Konu Seçenekleri
Eski 03-08-08, 22:23 Çevrimiçi   #1
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
zorla düğüne götürülmek

evlerden ırak......

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Mesaja teşekkür eden:
MatchsticK (03-08-08)
Eski 03-08-08, 22:37 Çevrimiçi   #2
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.200
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Aynen hele bide yaz geldi 8 tande düğün davetiyesi var elimde

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 03-08-08, 22:38 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Kemalistler

SessizSeyirci - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.185
Teşekkür etti: 397
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:3605
SessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biriSessizSeyirci Forumda Saygin ve popüler biri
Zorla oyuna kaldırılmak nasıl?

Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir...
Eski 03-08-08, 22:44 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

aSi..ReBeLLiouS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 954
Teşekkür etti: 598
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:2935
aSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyoraSi..ReBeLLiouS çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
ıykss yha ne zor bır durum

K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!!

B£B£ĞİMD£N ÖNC£
VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!!
Eski 03-08-08, 22:52 Çevrimdışı   #5

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.580
Teşekkür etti: 5.147
RepForum Gücü: 246
Forum Puanı:90625
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Offf en nefret ettiğim şey.Babam özellikle ne ısrar ederdi ya
Hele bir de kendiniz bir an oyun pistinde buldgunuz an bittiğiniz andır.
Ulan oynayamıyorum işte miskettir zarttır zurttur
kollarım böle böle kalkmıyo adımlarımı şeyettiremiyorum anlayın beni rezil etmeyin artık aaa yeter ama
burama geldi
okuyun bunu anne baba kuzenler tamam mı bana bi daha karsıdan kaş göz işareti yapıpı hadi len kalkalık demeyin dans edelimd emeyin
yeteeeer
ohh be

...
Eski 03-08-08, 22:58 Çevrimiçi   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.200
Teşekkür etti: 176
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1699
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
L'etranger´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Offf en nefret ettiğim şey.Babam özellikle ne ısrar ederdi ya
Hele bir de kendiniz bir an oyun pistinde buldgunuz an bittiğiniz andır.
Ulan oynayamıyorum işte miskettir zarttır zurttur
kollarım böle böle kalkmıyo adımlarımı şeyettiremiyorum anlayın beni rezil etmeyin artık aaa yeter ama
burama geldi
okuyun bunu anne baba kuzenler tamam mı bana bi daha karsıdan kaş göz işareti yapıpı hadi len kalkalık demeyin dans edelimd emeyin
yeteeeer
ohh be
Ne dertli başın varmıs

Yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum !
Eski 03-08-08, 23:11 Çevrimiçi   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

HANNİBAL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.428
Teşekkür etti: 2.573
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:6686
HANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorHANNİBAL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Alıntı:
SessizSeyirci´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zorla oyuna kaldırılmak nasıl?
o ayrı birşey hemen konusunu açayım....
http://www.zamansiz.com/showthread.p...16#post1675516
işte açtım ve de yazdım....bakınız....ibrettir.....

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer
"my pain is self choosen"

Konu HANNİBAL tarafından (03-08-08 Saat 23:25 ) de değiştirilmiştir..
Eski 03-08-08, 23:16 Çevrimdışı   #8

Forumda uzman
Genel Mesajlar: 8.333
Teşekkür etti: 4.637
RepForum Gücü: 112
Forum Puanı:39278
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
bugün yaşadığım durum

annem bu gidişle senin düğününe kimse gelmicek dedi

sonuç > gitmedim

Konu Seçenekleri