| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() | Zeytinli Rock Fest 2008 Finaller bitince ve yaz güneşini iyice hissettirince tatil planları uygulanmaya başlar. Ancak bu planlar çoğu zaman ya yetersiz olur ya da evdeki hesap çarşıya uymaz. Poem Organizasyon olarak biz, özellikle rock müzik sevenlere alternatif ve çok ucuz bir tatil imkanı sunuyoruz. Zeytinli Rock Festivali bizsiz olmaz diyorsanız, gelin kamp alanında siz de yerinizi alın.Bu kamp alanında ister kendi çadırınızla, isterseniz festival alanından sağlayacağınız çadırla konaklayabilirsiniz. 14 – 15 – 16 – 17 AĞUSTOS 2008 Rock Tatili 'ne Hazırız ... 24saat x4gün= 96 Saat Müzik, Plaj , Eğlence Su sporları, plaj voleybolu, oyun alanları ve daha bir çok gündüz aktivitesi festivale katılan tüm misafirlere eğlenceli saatler yaşatacak. Güneşin, Zeytinli' ye özgü hafif bir rüzgarla etkisini hissettirdiği anda bölgenin en güzel kumuna sahip plajından berrak Ege sularına girilebilecek. Kamp alanındaki dostluklar sabahlara kadar sürecek bir sohbet ortamını açacak. Festival alanımız gerek altyapısı gerek çarşı-pazarı ile bu yılda büyük bir tatil köyü gibi olacak. Festival alanı içerisinde yiyecek-içecekten sağlık hizmetinden , hediyelik eşyadan plaj malzemelerine kadar ihtiyacı duyulacak bir çok şey çarşı- pazar bölümünde yer alacak. Özel bir şekilde güvenliği sağlanacak alanda her sene olduğu gibi yine müzik ve eğlencenin dışında hiçbir şey yaşanmayacak. Biletler henüz satışa çıkmadı Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| Mesaja teşekkür eden: | SouthNirvana (29-06-08) |
| | #2 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 29
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:99 ![]() ![]() | biletler artık satışa çıktı... hadi festivale=)) |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben gidiyorum umarım güzel olur.. ![]() |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.716
Forum Gücü: 128 Forum Puanı:48003 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gittim, geldim, bi daha gider miyim, hayır. ![]() çok rezalet bir ortamdı bence. aşırı sıcak ve doğru dürüst gölge yok (çadırların güneşte olması çok kötü, sabahın 7sinden sonra durulmuyor.) deniz aşırı anormal soğuk. etraf çöplük gibi, zira hiç çöp tenekesi yok. yemekler ucuz ama çok kötü. ayrıca hırsızlık olayları bol. hatta birkaç tecavüz vakası yaşanmış. olaylı geçti yani. eğlenmesi zor bir ortam. eğer yanınızda mutlu olmanız için bir sebep yoksa ve-veya konser verecek olanlardan aşırı sevdiğiniz biri yoksa gitmeyin derim seneye gitmeyi düşünenlere. (hatta azıcık fazla para verip başka konserlerine ya da başka festivallere falan gidin.) boşu boşuna bünyeye eziyet. şahsen ben son günden önceki gün döndüm gerisingeriye(: *bu arada Ogün Sanlısoy'un sahne performansı süperdi, bunu belirtmeden edemicem, bir nebze olsun olumsuzlukları hafifletti, mutlu olmamı sağlayan etmenlerden biri oldu(: ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | disco fever (20-08-08) |
| | #5 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çadır da kalma gibi bir niyetiniz varsa ben de önermiyorum Ama bizim gibi pansiyon, motel tarzı bir yerde kalacaksanız bence oldukça iyi bir aktivite zeytinli rock fest ![]() Konserler 3-4 gibi bitiyor genelde. eğer çadırda kalırsanız en erken 4te yattınız diyelim sabah güneş doğduğu gibi kalkmak zorunda kalırsınız. Sıcak uyutmaz çünkü. Ee bütün gün de çadırda kaldığınızdan gölge bulma imkanınız az ![]() Yani gideceklere eğer mümkünse pansiyon tarzı konaklama yerlerinde kalmalarını öneririm. Oldukça rahat bir fest. geçirecekler. 4'te pansiyona gelir, öğlen de 12-1 gibi kalkar. Sonra arkadaşlarıyla beraber kahvaltıya gider herhangi bir çay bahçesine. Orda 3e kadar kalsa sonra da denizine gider. Denizde de vakit geçirdikten sonra tekrar döner kaldığı yere duşunu, banyosunu yapar. İster akşam yemeğini yer de gider fest. alanına, isterse de orda sucuk-ekmek,hotdog, pilav, döner.... gibi şeyler yiyerek karnını doyurur ( en azından bizim grup böyle yaptı ) ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |