| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]() | zorla düğüne götürülmek
evlerden ırak......
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MatchsticK (03-08-08) |
| | #2 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen hele bide yaz geldi 8 tande düğün davetiyesi var elimde |
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 397
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:3605 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zorla oyuna kaldırılmak nasıl?
Susarız...Her susku içinde pek çok sesi hapseden sessiz bir eylemdir... |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 598
Forum Gücü: 10 Forum Puanı:2935 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ıykss yha ne zor bır durum
K£NDiM£ SaRıLıR DoNaRıM..!! B£B£ĞİMD£N ÖNC£ VAZG£ÇTİM DÜNYADAN..!! ![]() |
|
| | #5 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.147
Forum Gücü: 246 Forum Puanı:90625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Offf en nefret ettiğim şey.Babam özellikle ne ısrar ederdi ya ![]() Hele bir de kendiniz bir an oyun pistinde buldgunuz an bittiğiniz andır. Ulan oynayamıyorum işte miskettir zarttır zurttur kollarım böle böle kalkmıyo adımlarımı şeyettiremiyorum anlayın beni rezil etmeyin artık aaa yeter ama ![]() burama geldi okuyun bunu anne baba kuzenler tamam mı bana bi daha karsıdan kaş göz işareti yapıpı hadi len kalkalık demeyin dans edelimd emeyin yeteeeer ![]() ohh be ... |
|
| | #6 | |
Teşekkür etti: 176
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:1699 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |
|
| | #7 |
Teşekkür etti: 2.573
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o ayrı birşey hemen konusunu açayım.... http://www.zamansiz.com/showthread.p...16#post1675516 işte açtım ve de yazdım....bakınız....ibrettir..... David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" Konu HANNİBAL tarafından (03-08-08 Saat 23:25 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #8 |
![]() ![]() Forumda uzman
Teşekkür etti: 4.637
Forum Gücü: 112 Forum Puanı:39278 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugün yaşadığım durum ![]() annem bu gidişle senin düğününe kimse gelmicek dedi ![]() sonuç > gitmedim |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |