| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]() | Ziyaretçi Mesajları
Ziyaretçi mesajlarında kendimize yada başka bir üyeye yazılan mesajları okuyabiliyoruz. Yazdığımız mesajları yada bir üyenin yazdıklarını da görebileceğimiz kolay bir yol eklenmesi mümkün mü? ![]() Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara Ama en sonunda anladım Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum |
|
| | #2 |
| storm_fatih Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.937
Forum Gücü: 208 Forum Puanı:82732 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sülo Uykun War Sanırım Canım =)) Dediklerinden Cıkarılcak Soru Şu ; Uyelerın Kımlere Ne Yazdıgını Gorebılır Mıyız ? Bosuna Laf Kalabalıgı Yapmıssın =)) Olay Şu ki Bu Uygulama Olmamalı Bildiğim Kadarıyla Yokta Zaten Birini Takip Etmek Ne Kadar Nahoş Bi Durum (= Zaten Forum Yeni Haline Geldiğinden Beri Açıkca Belli Olan Bi Durgunluk War Eğer Boyle Bır Sıstemde Oturturulursa Yandı Gülüm Keten Helva Kim Kime Ne Yazmış Dİye Takip Ederken Sadece Haberleri Görürürüz Forumda =) ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.359
Forum Gücü: 173 Forum Puanı:69772 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bu ziyaretci defteri olayina yönetim bir care bulamadi galiba. Bende daha önce fikir sunmustu bu ziyaretci defteri hakkinda ama daha bir netice beyan etmediler http://www.zamansiz.com/ziyaretci-defteri-t221773.html Onun icin bosverin bence (: "Her gün bir yerden göçmek ne iyi, Her gün bir yere konmak ne güzel Bulanmadan, donmadan akmak ne hos, Dünle beraber gitti cancagizim; Ne kadar söz varsa düne ait, Simdi yeni seyler söylemek lazim." - Mevlana - |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |