| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() O Şimdi Asker | Zırt pırt kopan, yer yerde cozutan MSN Bi türlü anlam vermediğim son günlerin sanal alemde başıma gelen güncel atraksiyonu. Kurşunmu döktürsem napsam, halbuki okunmuş meseneydi benimki içine suda kaçmadı yerede düşürmedim ama takılıyo kafasına göre. Tatile göndermeyi düşünüyorum şöyle maldivlere felan belki iyi gelir :p Acaba milyonda bir görülen mesene hastalığınamı yakalandı benimkisi, yazık bizeee ameliyat parasını nerden bulcam şimdi :p Bağlantı eşşek gibi ama işte mesene namı diğer gereksiz program insanı tedirgin ediyo şimdi ıhlamur içirdim uykuya yatırdım, belki iyi gelir ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... |
|
| | #2 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 2.508
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:24347 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tüm Türkiye'nin muzdarip olduğu bir durumdur... şu virüsler yok muuu ... [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg [/IMG] |
|
| | #3 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pili biten, tokadı yemeden çalışmayan tv kumandasının kankasıdır. |
|
| | #4 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 704
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:9463 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en can alıcı muhabbette bi bakmışın kopmuşun konuşmadan ![]() acaip dumur olursun ![]() her zaman başıma gelen berbat bi olay ![]() bide arada millete senden habersiz abuk sabuk şeyler gönderir ....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün... .... |
|
| | #5 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:18509 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İşte emege saygı burada tebrikler cok guzel yorumlamısın Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 557
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4331 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
acayp gıcık bi durum en önemli anda kopuo hep :/:/
![]() ...Gündüzümde gecemdesin... |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla bağlanmayalım en iyisi, bir gün internet sona ererse şok geçireceğiz gibime geliyor ![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
|
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnternet bulan CERN laboratuvarlarından dünyanın sorunu olan MSNyede çözüm bulmasını istiyoruz... [Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
|
| | #9 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.160
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakikaten ya deli oluyorum msn gitse ne yapıcaz sende haklısın j.mengele
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
|
| | #10 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.436
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:18509 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar iktisatlı kullamıyoruz da ondan oluyo nasılsa beleş die bi dunya adres alıyoruz sonra kullanmıyoruz bile hediye bile alankar var bu adresi Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |