| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Ziyaretci Defteri Acaba ziyaretci defterimize yazilan yazilari silme imkanimiz olsa diyorum, maglum bazen rahatsiz edici bazen ise pm ile halledilebilecek görüsmeler ziyaretci defterinde yapiliyor. Üyelerin kendi ziyaretci defletlerinde yetkilendirilmeleri hos olurdu. En azindan özel üyelere bu imkan saglansa hem özel üye olmak üyeler daha cok emek harcar hemde sitede aktif sayisi artardi. Saygilar. "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
| Mesaja teşekkür eden: (17 Kişi) | иỉℓαу (28-06-08), нѕуη (07-07-08), ℓєαяѕιση (01-07-08), ρяєηѕєѕ (06-07-08), agulasor (29-06-08), aLadea (04-10-08), Bυя¢U (08-07-08), Galiyev (06-07-08), J.Mengele (29-06-08), Keşkeşan (06-07-08), Ladeyna (28-06-08), p0lly (07-07-08), Snorland (29-06-08), Tuğrul Bey (28-06-08), YaGMuR_CiNi (29-06-08), `KarameL (28-06-08), ŞiYaR (28-06-08) |
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu bir çok kez dillendirdim. adminler yapıyor o işi ve hakaret içeren mesajlar dışında silme yapmıyorlar (bizzat sorduğum ve aldığım cevap) böyle bir sorun için yardıma açtığım başlıkta disorder üyemizin gösterdiğ bir yöntemde kendimiz silebiliyorduk yanında bir kutucuk vardı ve silmeyi yapabiliyorduk ama bende yok. olması gereken bişey...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
| | #3 |
| Grup Lideri Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 12.516
Forum Gücü: 140 Forum Puanı:57362 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet bencede iyi olur... Kırk yıldır sefalette bu Ahmet Kefenimi alın dikin bir zahmet Gömün beni, gömün beni bir başıma. Elimde değil, susamıyorum... Ahmet Kaya 16 Kasım Ölüm Yıldönümü |
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.057
Forum Gücü: 88 Forum Puanı:31089 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bencede olmalı. Bazen abuk sabuk mesajlar yazılabiliyor...Böyle birşey olursa adminleride bu işlerle meşgul etmemiş oluruz ![]() Marksist ve Türk katilleri Lenin,Stalin,Engels ve Marks |
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 15.340
Forum Gücü: 436 Forum Puanı:182039 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni sistemle Üye notları olarak kullanılan bölüm biraz farklılaştı çokça yanlışlıklar oluyor ve mesajlaşma sistemi gibi kullanan bile oluyor. Profilimize girildiğinde direk olarak karşımıza çıkıyor. Kendi profilimizi düzenleme yetkimiz olmalı bencede ![]() İstemediğimiz mesajları kaldırabilmeliyiz ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | Bυя¢U (29-06-08), J.Mengele (29-06-08), Keşkeşan (06-07-08), Virane (29-06-08), YaGMuR_CiNi (29-06-08) |
| | #6 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.579
Forum Gücü: 80 Forum Puanı:32323 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel konuya deginilmiş... boylece gorevlilere de fazla yüklenilmemiş olur.. gerekli duyarlılıgı bekliyoruz Bir gün Çok bunalırsan Denizin dibinde Yosunlara takılmış gibi soluksuz Sakın unutma gökyüzüne bakmayı Gökyüzü senindir Gökyüzü herkesindir ... |
| | #7 |
| Haftanın Moderatörü ![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 4.160
Forum Gücü: 68 Forum Puanı:18371 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında admin yada modlardan birninde bi açıklama yapmasını beklerdik..
Aslanlar sahada tribünler ayakta 90 dakika taraftar arkanda Sarı kırmızıyla hiç bitmez bu sevda Şampiyon olunca coşalım çılgınca ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (01-07-08) |
| | #8 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 198
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:4280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sohbet suncuları gibi olmalı ziyaretçi defterinden banlayabilmeli, gerekene de ziyaretçi defterimdeki hakaret içeren mesajları silebilmesi için yetki verebilmeliyim. gerçekten de güzel olurdu hee Futbol Topu, Hayatın Kanadı Gißidir.. Hayatın Kanadına Tutundunmu Gerisi Önemli Değil... Uçuyorsun ya? İşte O Zaman Aşağaya ßakma!! ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (01-07-08) |
| | #9 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 3.099
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:33477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Katılıyorum...Bencede böyle bir yetkimiz olsa çok iyi olurdu.Bazen gereksiz şeyler yazılabiliniyor silebilme imkanımızın olmasını isterim... Umarım dikkate alınır... . ![]() - Aşkın ve Herşeyin "G" Hali (= , Gökyüzü gibi birşey bu çocukluk / Hiçbir yere gitmiyor... |
| Mesaja teşekkür eden: | Virane (06-07-08) |
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.552
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:25429 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moderasyon bu kadar isteğe kayıtsız kalmamalıdır diye düşünüyorum...
[Tuğrul Bey] İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Dinlemeyeceksiniz biliyorum, O yüzden susuyorum... |
| | #13 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de katılıyorum görüşlere. Yalnız hala bir açıklama yok (: İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
| | #14 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.111
Forum Gücü: 35 Forum Puanı:11956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende katılıyorum eğer uygulama başlarsa silinecek mesajlarım bilem hazır
Ne Mutlu Türküm Diyene |
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.958
Forum Gücü: 187 Forum Puanı:83050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de katilim bari Dilimin ucunda Bu mevsim seni beklerken.. Umurumda mı dünya ? Kalbini hissederken..! Soranlar oldu ''Nerede bu yalnız Sonbahar ?'' Günler geçti Sonra geldi Sonbahar.. Uyudum.. Uyandım.. Geldi Sonbahar ! |
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.131
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi olur bence Lethe sessiz kalmaz sanırım ...
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 5.468
Forum Gücü: 153 Forum Puanı:60226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmayacak duaya amin demekden baska bisey degil bu !!!
|
| | #18 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.468
Forum Gücü: 84 Forum Puanı:35403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Guzel bir dusunce Geceler, ISIGIMI gömmeyin KARANLIGA |
| | #19 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.983
Forum Gücü: 143 Forum Puanı:52274 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu , alakasız mesajlar yüzünden kilitlenmiştir. Başlığı gereği gibi kullanıp , öneride bulunan , görüş bildiren arkadaşlara teşekkürler. Önerileriniz değerlendirilip bir sonuca varıldığında , bilgilendirileceksiniz. ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |