sanır... biri aklıma düştükçe için nasıl izdiham,, terkedilmiş bi evin ilk günü kadar ağır... |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 3.083
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:8156 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimisi için hayır, kimisi için evet... |
|
| | #11 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 137
Forum Gücü: 5 Forum Puanı:872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ukalalılık hiç birzaman gerektirmez ![]() Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece. |
|
| | #12 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ukala olmak zeka belirtisidir ![]() Aynı hazır cevap olmak gibi.Bilmediğin bir konu hakkında yorum yapamazsın. Tabi kişilikle de alakalı, zeki olup da çok mütevazi olan kendini göstermeyenler de vardır elbette. İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| | #13 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.528
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:32249 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benden bahsetmişsin canım ![]() ![]() Evet getirir ![]() Ama kimi insanda çok beLirgindir,kiminin içindedir (: . Kurtar beni,kutsar qbi . . Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!) ((: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | `KarameL (02-07-08) |
| | #14 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.233
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:8904 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet getirir her bünyede farklı etkiler yaratabilir.istisnalar kaideyi bozmaz
Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #15 |
| Grup Lideri Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.469
Forum Gücü: 74 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.153
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | getirebilir de getirmeyebilir de ![]() bana getiriyor |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.819
Forum Gücü: 174 Forum Puanı:73526 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayir, Kisilikle Alakali Olabilir.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. Sönmüyor Ateşimiz.. Ama Alev Alev de Yanmıyor.. Ayrılık Zor Ama.. Beraberken de Olmuyor.. : )) |
|
| | #18 |
| Asker ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7116 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CIX HAYIR yok ßöle ßıse
Ne DinSiz TürK'üm Nede SoySuz MüslümaN İkisindende Raßßime Sığınırım El_Aman Müslümanım Türk'üm Kur'anımdır Tüm Rehßer Kalßimde İman Dilimde Tekßir Allah'u Ekßer ..! |
|
| | #19 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 1.301
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:11466 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır. Bence ukalalık kişilikle ilgilidir.. "..Aklıyla övünen kişi, hücresinin genişliği ile gururlanan mahkuma benzer.." Simone Weil "Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini değiştirmeyi düşünmez." Victor Hugo |
|
| | #20 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:8831 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cem Yilmaz örnegi bence ![]() Dikkat !!! Tartisma !!! Cezali Üye olursun . !! Eder 2 !!! |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |