| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.604
Forum Gücü: 220 Forum Puanı:88296 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sosyetedeki kartlaşmış hatunların çocuk hasreti ile yanlızlıklarını bir nebzede olsa azaltacağını düşünerek aldıkları dişi süs köpeklerine verdikleri genel ad (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (08-10-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.854
Forum Gücü: 135 Forum Puanı:48765 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bir keresinde kullandigimda annemin " elif!!! ne bicim konusuyorsun kizim, ayip! duymiyim bidaha" dedigi ve bana o dakkadan itibaren cok gizemli gelen sözcük |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (08-10-07) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.566
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6707 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elini beline koyup ağzından tükürükler saça saça kavga eden 3.sınıf mahalle kadını...
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |